Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Hvad sker der i mødet med det uperfekte?

6. February 2015 - Clairvoyance * Intuition * Personlig udvikling
Af: Marie Cristina
Hvad sker der i mødet med det uperfekte? artikel af Marie Cristina

Når vi tør stå ved os selv, og se det ”grimme” i øjnene, kan vi transformere følelsen fra uperfekt til perfekt!

Perfekt er et ord, vi ofte tillægger de ydre omgivelser. Det perfekte job, det perfekte ægteskab, den perfekte krop, bolig osv. Det bliver næsten altid målt i ydre omstændigheder. Vi taler meget om, at vi skal slappe mere af og bare lade nullermændene ligge og tage tingene som de kommer. Ikke gå så meget op i, om vi gør det rigtige, og om tingene ser godt ud.

Jeg synes, det er skønt, at vi går i en retning af, at være mere ”loose” og ikke SKAL have styr på alting. Men for mig rykker det kun i vores overflade. Der hvor det virkelig kræver mod at turde være uperfekt, er i det indre - der hvor vi føler os mindre værd. Dette mindreværd kommer ofte til udtryk i de ydre omgivelser. Hvis vi kan finde perfektionen der – ved at spise rigtigt, dyrke motion og have de perfekte rammer - så kan vi slappe lidt på den indre følelse af uperfekthed.

LÆS OGSÅ CAHANA - a whisper to the heart

Den indre uperfekthed er alt det, vi tænker om os selv. Alle de slag som vores indre stemme giver os. Alle vores ”burde” og ”skulle” og alle de følelser, som mange af os undertrykker. Det er her den smukkeste uperfekthed bor – alt vores skam. Den skam som vi alle sammen har inden i os. Og jeg vil vove at påstå, hvis nogle siger at det har de ikke, så er det fordi de ikke er i kontakt med sig selv.

Vi har alle sammen en masse oplevelser med os – både fra dette liv og mange tidligere. Uden de oplevelser ville vi ikke være dem vi er. Hver gang vi lander her på jorden er det for at udvikle os, og vi udvikler os ikke, hvis vi står helt rene og fine. Så alle de her, mere eller mindre skamfyldte oplevelser, er en del af os, og de gør os til de fantastiske mennesker, vi er.

Så i jagten på det perfekte liv, indgår vores uperfekte følelser og bagage. Vores angst, sorg, vrede osv. Når vi tør åbne os selv for det, der er inden i os. Når vi tør være ærlige over for os selv, og mærke at det er sådan vi har det, så begynder livet at blive lettere og de små mirakler indfinder sig. Vores rummelighed og kærlighed får kæmpe grobund, og de vokser hurtig. Når vi bliver mere rummelig og kærlighed overfor vores egne følelser, så vokser glæden ved livet. Vi ser andre mennesker i et smukkere lys, og en følelse af overskud og lykke melder sig på banen.

LÆS OGSÅ Elsk din uperfekthed og få succes med at være dig

Skal vi så dele alt vores skyld og skam med hele verden? – nej slet ikke. Men hvis vi ønsker ægte kærlighed – en smuk og stærk forbindelse til et andet menneske, så kommer det først, når vi tør så der og blafre med følelserne uden på tøjet. Det er i det øjeblik, magien sker. Det er der, hvor vi kan blive elsket af et andet menneske, fordi vi tør være åbne omkring den vi er, og vi tør lade andre se vores uperfektheder, som vi kalder dem. Men det er DET som er perfekt, fordi det perfekte kommer, når vi agerer ud fra, hvordan vi har det.

Så at være uperfekt handler ikke kun om rod, nullermænd og at man ikke har styr på tingene. Det handler om at turde være ærlig over for sig selv – hvordan har jeg det egentlig, når jeg er sammen med det eller det menneske, og vigtigst af alt, når jeg er sammen med mig selv?

Den ubetingede kærlighed.

