Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Livsmentor

Livsmentor

RecreateYou v/ Marie-Louise Bregendahl
Kontakt info
Skriv en mail til RecreateYou    Besøg RecreateYous hjemmeside Besøg RecreateYou på Facebook

Kalender

RecreateYou

Marie-Louise Bregendahl

Adresse:

København

Telefon:
31188685

Min filosofi er, at alt hænger sammen. Intet kan stå alene. Derfor må vi som mennesker uundgåeligt arbejde med alle sider af os selv, for at rykke os til nye højder i vores liv. Der ligger og venter en visdom i hver en del af os, så om det er kroppen, sindet eller sjælen, vi starter med at genskabe, er ikke så afgørende. Alle dele er lige vigtige, og du vil skabe udvikling, uanset hvor du vælger at starte.

Når du gerne vil udvikle dig både fysisk, mentalt og sjæleligt, så kan det være svært at finde fem til, hvem der kan lige præcis det, du søger. For ikke at tale om at få det hele til at passe ind i en allerede presset kalender: Fysisk træning ét sted, viden om kost et andet, mentaltræning et tredje og spirituel næring ét sidste.

Hos RecreateYou er det hele samlet ét sted for at give dig muligheden for at starte lige der, hvor det passer netop dig, og derefter bygge ovenpå med alt den viden, der bliver lagt foran dig.

Du får gennem hele RecreateYou´s udviklingsforløb et engageret team af coaches og personlige trænere omkring dig, som til hver en tid er klar til at gribe dig, hvis du føler du er ved at falde. Dermed kan du trygt bevæge dig fremad i det tempo, du er klar til. 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+