Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Kosttilskud med afsæt i fortiden

2. November 2018 - Vitamin & mineral
Af: Herba Nordic
Kosttilskud med afsæt i fortiden. Artikel af Herba Nordic

SUNDHED OG HELSE: Iværksættervirksomheden Herba Nordic producerer to kosttilskud, og man har fået inspirationen ved at kigge på de gamles brug af naturens planter. Imidlertid må den viden ikke stå alene. Dokumentation og moderne kontrol er vigtig og kan ikke undværes.

I Danmark og Norden er vi privilegerede med at have fire årstider, der hver for sig har betydning for vores velbefindende. Man kan sige, vi lader op forår og sommer for at bruge den opsparede kraft om efteråret og gennem den mørke vinter, og det samme gør planterne.

Når vi går ud i den nordiske og danske natur på en af de smukke forårsdage, mødes øjnene af frodige brændenælder og blomstrende mælkebøtter i naturens helt egen og bedre HD-kvalitet. Det er en lykke at se det smukke syn, og selv når vi kommer forbi de blomstrende lindetræer og ind i efterårets farveshow af gule og orange nuancer, er det som om, naturen bare vil give og give.

Vi tager imod, for den nordiske natur er en fornøjelse for sanserne og sjælen, og samtidig er mange af planterne også i besiddelse af en række nyttige egenskaber, som vi nu igen begynder at få øje på.

Planternes egenskaber skal vi have undersøgt endnu bedre, mener man i den nystartede iværksættervirksomhed Herba Nordic, hvor man allerede nu producerer kosttilskuddene Equitox og Verimmun, der har rod i den gamle viden.

Ukrudt eller lægende urter?

Hvis man spørger de gamle i familien om deres bedstemødre eller fædre gik i naturen efter lægeplanter, vil man som regel få et positivt svar. De gamle mente nemlig, at planterne kunne hjælpe til et bedre liv.

Deres viden forsvandt dog med de moderne og meget effektive lægemidler, der væltede frem i løbet af det 20. århundrede.

- Mange af de gamle husråd og såkaldte lægeplanter har dog heller ingen virkning overhovedet. Men atter andre eksempelvis den undseelige padderok har rigtig gode egenskaber, som man kan få stor nytte af, forklarer Christian Riiber.

Som konsulent i rådgivningsvirksomheden Health Nordica, har Christian Riiber været med i udviklingen af de to kosttilskud.

Han er forhenværende ejer af en række Matas butikker, og som tredje generation i helsebranchen har han et nøgternt og klinisk syn på kosttilskud:

- Man må aldrig sælge et kosttilskud som naturmedicin eller traditionel medicin. Slet ikke. Et kosttilskud kan populært siges at hjælpe kroppen i en bedre retning på en blid og stille måde. Det er præcis det, Herba Nordics kosttilskud kan, og det er derfor folk køber deres kosttilskud igen og igen.

Alle kosttilskud fra Herba Nordic kan indtages af veganere og vegetarer, da Herba Nordic samarbejder med Dansk Vegetarisk Forening og begge kosttilskud har opnået veganermærket. Det betyder, at produkterne ikke indeholder kød eller andre biprodukter som bløddele eller knogler fra slagtning – og naturligvis heller ikke fra skaldyr, fjerkræ, fisk eller andre.

De er naturligvis også fri for GMO. Kosttilskuddene bør tages i 2-3 måneder for at få bedste effekt.

Detox og immunforsvar

Hos Herba Nordic har man foreløbig fokuseret på de to kosttilskud, hvor blandt andet planten padderok indgår i kosttilskuddet Equitox. Den skal hjælpe kroppen til at sætte gang i en detox, der på almindeligt dansk kaldes en udrensning. Padderok støtter nyrernes udskillelsesfunktion og bidrager samtidig til kroppens mineralbalance.

En anden af de virkningsfulde planter er den såkaldte ”ukrudtsplante” mælkebøtten, der bidrager til en normal funktion i mave og lever. Måske skulle man behandle den med støre respekt?

I det andet kosttilskud Verimmun er det urterne røllike, lægestokrose og lægejernurt, der er med. De virker beroligende på svælg, hals og stemmebånd. Røllike og lægejernurt øger desuden kroppens fysiologiske modstandskraft mod påvirkninger udefra, og så har den skønne plante lægestokrose en antibakteriel virkning.

Forhandlere og bloggere

For at udbrede kendskabet til de nordiske urter, vil Herba Nordic gerne i kontakt med forhandlere landet over. Uanset om man har egen butik eller blot en klinik, kan man blive forhandler.

Samtidig vil Herba Nordic være et sted, hvor man kan blogge om sin holistiske tilgang til naturen, og det har flere alternative behandlere allerede benyttet sig af.

Det gode liv opnår man bedst ved en helhedstankegang er filosofien hos Herba Nordic. Det drejer sig derfor ikke kun om kosttilskud, men bestemt også om masser af motion i den skønne danske natur og ikke mindst sunde madvaner.

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Hvem griber mine børn, når jeg falder? Artikel af Louise Schønnemann
Livsstil - 1. February 2019
Af: Louise Schønnemann

En artikel om, hvad der skal ske med den nye generation – hvem der guider dem på rette vej i livet – når nu det ikke længere er...

Det bedste vand	gør dig basisk og giver dig livskvalitet. Artikel af
Livsstil - 1. February 2019
Af: Tyent Danmark

Der er en udbredt holdning i Danmark til at det vand der kommer ud af vandhanen eller det flaskevand vi køber er det bedste for...

Hvem er Louise Von Linstow. MOOLA stiller spørgsmål til Louise
Kærlighed - 1. February 2019
Af: Louise Von Linstow

Går du rundt med fx en vane eller et mønster du gerne vil bryde med. En ubehagelig situation der igen og igen dukker op i dit...

Den ultimative frihed er … Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Personlig udvikling - 7. December 2018
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

Ja, hvad er den egentlig? Hvad skal der til, for at vi mennesker føler os frie? Det er der nok rigtig mange forskellige bud...

Har vi frihed til at vælge? Artikel af Terapihuset Rhodes
Personlig udvikling - 7. December 2018
Af: Terapihuset Rhodes

Alle mennesker har da frihed, medmindre de er fængslet, er vel en rimelig konklusion – og især har alle da en valgmulighed?

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Nyhedsbrev

GRATIS Online magasin

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+