Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Skyd foråret i gang med en oplevelse ud over de sædvanlige.

30. marts 2016 - Spiritualitet
Af: Daninfo messerne
For andet år i træk kommer den holistiske KROP SIND ÅND helsemesse til Odense. Det sker når Odense Koncerthus den 8-10 april danner rammen for de 80 udstillere, 45 dygtige foredragsholdere og lærerige minikurser, der gør denne messe til noget ganske særligt.

For andet år i træk kommer den holistiske KROP SIND ÅND helsemesse til Odense. Det sker når Odense Koncerthus den 8-10 april danner rammen for de 80 udstillere, 45 dygtige foredragsholdere og lærerige minikurser, der gør denne messe til noget ganske særligt.

På KROP SIND ÅND helsemessen er du garanteret en oplevelse ud over de sædvanlige, når du går rundt blandt de 80 udstillere i det smukke koncerthus. De mange stande byder på alt fra spirituelle smykker og kunst, naturlig hudpleje, håndlæsning, super foods og meget mere.

Kom og lad dig inspirere af de spændende udstillere, der står klar til en snak om den nyeste viden inden for alternative behandlingsformer, selvudvikling og de sidste nye sundhedstrends.

Har du brug for svar for at komme rigtigt videre

Skal jeg flytte? Skal jeg skifte job? Vi oplever alle sammen perioder i vores liv, hvor vi kan have brug for at få beskeder vi ikke kan finde inden i os selv. På KROP SIND ÅND helsemessen kan du få hjælp til at blive guidet i den rigtige retning. Clairvoyante og tartot læsere sidder hele weekenden klar til at læse de mange besøgende der gæster messen – husk at booke din tid når du ankommer til messen, da der kan være ventetid.

Læs også Relationer sucks

Foredrag og lærerige minikurser hele weekenden

Hele weekenden igennem har du mulighed for at deltage i foredrag og minikurser på messen. Der er hele 45 foredrag, minikurser og koncerter at vælge i mellem.

Farvel til stress og smerter uden medicin

Fredag den 8 april kan du komme til foredrag med George Laudikos,  der vil introducere dig til de nyeste former for Energetisk medicin. Vi kender alle sammen de gamle former for energimedicin som akupunktur, zoneterapi, shiatsu massage, healing, EFT m.m.
De nyeste energimedicinske terapiformer, som er nærmest ukendte her i Danmark, er både berøringsfri, dvs. at det kan gøres på afstand og samtidig skabe næsten øjeblikkelige resultater.
Glæd dig til at høre om det, men også til at mærke det på egen krop. Stress og smerter kan dermed reduceres markant eller fjernes helt på få minutter.

Læs også Single? lykke vs. overbevisninger

Medicinsk Cannabis – den nye folkemedicin?

Det er meget diskuteret for tiden, medicinsk cannabis’ effekt på en lang række sygdomme, og diskussionen om vi i Danmark skal lovliggøre dette naturlige lægemiddel. Lørdag den 9 april kl. 16.00 holder Jan Larsen foredrag om cannais, virkningen, loven omkring brug af det medicinske cannabis. Foredraget som afholdes af erfarne cannabis-behandlere, der til dagligt behandler og støtter syge og pårørende i Danmark.

Din intelligente krop – META sundhed

Lars Mygind holder foredrag om META sundhed/metamedicin. Det er læren om de naturlige biologiske processer som har udviklet sig gennem milliarder af år. META sundhed giver en anderledes indgangsvinkel til hvad sygdom og helbredelse er og tager udgangspunkt i urbiologien. META sundhed handler om at finde den bedste behandling uanset hvad.  Det er søndag den 10. april kl. 17.00.

Du finder hele oversigten over alle de spændende foredrag, kurser og koncerter på daninfo.dk, hvor du også kan læse mere om de spændende udstillere der gæster messen 8-10 april i Odense Koncerthus.

Læs også Forandring og parforhold

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

kom 'back to basic' med chakrasystemet. Artikel af Mariakaisa
Chakra - 2. marts 2018
Af: Mariakaisa

Chakrasystemet er et mange mange tusinde år gammelt system. Og i den grad må man sige at det er back to basic, uden alle mulige...

Back to basics i parforholdet. Artikel af pia Torp
Parterapi - 2. marts 2018
Af: Pia Torp

Det er ikke umuligt at genfinde kontakten i parforholdet, men det kræver, at begge er enige om at begynde på en ny rejse sammen;...

Back to basic og få en sund livsstil. Kan du spise dig rask? Artikel af Siff Frost
Ernæring - 2. marts 2018
Af: Siff Frost

Jeg hørte til morgen en professor slå et slag for kost og motion. Han fortalte, hvordan vores dna ikke er skabt til den livsstil,...

Få dine hormonbalance ”Back to Basic”
Hormoner - 2. marts 2018
Af: Helle Læssøe

Der tales i disse år meget om hormoner. Nogen har omtalt det, som det ”nye sort” inden for velvære, helbred og sundhed. Måske...

Find vej til dit blueprint! Artikel af Rikke Anderberg
Spinal Release Terapi - 2. marts 2018
Af: Rikke Anderberg

At finde vej gennem overbevisninger, trosretninger, kultur, arv og vaner er et inspirerende arbejde, og jeg gør det hver dag og...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+