Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Min rejse ind i den spirituelle verden

2. September 2016 - Clairvoyance
Af: Roze Milene
Min rejse ind i den spirituelle verden. Artikel af Roze Milene

Kender du det – at man får en masse svar og løsninger ind og man ved ikke rigtig hvor de kommer fra?

Sådan har jeg haft det i årevis. Jeg er uddannet socialrådgiver og supervisor, og praktiserer dette med succes. Det har til tider været en udfordring ift. kolleger og samarbejdspartnere, som kan have svært ved at forstå, at jeg hurtigt og nemt kan komme med løsningsforslag. Det kommer til mig og nogle gange søger jeg det. Jeg har som voksen altid kunne mærke andre mennesker, og det har givet mig en stor fordel i kommunikation, men samtidig også en udfordring, fordi man skal have tilladelse inden man bruger sine evner. Derfor kan der være lidt travlt i mit hoved og i mit hjerte, som gør jeg til tider trækker mig lidt fra andre mennesker.

LÆS OGSÅ Budskaber fra den anden side

I 2013 foretog jeg et navneskift, og har det givet mig en kolossalt løft både i tanke og handling. Det åbnede øjnene op på alle måder også for den spirituelle verden, og en større forståelse for vores eksistens og vores uanede muligheder her i livet. Senere tog jeg en uddannelse som Intuitive Counselor, hvor jeg bla. lærte om Clairvoyance, kanalisering og ikke mindst intuition. Det slog benene væk under mig, og jeg blev vækket på alle måder, og fik stor afklaring omkring intuition og klarføling.

 I min verden handler intuitionen også meget om at åbne sit hjerte.

Intuition: lys idé eller stærk inspiration.

Intuitionen kommer før clairvoyancen, og gennem et åbent og kærligt hjerte udvikles clairvoyancen og klarfølelsen. Jung har anerkendt intuitionen som en selvstændig psykologisk erkendelsesform, og det er min overbevisning, at intuition er en bevidsthed og en spontan indsigt, hvor clairvoyancen handler mere om følelser. I min verden handler intuitionen også meget om at åbne sit hjerte. Alt for mange mennesker er oppe i deres hoved, og de mangler jordforbindelse og et åbent hjerte. Jeg kommer helt uvilkårligt til at tænke på filmen ”Pretty woman”, som jeg tidligere har skrevet om i en blog. Den scene hvor Julia Roberts tager skoene af Richard Gere ude i parken. Der mærker han jorden og hans rejse begynder. Han begynder at kunne mærke sig selv og åbner sit hjerte for kærligheden. Det er så smukt.

Clairvoyance er et fransk ord og betyder = at se klart.

Der er mange lag i clairvoyancen, og jeg har kendskab til klarsyn, klarhøring og klarfølelse. Selve ordet clairvoyance giver forskellige associationer for mig, og jeg sætter uvilkårligt ordet i forbindelse med kontakt med afdøde. Under uddannelsen som Intuitive Counselor, blev det klart for mig, at klarføling er den psykiske evne indenfor clairvoyancen, som jeg er bedst til.

LÆS OGSÅ Det moderne samfund kalder på en fleksibel behandlerbranche

Klarføling er en psykisk evne, at kunne mærke og føle andre mennesker.

Klarføling givere mig adgang til at læse og mærke andre mennesker, og det er en kostbar gave, som jeg forvalter med en taknemmelig og respektfuld tilgang.

Når der tales om spiritualitet, så kan det virke, som om nogle er hævet over andre – men det tror jeg ikke på. Jeg tror på, at vi alle er skønne sjæle her på jorden, som hver især har vores opgaver at løse. Det er ikke det afgørende, at have særlige evner, for de er i os alle, men spørgsmålet er, hvordan kan disse evner aktiveres. Jeg tror, at vi alle har fået en gave ift. intuition, clairvoyance og klarføling. Hvis vi tør åbne op for den spirituelle verden, så kan vi modtage en masse indsigter og en masse viden. Det kan være overvældende og det er en stor udfordring at håndtere alle disse følelser. Derfor er det ekstra vigtigt at gå ydmygt til opgaven og fastholde en vis jordforbindelse.

Da jeg fik åbnet for spiritualiteten, så faldt mange ting på plads for mig. Jeg har altid vidst, at jeg havde en stærk intuition og jeg kunne ”tune” ind på andre mennesker, men det var overvældende at erkende, at jeg i årevis havde praktiseret klarføling i mit arbejde uden egentlig at vide det. Samtidig havde jeg healet mange af de mennesker, som jeg havde arbejdet med, og det var derfor jeg ofte var mega fysisk og psykisk træt efter en spændende arbejdsdag. Det var en stor gave at få denne erkendelse.

At arbejde både med intuition og klarføling giver mig en stor glæde og taknemmelighed, for det er noget af det smukkeste at kunne hjælpe andre mennesker til at få nogle indsigter, som de og måske jeg kan arbejde videre med, så de kan finde frem til deres livsformål og finde den glæde og ro, som vi alle fortjener.

Det er min personlige ambition, at forsøge at bringe mere kærlighed ind i vores verden. Jeg har et ønske om, at så mange som muligt får åbnet deres hjerter, så ikke alle beslutninger kun foregår i hovedet. Heldigvis er der masser af skønne mennesker, som arbejder med det samme formål. Der er mange måder at få åbnet sit hjerte på, og jeg kan ikke sige hvad der bedst. Det skal du selv mærke efter, hvad der føles bedst og mest trygt for dig.

LÆS OGSÅ Kom ned i gear med yoga

At træde ind i den spirituelle verden i en moden alder har åbnet mange døre for mig. Der er sket så mange skønne ting, og jeg blevet så god til at ændre begrænsninger til muligheder. Livet giver os alle knubs, og i den spirituelle verden ændres dette til læring. Alt er med til at forme os til de mennesker vi er den dag i dag. Jeg havde nok heller aldrig troet, at jeg skulle skrive en artikel, interessere mig for Feng Shui også tøjmæssigt, fylde mit hjem med Buddha’, krystaller og engle. Jeg er også blevet helt vild med englekort – og jeg elsker det hele.

Der findes en film, som hedder Benjamin Buttons forunderlige liv, som handler om at leve livet baglæns. Filmen handler også om, at gribe nuet og leve livet – mens man kan – tag chancen selv om fornuften siger det modsatte. Det er så smukt – så tænk med hjertet.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.5 af 5. 11 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+