Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet august 2017 Covergirl Marie Cristina

MOOLA magasinet

AUGUST 2017

Velkommen til august måneds MOOLA magasin med tema om NATUR

Velkommen tilbage fra ferie. Vi har vist alle oplevet den danske natur fra en side som vi plejer at forbinde med efteråret og der er sikkert andre end mig der hungre lidt efter lidt flere d-vitaminer fra solen. Så måske du ikke har brugt naturen denne sommer som du havde tænkt dig?

Når vi går en tur i skoven, føler vi os alle som en del af naturen. Det giver jordforbindelse, renser vores sjæl, giver ren luft i lungerne, røde kinder og god energi.

Natur er så meget mere end det vi ser med det blotte øje. Natur er mere end skoven, havet, marker og luften. Vores natur, hvem er vi som mennesker, hvordan er vi skab, hvad er vores sande natur og kan vi gør noget for at leve i overenstemmelse med naturen?

Jeg elsker naturen, her lader jeg op. Men som bymenneske er det ikke så tit jeg husker at prioritere at komme ud og blivet tanket op på jordborbindelse, god energi og ren luft. Derfor bruger jeg min have som mit naturlige fristed. Vi har lige fået lavet en opgradering af vores udekøkken, så jeg kan stå ude og lave mad. Hvilket er der jeg virkelig føler mig i mit es, når jeg kan hygge om gode råvarer, fordybe mig i nye opskrifter, sætte ting sammen som jeg ikke har prøvet før og nære min familie med sund og lækker mad. Hvad er dit naturlige fristed?

Jeg har samlet en række spændende artikler om NATUR, primært vores natur. Du kan bland andet læse om; "har du styr på basis?", "har du tillid til din sande natur?", "i takt med urtiden", "naturens orden... as time goes by", " udlev din sande natur", "stofskiftet - din naturlige enrgiskaber" samt få en gensyn med nogle gamle kendinge.

Håber du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper mig med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet.

Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel. Tak for dig

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth 

Covergirl: Marie Cristina FOTO: Mathilda Yokelin

Vend dine største udfordringer og kriser til dine største gaver!

Hvordan rejser vi os, når vi er faldet? 

Hvordan kommer vi hele og styrkede gennem livets store udfordringer (skilsmisser, dødsfald, sygdom, bristede drømme, sorg, fiaskoer, nederlag). 
At opleve krise, at stå i orkanens øje, hvor du føler gulvtæppet er revet væk under dig er smertefuldt og sønderrivende. Samtidig er det en kæmpe anledning til personlig vækst, øget styrke, mere selvkærlighed og et mere frit liv.

Lyt med her når Maria Steffensen fortæller, hvordan du kan vokse ud af kriser, lære dig selv meget bedre at kende og hente gaver ud af dine mest udfordrende oplevelser.

Følg MOOLA på facebook

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+