Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet april 2017 covergirl Chloe Bjoerk FOTO Elona Sjøgren

MOOLA magasinet

APRIL 2017

Velkommen til april måneds MOOLA magasin med tema om LIVSKRAFT & CYKLUSSER

Ifølge den gamle danske ordbog er Livskraft = kraft og energi som får en organisme eller et væsen til at vokse og trives, en indre kraft der giver lyst og energi til at leve og udfolde sig.

Og cyklusser = forløb af begivenheder eller processer der gentages i samme rækkefølge med jævne mellemrum. Oftes bruger vi cyklus til at beskrive kvindens forløb fra én menstruationsblødning til den næste.

Hvad giver os livskraft og løfter os i vores liv? Jeg er pt. på ferie med min dejlige familie i USA, det giver mig livskraft. En energi-indsprøjtning til krop, sind, sjæl - og selvfølgelig til os som familie, hvor vi kan være sammen, i langsomt tempo, hygge, bade, slappe af, sove, spise, lege, spille, løbe og bare være sammen. Hvad giver dig livskraft?

Og ja vi er også gået over i en anden cyklus - en cyklus hvor vi er seks timer bagefter Danmark, så vi skal spise, sove og være vågne på andre tidspunkter end vi plejer. Det er både udfordrende og får os til at føle os lidt ude af balance på samme tid. Selv har jeg været meget fokuseret på ændringer i mine daglige cyklusser, især min menstrations cyklus, da den var helt skæv efter jeg fik mit fjerde barn og min krop var i ubalnce. 

Hvordan skaber vi livskraft og bruger den, så vi får energi og overskud til at leve vores liv fuldt ud? Og hvordan sætter vi pris på vores cyklusser, så de bliver guld værd? Magasinet er denne gang fyldt med inspirerende artikler, som forhåbentlig vil hjælpe dig i dit liv. Læs bla. "May the force be with you", "Månedens kærlige tip til dig leveret oppefra", "Cyklusser og Livskraft" og meget andet godt. 

Håber du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper mig med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet.

Rigtig god læsning & påskeferie ♥ Kærlige knus Lisbeth 

Covergirl: Chole Bjoerk FOTO: Elona Sjøgren

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+