Når jeg kanaliserer svar til mennesker, der har brug for hjælp, så mærker jeg denne her ubetingede kærlighed til alle dem, som jeg har gennem mine hænder. Det er følelsen af ikke at kunne se noget ”forkert” i andre mennesker – kun at se alle deres handlinger som naturlige og helt okay – lige meget hvad de har gjort.

LÆS OGSÅ Uperfekt og helt perfekt

Det er den kærlighed vi er født med – det er den kærlighed, som bor indeni os alle sammen. Men pga. vores opvækst og vores oplevelser, har vi lært at denne form for kærlighed skal vi gøre os ”fortjent” til. Og det er her det perfekte kommer ind og faktisk lukker for vores ubetingede kærlighed. Vi har en masse regler (inden i os selv), om hvordan vi skal være. Vi jagter hele tiden følelsen af at blive bedre, gøre mere, hjælpe mere, få mere succes, spise det rigtige, dyrke en masse motion… fordi når vi gør det, kan vi tilsyneladende holde en smule mere af os selv.

Hvis vi spørger vores sjæl, så elsker den ALT ved os, og den elsker bare det, at vi er. Den er ligeglad med vores handlinger – den ønsker blot at få lov til at elske og ære os NO MATTER WHAT.

Hvad kan vi gøre, for at nærme os den ubetingede kærlighed?

Det første skridt, som jeg selv er ved at tage er, at indse hvor meget vi er efter os selv, og nogle gange andre. Vi må blive bevidste om, hvad vi tænker om os selv, og spørge: Hvis det nu var min bedste ven(inde), barn eller et andet mennesker, som jeg føler stor kærlighed for – ville jeg så sætte de her krav og regler for ham eller hende? Ville jeg forstå, hvorfor han eller hun sagde eller gjorde det, som de gjorde? Ville jeg være overbærende og tænke pyt – hun eller han er måske presset og det er okay? Ville jeg tænke, at det kunne ske for selv den bedste?

LÆS OGSÅ Plads til nuancer i nutidens numerologi 

Hvis vi ser på os selv, som vi ser på dem, vi virkelig elsker, så ville sjælens kærlighed føles så meget større. Så ville vi begynde at forstå, at vi ikke skal være en anden, end den vi er. Så ville vi forstå at alt det, som vi føler er uperfekt – det ER perfekt.

Når vi kan stå i den (k)ærlighed omkring vores handlinger og følelser, så får vi hele tiden beviser på, at vi er ”perfekte” – at vi er værd at elske. Men når vi skal finde beviserne i de ydre omgivelser, ved at lave om på os selv, nå vores mål, løbe lidt stærkere, bage flere boller, mediterer og gøre alt for andre, så blokerer vi for den ubetingede kærlighed, som bor inden i os. Den kærlighed som ved, at det menneske, vi er LIGE NU med alt det, som vi føler er forkert – det er den fuldstændige perfektion.

Jo mere vi tør mærke alt det, vi betegner som uperfekt og forkert – jo mere vil vi føle at vores liv er ”perfekt”, som det er LIGE NU i dette sekund.

LÆS OGSÅ Følg dit hjerte og lev passioneret og powerfuldt

Vid at du har den ubetingede kærlighed inden i dig, og det største du kan opnå her i livet, er at gå stille og roligt hen imod den. Åbn dine arme og giv plads til alt dit ”uperfekte lort” – det er når du gør det, at kærligheden vil strømme til dig.

Så hvad sker der i mødet med det uperfekte? Vi kan føle den ubetingede kærlighed til os selv og resten af verden. Når vi tør mærke det uperfekte og begynder at dele ud af det, som vi i virkelig føler, så kan vi i mine øjne starte en lille bølge af fred og harmoni, der vil vokse sig større og større.

I stor kærlighed til ALT det, som gør DIG så smuk og helt unik.

Marie Cristina

LÆS OGSÅ Romantiker eller sexkilling?

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Hvad sker der i mødet med det uperfekte? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+