Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Familienavne & arvelighed

31. March 2016 - Numerologi
Af: Millielil Rosamunde
Familienavne & arvelighed Artikel af Millielil Rosamunde

Hvordan hænger det sammen med arvelighed i forhold til numerologi? Kan man tale om arvelige sygdomme eller adfærdsmønstre når alt er navne og vibrationer?

Ja det kan man faktisk godt. Det er nemlig meget almindeligt, at det samme navn (eller flere navne) går igen i en familie. Når det samme navn går igen, så gør vibrationen bag navnet altså helt automatisk også.

I vores kultur er det meget almindeligt, at flere medlemmer i den samme familie har de samme numerologiske navnevibrationer. Ud over et fælles efternavn har mange familier også et fælles mellemnavn.

Hertil kommer, at det også er almindeligt forekommende, at søskende har den samme eller en lignende fornavns vibration. Fx at den ene bror hedder noget der giver 15/6 og den anden bror hedder 24/6, vibrationerne er forskellige men giver begge 6 i sum.

Læs også Relationer sucks

Forældre giver ofte de samme vibrationer ud til deres børn som de selv har med i deres egne numeroskoper og hvad de ellers står i af vibrationer, i deres personlige proces.

Det er loven om tiltrækning som er på spil, vi kan ikke give noget ud, som vi ikke selv har. Derfor vil de navne vi giver vores børn altid være et match til vores egen nuværende numerologiske vibration.

I en familie vil familiemedlemmernes individuelle numeroskoper derfor ofte være meget lig hinanden.

Et numerologisk blik på arvelighed

Numerologisk kan man ofte se de dispositioner, der ligger i en familie, ”arvelige” sygdomme og karaktertræk, som reelt er arvelige på den måde, at man i en familie videregiver de samme familienavne og derved navnevibrationer til de nye generationer.

Man videregiver de samme livsomstændigheder som ligger i de givne familienavne.

Sammenfattende ses dit livstema i dine navne. I dit samlede numeroskop ses mange flere lag.

Det kan gå hen og være meget uhensigtsmæssigt for den enkelte at få mor og fars navnevibrationer trukket ned over sig, fx ved at få familienavne af traditionsgrunde.

Dit numeroskop udgøres af din grundenergi og dine navnevibrationer, og er din samlede vibration i verden. Heri ligger blandt andet dine styrker og måder at opnå resultater på, dine personlige strategier, dine begrænsninger og måder at sabotere dig selv på, dine relationer, relationen til dig selv, dit mindset, din sundhedstilstand og meget mere.

Det kan gå hen og være meget uhensigtsmæssigt for den enkelte at få mor og fars navnevibrationer trukket ned over sig, fx ved at få familienavne af traditionsgrunde. Hvad der er godt for den ene, er ikke nødvendigvis godt for den anden. Der er nogle efternavne vi alle kan bære, uanset numerologisk grundenergi. Men der er også rigtig mange almindelige danske efternavne, som er meget uhensigtsmæssige i sig selv; og så er der de efternavne som kan være helt fantastiske for nogle grundenergier, men som giver rigtig meget ’grus i maskineriet’ for andre grundenergier.

Eksempel

Et frit efternavn som fx Vestergaard, der giver navnevibrationen 36/9, er en rigtig god vibration, når den står godt; betyder bl.a. styrke og power, og det kan være supergodt, hvis du fx er en 1’er eller en 5’er.

Men er du fx en 7’er, så får du 16/7 i auraen på dit numeroskop og dit liv udleves med en følelse af at alting har en pris, at for hver drøm du går efter må du opgive en anden, vibrationen som efternavn for en 7’er handler meget om tab, tab af drømme, muligheder og relationer.

Som en 3’er med dette efternavn vil du få 12/3 i auraen og du bliver derved offer for navnevibrationen - i stedet for at give dig styrke vil navnet dræne dig fuldstændig. Du kan godt fuldføre dine drømme, men det bliver alligevel aldrig helt som du havde forventet og ønsket dig. Den succes du længes efter indfinder sig aldrig rigtig helt i dit system og det kan nedbryde en 3’er.

Der vil altid være store individuelle udsving på samme familienavn, samme efternavnsvibration afhængig af grundenergi.

