Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet januar 2018 - tema frit fra hjertet - cover Lisbeth Olesen

MOOLA magasinet

januar 2018

Velkommen til 2018 og januar måneds MOOLA magasin med tema 'Frit fra hjertet'.

I dette magasin har vi givet MOOLAs medlemmer lov til at skrive FRIT FRA HJERTET. Det betyder ikke, at alle andre magasiner ikke er skrevet fra hjertet... Vi går ind for, at de artikler vi har med i MOOLA magasinet, er lige det, som vores medlemmer brænder for. Det betyder til gengæld, at de selv bestemmer, hvad de vil tage fat i. Det har været sjovt at slippe kontrollen og bare lade magasinet blive til uden at kunne styre, hvordan det kommer til at blive - og det har været befriende. 

Når jeg taler frit fra hjertet, føler jeg mig i overensstemmelse med mig selv, ingen filtre, lag, masker - bare mig. Det er rent, stærkt og sårbart. Kunsten er at snakke frit fra hjertet uden at gå op i, hvad andre tænker, er det godt nok det jeg siger, kan, står for og gør. Hvem er vi, når vi ser på verden ud fra vores hjerte. 

Jeg oplevede 2017 som et udfordrende år med mange op- og nedture, ligesom de fleste af jer der læser med i MOOLA magasinet nok også har gjort. 2017 har givet mig en enorm indsigt i MIG, kendskab til mine skyggesider, oprydning på alle planer, en ny ro, behov for at vælge det der nærer mig og giver god energi - arbejde hen mod et flow i både privatliv og arbejdsliv. Dette er jeg dog ikke kommet sovende til, det har krævet mange tårer, udfordringer og kameler, der skulle sluges. Rejsen hjem til MIG er dog langt fra slut - den føles, som om den lige er startet, og jeg glæder mig til at se, hvad 2018 byder på. Jeg tror ikke længere, at vi kan være i verden og lukke ned for os selv, nu er det vores tid og vores tur.

Håber du bliver inspireret af alle artiklerne skrevet fra hjertet, og at du er klar til at være DIG nu.

Vi håber, du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel. Tak for dig

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth

Covergirl: Lisbeth Olesen  FOTO: Suezanna Zenani 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+