Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Cahana – a whisper to the heart

6. February 2015 - Spirituelle smykker  * Intuition
Af: Cahana
Cahana – a whisper to the heart

En kæmpe livskrise blev starten for Rikke Brogaard til at skabe firmaet CAHANA og de spirituelle smykker som er hendes varemærke.

I 2009 stod Rikke Brogaard i et sort hul. Hun boede på det tidspunkt i Belgien. Hendes søster var syg med brystkræft, ægteskabet haltede og det fælles firma var i modvind pga finanskrise.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Alt er uperfekt!

Det var en svær tid. Dét ikke at vide, hvad der venter om hjørnet – usikkerhed og angst. Jeg havde på det tidspunkt fået min datter Lily og følte mig enormt alene langt væk fra familien og med et væld af udfordringer. På den ene side en kæmpe gave i form af min lille pige og på den anden side en kæmpe krise med ægteskab, firma og min søsters sygdom.” fortæller Rikke.

Helt fra sine teenageår har Rikke brugt affirmationer i sin dagligdag – fokuseret, skrevet, tænkt og gentaget det som var vigtigt for hende – og fokus på dér hvor hun gerne ville være. Det spirituelle fokus kom fra hendes søster og har fuldt hende gennem hele livet.

Min første spirituelle bog gav min søster mig. Det var ”Tanker fra Hjertet” af Louise L. Hayes. Den bog har fuldt mig lige siden. Den åbnede virkelig en ny verden for mig. Jeg har siden den gang interesseret mig for alt inden for den spirituelle verden. Og prøvet meget. Der er slet ingen tvivl i mit sind om, at der er en mening med galskaben og at universet er der til at hjælpe os – hvis vi bare husker at bede om hjælp” .

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Elsk din uperfekthed og få succes med at være dig

I perioden i Belgien var affirmationerne en vigtig del af hverdagen, men Rikke følte alligevel at hun manglede en måde så hun kunne have sine affirmationer tættere på sig i stedet for at skrive dem på post-it notes, eller sige dem højt når hun var alene.

Det er i den periode, at jeg første gang får idéen til Cahana. Et smykkedesign, hvor du har mulighed for at bære din håndskrevne affirmation på dig, som en påmindelse om, hvad der er vigtigt for dig” .

I den følgende tid blev det blot ved idéen. Det var en meget turbulent tid med søsterens død, flytning til Danmark og skilsmisse. Men da Rikke på et tidspunkt kommer så meget igennem sorgen at der igen er overskud til at tænke på andre ting, dukker idéen op igen med fornyet kraft og hun går lige så stille i gang med at lave designs, finde fabrikker og udarbejde en forretningsplan.

Den første rejse til Indien blev taget og det var starten på en meget spændende tid fyldt med nye begyndelser. Fabrikken som Rikke fandt er den samme som hun arbejder sammen med i dag. Alle Cahana smykker bliver lavet i Sterling sølv med og uden forskellige smukke overfladebehandlinger. Mange af tingene bliver lavet i hånden. Rikke har været i Indien flere gange siden og udviklet et venskab med ejerne af fabrikken.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Uperfekt og helt perfekt

Det handler for mig om at lave relationer. Når vi kender hinanden og respekterer hinanden gir vi også det bedste af os selv. Det har også været super vigtigt for mig at se, hvem der sidder og laver mine smykker. Ja, tingene er meget anderledes i Indien. Men det er voksne mennesker, hvilke for mig er vigtigt, og som får en løn og kan forsøge deres familier. De synes det er så cool at arbejde med Cahana, fordi det er så anderledes og kræver at de virkelig bruger deres håndværk.”

Efter at beslutningen var taget begyndte tingene lige så stille at falde i hak. De rigtige mennesker henvendte sig lidt ud af den blå luft, og der var ingen store forhindringer i sigte da det kom til stykket. Vejen var banet for at Cahana kunne blive en realitet.

Det var fantastisk at tage beslutningen om at gå videre med idéen. På det tidspunkt var jeg jo medejer af et succesfyldt brillemærke, men jeg kunne mærke, at mit hjerte var fyldt med idéen om Cahana. Det var mit livsprojekt og den vej jeg var nødt til at gå”, fortæller Rikke.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Hvad sker der i mødet med det uperfekte?

Rikke fandt hurtigt investorer til projektet og efter at hun i slutningen af 2012 fik et tilbud om at sælge sin virksomhed, åbnede hun i april 2013 for første gang for salget af sine smykker, som i dag både sælges online på hendes webshop og i butikker rundt om i landet.

Igennem hele forløbet har troen og fokus været der. At det ville lykkes og at der var hjælp, når der var brug for det.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Plads til nuancer i nutidens numerologi 

Cahana navnet fandt jeg i Indien – det betyder at ønske, og det er hele idéen bag. At alle smykker kan åbnes, så du kan bære dit ønske eller affirmation tæt på dig. Det handler kort sagt om at have fokus på, hvor du gerne vil være i stedet for at have fokus på alt det du er bange for, eller ikke vil. Vores sind er en fantastisk størrelse, som har utrolig mange usynlige kræfter til at rykke os i den retning hvor vi ligger vores energi. Mine smykker er tænkt som en smuk beskyttelse og hjælp til at holde fokus på de gode tanker”.

Arbejdet med smykkerne har i dag resulteret i, at der udover smykkerne hvor du kan bære dit ønske i, også er vedhæng hvor du kan bære en sten eller andet som har en speciel betydning for dig samt en række forskellige tokens, som hver i sær har en værdi der er med til at understøtte din affirmation.

Hvert smykke og idé bliver altid skabt med udgangspunkt i Cahana tanken. Alle smykker har en mening og en værdi – ellers kommer de ikke i produktion.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Følg dit hjerte og lev passioneret og powerfuldt

Rikke fortsætter; ”Mit firma handler så meget om min tro – og min søsters, og derfor vil jeg aldrig kunne designe et smykke som kun var smukt i form og farve. Det skal have en dybde og mening som gør at det har begge sider. Min fineste udfordring er at lave smukke smykker som først i realiteten er færdige, når du har puttet din affirmation eller tanke i det. Hvert Cahana smykke er på den måde unikt, men sin helt egen energi.”

Med hvert Cahana smykke følger der små håndlavede papirsruller med til at skrive sine affirmationer på.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Anerkendelse...

I dag er Rikke et smukt sted i sit liv, med 2 børn, dejlige kæreste, bosat i Monaco og et hjerteprojekt som giver glæde.

Jeg er vanvittigt privilegeret over dagligt at kunne arbejde med min passion for det spirituelle og smykker. Det er mit livsprojekt og det er så fedt at se, hvordan det lige så stille gror og bliver stærkere hver dag. Min søster ville have elsket det og jeg er sikker på at hun følger med og skubber mig i den rigtige retning” afslutter Rikke.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Romantiker eller sexkilling?

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Cahana – a whisper to the heart? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+