Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Boost dig selv med detox

9. January 2015 - Detox & udrensning * Fordøjelse * Helse
Af: Zeniia Blanche
Boost dig selv med detox af Trine Tiirmann

Jeg har qua mine utallige leverskylninger lært en del om leverens virke og hvordan den fungerer som vores krops rensningsanlæg. Et af kroppens vigtigste organer. Den renser ikke kun for affaldsstoffer, medicinrester, giftstoffer etc. - den renser også vores blod.

Om det er miljøforurening, psykisk stress eller dårlig ernæring, så kan vores moderne livsstil være toksisk for vores velbefindende. Hovedpine, træthed, nedsat appetit, nedsat energi og øjenproblemer er almindelige tegn på, at leveren befinder sig under pres.

En lever i ubalance forbindes med manglende fleksibilitet i krop og sind. En træg lever kan føre til depression og kan få livet til at føles meningsløst. Fylder vi os f.eks med unødvendige giftstoffer for at undgå at konfrontere os selv i svære situationer eller til at tage stilling til dybere personlige spørgsmål. En sund lever derimod afspejler i hvor høj grad, vi tager livet til os.

En sund lever stimulerer begejstring, kreativitet, indre styrke og smidighed. Den guider os på vores vej i livet. Den styrker organisering og planlægning og giver kraft til at gennemføre vores planer og mål.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET DETOX - Ro på nervesystemet

Leverens følelsesmæssige ubalance ses som vrede - ofte uforløst, bitterhed, had samt destruktive tanker og adfærdsmønstre, som kan være drivkraft bag udviklingen af flere negative følelser, mens udvikling som sigter mod tilgivelse, accept, tolerance, ærlighed og åbenhed alle er elementer der afgifter og aflaster leveren.

DAGLIGE FIF

Negativ ion børste – tørbørstning

Børst dig dagligt med en negativ ion kropsbørste og hjælp dig selv til at opnå mindre trang til stimulanser, bedre fordøjelse, mere energi, bedre  søvn og helt enkelt blive gladere i krop og sind.

Børsten aflader positive ioner i kroppen, som dræner os for energi og svækker vores immunsystem. Positive ioner opstår af forurening og eletromagnetisk stråling. Bedst for vores sundhed er de negative ioner - også kaldet for luftens vitaminer. Du styrker samtidigt dit immunforsvar, dit lymfesystem og øger dit energiflow.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET DETOX - Homøpatisk leverdetox

Tungeskraber

I løbet af natten udskiller vi igennem vores åndedræt affaldsstoffer, som lægger sig som en slags belægning på tungen, når vi vågner om morgenen. Skrab din tunge fri for affaldstoffer, som det første om morgenen og hjælp dig selv fri af dårlig ånde og mundhygiejne. Kan evt. gentages inden tandbørstning ved sengetid.

Oilpulling

Bryder du dig ikke om tungeskraberen, kan du i stedet, som det første om morgenen, skylle din mund eller rettere gurgle din mund ren i olie. Vil klart anbefale kokosolie, da den føles mild at have i munden. Olien smelter hurtigt i munden og gurgl derefter et par min. Spyt det derefter

ud i skraldespanden eller toilettet, da det nu er fyldt med affaldsstoffer, som har samlet sig på mundens slimhinder i løbet af natten. Det er uhygiejnisk hvis disse affaldsstoffer havner i din vask.

Skyld efter med 1/2 tsk. Natron opløst i et halvt glas vand.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET DETOX - Interview med Ninka-Bernadette Mauritson

Citrondrik

Efter enten tungeskrabning eller oilpulling kan du med fordel starte din dag med et glas vand (stuetemperatur) tilsat frisk presset citron saft. Det er den bedste energi booster. Efter en nattesøvn er kroppens væv dehydreret og har brug for rent vand og citron for at udrense affaldsstoffer i kroppen og forbedre energiproduktionen i cellerne.

Frisk citron hjælper med at ilte kroppen og er kendt for at stimulere leverens naturlige enzymproduktion. Det hjælper leveren til på naturlig måde at komme af med giftstoffer som f.eks. urinsyre. Citron har også den fantastiske evne, at den booster dit immunsystem med vitamin C.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET DETOX - Uddrag fra Detox programmet i bogen "Den ultimative Anti Age guide*

Grøn Te

Grøn te er fuld af gode antioxidanter. Indeholder bl.a. en speciel type antioxidant der hedder catechiner, som er kendt for at booste leverens funktioner.

Æbleeddike

Et glas vand med økologisk u-filtreret æbleeddike dagligt er en nem og effektiv hjælper til detox af leveren.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET DETOX - Æblecider eddike

Andre gode tips til at styrke leveren

Den bitre smag fra f.eks. artiskok, endivie, cikorie, mælkebøtte og rød grapefrugt er tillige med til at stimulere leveren. Kom f.eks. et skvæt artiskok ekstrakt (fås i de fleste helsekostbutikker) i et glas med rød

grapefrugt saft (Voelkel - er uden sødestof) - som en lille sjus - bedst inden sengetid! 

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET DETOX - Kefir - the love drink

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse Boost dig selv med detox? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

  1. Vibeke Rasmussen
    Vibeke Rasmussen på 03.12.2017
    Jeg ville høre om nogen ved noget om farligheden af rensning af blod og lever efter jeg har taget en overdosis af Diazepam på 1100 mg, og blev IKKE afgiftet på hospitalet, hvilket jeg har fortrudt nu her snart efter ca 5 uger siden jeg indtog dem for at tage mit eget liv, ( jeg er meget syg i forvejen ) af voldsomme benzo abstinesser, men ved ikke om jeg kan tåle noget der kan hjælpe mig med at afgifte mit nervesystem , lever , nyre etc, uden jeg bliver mere syg jeg har ingen der ved noget om det og kan ikke finde noget på nettet om nogen der har prøvet at afgifte sig selv, uden alvorlige konsekvenser håber i kan hjælpe mig
    Med Venlig Hilsen
    Vibeke Rasmussen

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+