Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Astrologisk vejrudsigt, Juni 2015

7. July 2015 - Astrologi
Af: Dorthe Isaebel
Astrologisk vejrudsigt, Juni 2015 Af Dorthe Isaebel

Juni måned starter ud med en fuldmåne i Skyttens tegn den 2.juni 2015. Her får vi muligheden for at se hvad der kommer op af ‘jorden’ dér hvor vi såede vore nye begyndelser, tilbage ved nymånen i Tyren, den 18.maj.

Hvad der opnår sin fuldendelse der, for dig, vil på en eller anden vis, have taget sin begyndelse i maj, via en bevidst eller ubevidst intention om, at noget nyt skulle ske.

Vi gennemgår disse begyndelser, afslutninger og fuldbyrdelser hver måned og det henviser, i sin dybeste betydning til, hvad der foregår rundt om os, på det kollektive plan. Måske du bedre kan forholde dig til det hvis du ser det som kapitler i en bog? Hvert nyt kapitel er en nymåne og afslutningen på kapitlet er en fuldmåne, men det er ikke ensbetydende med at bogen er slut. Det er som et pludseligt og kort indblik i, eller en forståelse af, hvad resten af bogen handler om, samt hvad du nu med fordel kan gøre for at fuldende historien - sagt på en anden måde; Historien er allerede skrevet, men det er op til dig og din medfødte frie vilje, hvilken vej du vil tage OG om du vil kravle, gå, løbe, hoppe eller danse hen mod det næste kapitel af din personlige historie.

 LÆS OGSÅ FRA TEMAET ENERGI - Det styrker at kunne slå fra sig

Nymånen i Tyrens tegn handlede om kroppen, mad, værdier og selvværd. Det er området for de 5 fysiske sanser. Her har vi alle, på den ene eller anden måde, sat noget nyt i gang (for flere detaljer kræves et indblik i dit personlige horoskop) og ved fuldmånen i Skytten får vi blomstringen af de frø vi sårede, at se. Dette tegn handler om ekspansion, højere former for visdom/det hører sind, spiritualitet, rejser, frihed og retfærdighed.  

Med en fuldmåne i skytten, har vi sol og måne overfor hinanden i horoskopet(og på himmelen) Solen er i tvillingens tegn og månen i skytten. Der er altså her tale om en balanceakt mellem det højere og lavere sind - mellem dagligdags snik-snak og de dybere spørgsmål i livet.

Tiden omkring fuldmåne kan føles meget intens og det kan tilmed bringe oplevelser, eller personer, ind i vores liv som forekommer skæbnebestemt.

 LÆS OGSÅ FRA TEMAET ENERGI - Hvad er energi egentlig for en størrelse?

Samtidig med fuldmånen har vi også andre planeter der blander sig. Lad os sige, at de giver fuldmånen lidt ekstra kulør og måske også lidt større udfordringer med at få de nye intentioner udført.

For det første kan denne periode opleves som at køre forlæns med bremsen i bund. Mentalt er der ligesom bare ikke rigtig nogen hjemme, og dem der tilstede, er forvirrede eller lever i en illusion. I bedste fald får vi styr på os selv via meditation eller andre spirituelle redskaber, i værste fald kommer vi ud for at vores kommunikation med andre, såvel som med os selv, er én stor rodebunke af misforståelser.

Så hvad er det bedste du kan gøre i begyndelsen af juni? At koble fra bør helt klart nr. 1 på din liste, og undlad at tage store beslutninger. Læs en bog. Sæt dig med fødderne oppe på bordet. Vær´kreativ. Se en film. Gå ud i naturen og tag billeder. Der vil næppe være energi på noget som helst analytisk eller fornuftigt, så sæt din lid til intuitionen, fantasien og kreativiteten.

 LÆS OGSÅ FRA TEMAET ENERGI - DNA aktivering betyder: Træn din bevidsthed i kroppen og få fuld uafhængighed i din udvikling

Planeten Venus træder ind i Løvens tegn den 5.juni hvor den tager ophold til og med den 18.juli. Løven forbindes med arketyperne: Kongen/dronningen/klovnen/barnet/kunstneren.

Venus i dette tegn udviser et stort hjerte og en ekstravagant holdning til kærlighed, kunst, penge og personlige værdisæt. Her får vi tildelt tre ugers leg med fokus på storhed og kreativitet. Optimismen og inspirationen er i højsædet.

Perioden er god til: Alt hvad der får dig til at føle dig som en konge eller dronning. Luxus generelt er at foretrække. Hold øje med hvad dit hjerte fortæller dig - alt hvad der ikke er i balance med det, vil føles meget forkert i denne periode!

Venus’ transit ind i Løven giver os en mulighed for at kigge på; hvad og hvem du tiltrækkes af, af hele dit hjerte? Hvad forelsker du dig I i disse dage? Hvad gør dig helt naturligt spændt, glad og lykkelig i maven?

Solen træder ind i Krebsens tegn den 21. juni og giver os en måneds fordybelse i dette tegns kvaliteter. Dette tegn handler om: Moderskab, feminitet, intuition, følelser, sensitivitet, medfølelse, forståelse, kreativitet og familie.

 LÆS OGSÅ FRA TEMAET ENERGI - Styr på hormoner, humør og forbrænding med kosmos ritualer og naturens kræfter. 

Vi kommer fra en periode i Tvillingens tegn hvor der var fokus på kommunikation og evig bevægelse, fysisk såvel som mentalt. Nu lander vi i en periode hvor familien har vores fokus og at det lige foregår på samme tid hvor de fleste familier holder ferie og er sammen for at hygge sig, er meget passende. Måske solen, med sit egoistiske behov for at være i centrum og komme til udtryk, har valgt sin indtræden i Krebsen til at falde sammen med ferieperioden, eller er det mon os mennesker der, ubevidst, har tilrettelagt det sådan? ;-)  Det må være op til den enkelte at bedømme, men det er nu engang sådan det er. Og siden vi nu ved, at det sker, kan vi med fordel benytte os af det som krebsen er god til, og kigge lidt dybere på disse områder af vores liv:

  • Giv slip på gamle sår

  • Skab et helligt sted i hjemmet, kun for dig

  • Fyld hjemmet med en hygsom atmosfære

  • Tal med din mor, eller en anden vigtig kvinde i dit liv

  • Genfind gamle minder, ved en gennemgang af fotoalbums eller samtaler med nogen fra din fortid, der kendte dig da du voksede op

  • Besøg din fødeby/huset du voksede op i, om muligt

  • Tag ud til havet

  • Lav det hyggeligt for dig selv, når du arbejder med projekter

  • Kryb sammen på sofaen, med din elskede, og se en god film

Alt i alt en sommermåned der byder på lidt forskelligt. Hvis du har spørgsmål til din egen helt unikke rejse under stjernerne, står jeg til din tjeneste. Du kan finde mig her: www.astrologos.dk

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET FRYGT, EGO & SELVSABOTAGE - Kærlighed er ikke for tøsedrenge

Kunne andre i dit netværk have glæde af Astrologisk vejrudsigt, Juni 2015? Del meget gerne på de sociale mediaer

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+