Men den nederste del af numeroskopet vil ofte være ret ens i en familie med samme mellem- og efternavn. Familienavne kan her komme til udtryk ved den samme familiære skavank, fx problemer med iskias nerven, lavt/højt selvværd, fordøjelsesproblemer, ondt i ryggen, problemer med knæet, dulmetendens osv.

Læs også Rod i relationerne?

Vær dog lige opmærksom på, at det altid er det samlede billede, der tæller – det er ikke nok at finde et efternavn eller familienavn med en god vibration. Hvis dit fornavn har en tung vibration, der ikke er i harmoni med dig, ja så er du lige vidt og du vil stadig tiltrække livsomstændigheder, der er ude af trit med din inderste essens og dine inderste længsler.

Det bedste er, hvis hele navnet er i harmoni med din grundenergi og hele din numerologiske essens, så dine centre i numeroskopet er fyldt op med god energi. Det er først når hele numeroskopet spiller, at din samlede vibration i verden er løftet og dine livsomstændigheder, resultater og livsoplevelse vil være et match til dine ønsker.

Livet med et rent og højtvibrerende numeroskop er et liv i samhørighed med dig selv og din inderste essens. Det er et liv med hurtig adgang til manifestation og opfyldelse af dine drømme, hvis du ønsker det. Med et rent numeroskop kommer du styrket ud af enhver kontrast. Du formår at nyde hvad der kommer til dig.

Til fest med familienavne

I numerologien er det sådan at når den samme vibration optræder flere gange, så forstærkes den.

Når man i en familie har meget ens og uharmoniske numeroskoper kan det derfor godt gå hen og give lidt konflikter, når hele familien samles.

Når vi er meget tæt på andre med numeroskoper, der minder meget om vores eget kan det være en eksplosiv cocktail, når vi taler om uharmoniske numeroskoper med meget tunge vibrationer. Hvis alle i familien fx har fælles familienavn med vibrationen 18/9 i deres numeroskop, en vibration der bl.a. handler om at have en meget kort lunte - så er det svært at mærke samhørigheden, når man er opfyldt af irritation og indestængt vrede.

I det daglige, når vi alle har travlt med hver vores, er det ikke sikkert, at disse konflikter opstår, det opleves måske ikke som et problem i en familie. Når tingene er pressede og travle kan familienavne og enslydende navnevibrationer også give en følelse af samhørighed, på godt og ondt.

Læs også Single? lykke vs. overbevisninger

Men når weekenden kommer, eller ferien, eller den store familiesammenkomst, så er vi tæt på hinanden på en anden måde, nogle gange i mange dage og så kan der opstå konflikter.

Numerologisk handler det om, at man bliver hinandens spejlbillede, man trigger hinanden, går hinanden på nerverne. Det er særlig slemt, hvis flere familiemedlemmer er den samme grundenergi og har de nøjagtig samme navnevibrationer.

Familienavne og konflikter

Numerologisk handler det om, at man bliver hinandens spejlbillede, man trigger hinanden, går hinanden på nerverne. Det er særlig slemt, hvis flere familiemedlemmer er den samme grundenergi og har de nøjagtig samme navnevibrationer.

Det er fordi vi tiltrækker det vi selv har.

Såfremt det vi selv har, ikke er noget vi ønsker os mere af, men vi alligevel får det proppet ned i halsen ved at være samlet med familien, så giver det os et ubehag.

For så kan vi mærke afstanden mellem der hvor vi er og hvor vi godt kunne tænke os at være, hvilket giver irritation, som let kan føre til konflikter.

En familie bærer altså ofte de samme navne og har numeroskoper, der indeholder de samme vibrationer. Det er nogle gange lidt forskelligt, hvordan vibrationerne ligger i de individuelle numeroskoper i en familie, nogle gange er det reeelle spejlbilleder, nogle gange blot lignende numeroskoper med et enkelt familienavn. Lige meget hvad, hvis der i en familie forekommer den samme vibration, fx 18/9 som jeg nævnte før, om den ligger latent eller er meget aktiv, så vil den blive boostet ved samværet med hinanden – det er loven om tiltrækning, lige tiltrækker lige, det kan ikke være anderledes.

Det er derfor nogle oplever at ’tabe hovedet’ sammen med familien, det er de fælles vibrationer i familienavne, der boostes ved det nære samvær, på godt og ondt.

Læs også Forandring og parforhold

Kunne andre i dit netværk få glæde af Familienavne & arvelighed'? - Så del den meget gerne med et klik på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.5 af 5. 8 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+