Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Elsk din uperfekthed og Få succes med at være dig.

6. February 2015 - Indre arbejde  * Livsmentor
Af: Alice Jacobsen
Elsk din uperfekthed og Få succes med at være dig af alice Jacobsen

Har du tænkt over, hvor befriende det ville være, hvis du var 100 procent tilfreds med alt i dit liv.

Din krop, dit udseende, dit job, dine børn, din mand, dine venner, din familie, dit hjem og dine handlinger? Hvis du var fejlfri og aldrig lavede fejl. Ja hvis hele dit liv bare var tip top i orden, præcis som du ønskede dig. Perfekt eller kedeligt ? Det bliver aldrig sådan!

Alligevel gør det. For når du begynder at elske og rumme al din uperfekthed, så vil du opleve verden fra et helt andet perspektiv. Når følelsen ændres inde i dig, vil du få øje på hvilket super skønt menneske du er med alle dine fejl og mangler.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - CAHANA - a whisper to the heart

Perfektionisme, selvstøtte og selvværd

Jeg oplever både hos mig selv og mine kunder, at i de perioder, hvor vi ikke formår at støtte os selv godt nok, får den ”usunde” perfektionisme optimale vækst betingelser. Specielt når vi ikke føler vi er ok med hele den pakke, der er os!

Hvorimod når vi træner vores selvstøtte, og skruer op for at elske hele pakken, så kan vi med fordel bruge vores perfektionisme til at lande resultater.

Med usund perfektionisme, mener jeg en tilstand, hvor du ikke er i kontakt med din kerne og det som er sandt for dig. Det er, når du lader dine handlinger være styret af ydre omstændigheder uden for dig selv, alene for at få anderkendelse. Eller når du ikke handler, fordi det alligevel aldrig bliver godt nok.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Hvad sker der i mødet med det uperfekte?

Det er når vores grundliggende overbevisninger handler om, at vi ikke føler os gode og rigtige nok, at perfektionismens klamme klør er farlige for vores fysiske og psykiske helbred. Der ved efterlades der ingen plads og rum til glæde, leg og overskud. Du vil konstant presse dig selv langt ud over grænsen og ofte ende i stress og ubalance.

Hvis du har høj selvstøtte og et godt selvværd, kan perfektionismen støtte dig til at opnå succes i livet. Det forudsætter at du åbner dit hjerte og lytter efter det din sjæl fortæller dig.

Den skabende proces som et healende spejl.

I mit arbejde som Mentor og coach bruger jeg fingerprintsanalyse og kreative kunstneriske processer til at bringe mine kunder tilbage til deres kerne og udleve deres livsformål.

Bringe dem i kontakt med følelsen, af at de er helt perfekt når de bare er den de er. Jeg er optaget af at guide og støtte mennesker i at styrke evnen til at lytte til deres egen indre stemme og lade sig guide af den.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Plads til nuancer i nutidens numerologi 

Når du mærker denne Yes-følelse: ”jeg er mig og det er fucking fedt”! Så har du langt flere ressourcer til at overkomme de udfordringer livet bringer dig.

I mine workshops og sessioner bruger jeg maleprocesser og kreative øvelser, der udfordrer perfektionismen. ”Creative Healing Process” gør det svært at kontrollere og styre processen, hvilket gør, at du bliver hjulpet til, at give dig hen til legen, slippe kontrollen og åbne dig for bare at være dig. Det er meget healende at arbejde med.

Leg, livsglæde og kreativitet

I virkeligheden er det jo en leg jeg sætter i gang med maleprocessen, med hensigten at synliggøre og transformere de negative mønstre og overbevisninger, der fastholder dig. Den skabende proces er i denne sammenhæng et healende og lærerigt spejl.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Følg dit hjerte og lev passioneret og powerfuldt

Netop legen, kreativiteten og livsglæden er en af de bedste måder at håndtere perfektionisme på. Ved at skrue op for humoren, legen og det umiddelbare samtidig med at styrke din evne til virkelig at mærke hvad dit hjerte længes efter, lærer du at knuselske din uperfekthed.

Bliv ven med den uperfekte side i dig.

Hvis du har en tendens til at ryge i perfektionismens klør, så handler dit indre arbejde om at blive ven med den side i dig og balancere leg og arbejde. 

  • Først skridt er at se mønsteret og acceptere at du har det sådan
  • Derefter stille og roligt tillade dig selv at give slip på kontrollen, for så at begynde at lege og eksperimentere lidt mere med uorden, Kaos eller hvad nu uperfekthed er for dig.
  • Begynd med små skridt at gøre noget andet end du plejer
  • Øv dig i at rumme at ”Du er hvor du er” og ”det er hvad det er”.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Anerkendelse...

Om at udfordrede sin perfektionisme

For nogle år siden havde jeg en kvinde i et forløb hos mig, hun var meget styret af sin perfektionisme.

Stille og roligt begyndte hun at udfordre sig selv mere og mere i daglig dagen.

For eksempel begyndte hun at lade opvaske stå og lege med børnene i stedet, selv om det var svært for hende at ignorere det.

Hun øvede sig i at pivotere tid til at læse en bog selv om vasketøjet flød rundt i huset.
En dag mødte hun op hos nogle venner med to forskellige strømper på og uden makeup, selv om det var hæsligt for hende, så skabte det en massiv frihedsfølelse indeni.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Romantiker eller sexkilling?

De små skridt i hverdagen er stille og rolig med til at danne nye vaner og måder at handle på. Vi får en erfaring vi kan bruge, når vi skal ud og tage store skridt.

Friheden opstår når du fortæller dig selv, at det er dig som styrer og ikke den ”usunde” perfektionisme, der styrer dig.

Gå ud i dit liv og elsk din uperfekthed, nyd at du er dig.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Hvis naturen er perfekt, og jeg er natur, må jeg per definition være perfekt

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Elsk din uperfekthed og Få succes med at være dig? Del meget gerne på de sociale medier

Elsk din uperfekthed og Få succes med at være dig.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+