Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet juni 2016 - tema om skønhed og wellness - fokus på loven om tiltrækning

MOOLA magasinet

Juni 2016

Velkommen til MOOLA magasinet i juni. Temaet i denne måned er 'skønhed & wellness', og vi har bygget et magasin fyldt med super lækre og skønne artikler til dig.

Hvad er menneskelig skønhed egentlig? Og hvem bestemmer hvem eller hvad der er smukt? Psykologer, historikere og antropologer har i årevis forsket i hvad mennesker opfatter som smukt, og hvad vi bliver tiltrukket af hos hinanden. Dog er det endnu ikke lykkedes at blive enige om en defination på, hvad skønhed er. En ting er der dog ingen tvivl om, historiske og kulturelle fakorer spiller en rolle i vurderingen af skønhed. Tiltrods for at nogle samfund finder en rund og velnærret kvindekrop som et skønhedstegn, mens andre samfund ser en slank og langlemmet kvindkrop i toppen af skønhedsskalaen, har det kunnet lade sig gøre at lave en liste over træk som mennesker verden over finder skønne og smukke. På denne liste finder vi bla. ren og velplejet hud, skinnende hår, symmetriske ansigtstræk, samt kurvede former hos kvinder og brede skuldre hos mænd.

Skønhed er det kun udseende? Vi tror på at indre skønhed har en ligeså stor, hvis ikke en større betydning end ydre skønhed. Derfor er forkus i vores artikler at kigge indad og se den skønhed der findes inde i os alle sammen. Se skønheden i nuet og lad dit indre barn lege i Louise Schønemans artikel, skab indre og ydre skønhed med Feng shui og Rebbekah Leve, Lev i den virkelige verden ifølge Marie-Louise Bregendahl eller hør den fine fortælling om 'da den lille sjæl kom til verden' af Eva Andrea. Hollywood drømme af Caecilie Livstyle, Du for lækker, lækker, lækker af Signe find og Terapi eller botox af Lisbeth Olesen.

I denne måned har vi fokus på 'loven om tiltrækning' med to spændende artikler skrevet af Pernille Riss og Sussane Wexø.

Rose Maimonide forbereder os på en varm sommer med de smukkeste og skønneste hjemmelavede is. Derudover er MOOLA gået rabarber amok og har fundet nogle skønne opskrifter til dig.

Det smukke forside billede er taget af Mathilda Yokelin

Kærlig hilsen Lisbeth & Maria

Da den lille sjæl kom til verden

Kan det være der er en mening med at dit barn er kommet netop til dig? Mærker du en dyb forbindelse til dit barns essens og kunne du drømme om en bog der kan åbne for meningsfulde samtaler med dit barn om livet? Denne nye spirituelle børnebog af Eva Andrea, er en hjerteåbner for både børn og forældre. Se hele fortællingen her på videoen nedenfor.

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+