Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Hvis naturen er perfekt, og jeg er natur, må jeg per definition være perfekt

6. February 2015 - DNA aktivering
Af: Tara Summer
Hvis naturen er perfekt, og jeg er natur, må jeg per definition være perfekt artikel af Tara Summer

Få hjælp til at huske hvem du er + 1 times DNA-aktivering

Det er en interessant ganske lille ligning, ikke? Den står der i al sin enkelhed og logiske skønhed, fuldkommen uprætentiøs og rammende på samme tid. Lænet ind i sin egen rene, naturlige perfektion, uden den mindste snært af tungt ladede følelser af uopnåelighed, vrede, irritation og håbløshed, som ellers så ofte omringer noget, der i virkeligheden er så simpelt.

Simpelt fordi det i sin essens er en naturlov. Perfektionen - eller evnen til at mestre bestemte udtryk - er sådan naturen udvikler sig. En bestemt rosensort mestrer en dyb, rød farve. Eller en sart lyserød glød. En sødmefuld duft. Mestrer den til perfektion, helt naturligt og udelukkende som en bevægelse mod det, der føles bedst. Som et udtryk for den retning, der indebærer størst trivsel for rosen.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Alt er uperfekt!

Det er her, jeg lyst til at mødes med dig. Hvor vi glemmer alt, hvad vi ved om os selv; glemmer hvad vi har oplevet, hvorfor ordet ’perfekt’ irriterer os, eller fylder os med sorg - eller hvor vi fejer det væk ”som noget vi alligevel ikke har brug for, eller er større end”, og bare går på opdagelse. Lad os sammen gå på opdagelse ind i en helt ny og simpel version af vores perfekte selv, hvor vi kun bevæger os med og mod det, der føles allerbedst.

- Som at træde ind i en magisk have, hvor alting funkler og glimter. Hvor stjernerne lyser klart på himlen og spejler sig i det rene vand, der giver næring til omgivelserne. Hvor tusindvis af vilde blomster gror og fylder vores næsebor med alverdens liflige dufte. Hvor dyr græsser omkring os, og sommerfugle venter på at flyve i farverige sværme omkring os. Hvor vi fylder vores have med nøjagtigt det, der er dejligt for os. Alt der er saftigt, lækkert, organisk, flydende og levende. Et overflødighedshorn af skønhed!

Måske kan du mærke din krop føles anderledes, som du begynder at gå på opdagelse i din have. Nysgerrig, legende, let. Udforskende i de ubegrænsede muligheder og kombinationer af former og farver og dufte. Mærk, hvordan du har fuldkommen kreativ frihed til at skabe lige den have, du har allermest lyst til, og hvordan de valg du træffer om, hvordan din have skal se ud, føles ligefremme og ukomplicerede. Hvordan du, når du bevæger dig mod det, der føles bedst for dig, automatisk og samtidig, vælger det, der bringer dig størst glæde. Størst skønhed. Mest trivsel. Helt naturligt, magisk og perfekt. For dig.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - CAHANA - a whisper to the heart

Tag nu fat i det sted i din hjerne, hvor der sidder en flig af ”jamen, hvis det er en magisk have, findes den jo ikke i virkeligheden”-form for ’realisme’. Uanset hvor ubetydelig den er. Selv, hvis du først nu bliver opmærksom på, at den overhovedet er der. Lad den smelte i takt med at du tillader dig at betragte dig selv indefra og opdager, at din have rent faktisk eksisterer. At der findes et helt landskab af fossende floder og højdedrag og dybe dale i dit indre. Et fuldkommen intakt og vanvittig smukt økosystem, der fungerer efter præcis de samme principper, som det landskab, der findes uden for dig. Som skoven, havet, søerne, og engene. Hvor de samme regler om, at størst trivsel giver størst skønhed gør sig gældende, og hvor hvert organ, hver kirtel, hvert system har udviklet sig i netop sin retning med sit specifikke formål og udtryk, for at kunne indgå i en perfekt afstemt balance og helhed. Alle vores indre systemer ved, hvordan de skal fungere uden vi fortælle dem det. De ved, hvordan de skal forholde sig til hinanden, kommunikere med hinanden; blodet ved, hvordan det skal flyde i årerne, cellerne ved de skal dø for at nye kan skabes. I fuldkommen overensstemmelse med livets store cyklus. Fuldkommen perfekt.

Se dit indre landskab - din magiske have - for dit indre øje. Mærk den, og træd ind over den tærskel, hvor du fuldt og helt accepterer, at den findes i dig. Med al sin intelligens og skønhed. I sin perfekte balance. I dig. Mærk, at når du opdager den, og virkelig accepterer den er der, at du samtidig accepterer en vidunderlig sandhed om dig selv: At du er natur og at naturen er perfekt. At det rent faktisk er muligt at glemme alt det, du tidligere troede du vidste om dig selv, og huske hvem du er i din essens: Perfekt, levende natur.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Elsk din uperfekthed og få succes med at være dig

Når vi forbinder os med den hukommelse, der i sin fysiske resonans gør det muligt for os at læse om vores egen perfektion uden andre følelser end simpel genkendelse, forbinder vi os samtidig til den intelligens, der gør livet flydende. Der gør det helt naturligt for os at vælge det, der føles allerbedst, og som bygger os op i trivsel og skønhed. Det tillader os at beskytte vores have ved helt intuitivt at vælge de situationer, omgivelser, mennesker og den mad, der nærer os bedst muligt. Som at vælge den gødning, der betyder, at vores indre have blomstrer smukkest. Vi forbinder os med det instinkt, vi er født med men glemmer i løbet af livet, som gør at vi ubesværet navigerer imod endnu mere trivsel, endnu mere skønhed - endnu mere perfektion. - Og det allermest vidunderlige ved det hele er, at det ikke er noget, der kræver særlige evner, eller som er forbeholdt udvalgte få. Vores evne til at navigere efter det, der naturligt skaber perfekt trivsel er én, vi alle er udstyret med det. Det er en del af vores naturlige udgangspunkt.

Det eneste vi behøver at gøre, er at beslutte os for at huske det.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Uperfekt og helt perfekt

En rejse ind i din indre magiske have: En times guidet DNA-aktivering

Gennem DNA-aktivering har du mulighed for at hjælpe din krop - dig selv - med at huske hvem du er. DNA-aktivering er en teknik, der tillader os at give ny information til vores celler, nærmest på samme måde som vi giver vores computer en software opdatering.

Med denne guidede aktivering får du konkret information til din krop, der er sammensat med det ene formål at give dig adgang din egen magiske have. At hjælpe dig med at huske din egen naturlige perfektion - at blive dit livs gartner, om du vil.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET UPERFEKT - Hvad sker der i mødet med det uperfekte?

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Hvis naturen er perfekt, og jeg er natur, må jeg per definition være perfekt? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+