Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Hvorfor skifte navn?

12. February 2016 - Numerologi
Af: Millielil Rosamunde
Hvorfor skifte navn? Artikel af Millielil Rosamunde

Skab balance i dit liv. Når dit navn er i harmoni med dig skrues der op for den du er inderst inde.

Det betyder at det bliver lettere at være dig. Navneskiftet skaber grundlag for en dyb og naturlig anerkendelse af dine særlige kvaliteter – alle de ting som er dig bliver lettere at rumme fordi du får adgang til hele spektret.

LÆS OGSÅ Jonette talks

Når dit navn ikke harmonerer med hvad jeg kalder din numerologiske essens, så vil du kende mest til den lavere ende af din vibration.

Numerologisk essens = din fulde fødselsdato

Hvordan dit navn påvirker dit liv

Din numerologiske essens påvirkes af de navne du hedder. Såfremt dine navne (energierne bag dine navne) er tunge, så vil du mærke mest til den lavt vibrerende ende af din essens. Omvendt, så vil du opleve mere balance i dig selv, når dine navne (energierne bag dine navne) er høje.

Den numerologiske essens er en kompleks størrelse. Her har jeg valgt at simplificere det ved udelukkende at fokusere på de enkelte tal i grundenergien og årsenergien. Vid at der er meget mere.

Det vigtigste for dig at kende er nemlig din numerologiske grundenergi, den tages fra den dag du blev født og din numerologiske årsenergi, som er den energi, der var i det år du blev født.

Du finder din grundenergi ved at finde summen af datoen på den dag du blev født. Fx d. 10. er 1 i grundenergi, d. 23. er 5 i grundenergi.

Det samme gælder for årsenergien, det er summen af året, fx 1979 er 8 i årsenergi, 1989 er 9 i årsenergi.

LÆS OGSÅ Fra frygt til flow

Når du har regnet ud, hvad din grundenergi og årsenergi er, så kan du kaste et blik på tabellen nedenfor.

Tabellen fortæller noget om hvorvidt dine navne støtter op omkring din numerologiske essens eller ej. Den fortæller også noget om, hvad det er som du mærker til når du er i gang med en personlig proces eller krise i dit liv.

Tabel med vibrationsspektrum for de 9 grundenergier.

Til venstre i tabellen ses tallene 1-9. Til højre ses hvordan grundenergiens eller årsenergiens karaktertræk kan komme til udtryk ved modsætningspar.

De modsætninger jeg her har noteret er udtryk for hver sin ende af et spektrum, så du kan prøve at mærke ind i hvor på det spektrum du ligger i din livsoplevelse.

Dit navn påvirker hvilken ende af det spektrum, som din livsoplevelse befinder sig i. Hvis dit navn støtter godt op om din numerologiske essens, så mærker du mest til grundenergien i balance. Hvis dit navn ikke støtter dig, så vil du mærke den ende af dit spektrum som er et vibrationsmæssigt match til din grundenergi i ubalance.

LÆS OGSÅ Plads til nuancer i nutidens numerologi 

Eksempel:
Du er en 6'er i din grundenergi. Så kan du med fordel prøve at mærke ind i om du oplever eventyr i dit liv eller om der er stagnation, når det kommer til nye oplevelser. Læs mere under tabellen. 

GRUNDENERGIER Balance - Ubalance 9 Styrke – afmagt Kropsbevidsthed – numbness Spiritualitet – lukker ned eller har skygge på spiritualitet Følelsesmæssig autenticitet – holder følelser inde, temperament Krop, hjerte og sind i balance – enten eller tilgang 8 Ligeværd – martyr Passion - fanatisme Nærvær i relationer – bærer nag Spiritualitet – lukker ned eller har skygge på intuition 7 Kreativ skabertrang - rastløshed Sensitivitet - nærtagende Tillid og selvværd – ingen tiltro til egne evner 6 Selvomsorg – selvudslettende Netværk/grupper – isolation Eventyr – stagnation Givende relationer, grupper – problemer med grænser i relationer Easy going – tager tingene tungt 5 Fokus på nuet – kontrollere fremtid Impulsivitet – manglende jordforbindelse Mærker kroppens signaler – numbness Nye indfald, vækst – stagnation 4 Følsomhed - nærtagende Nysgerrighed – rebel Selvværd - Håbløshed Ambition – kontrol/perfektionisme 3 Medfølelse - utilgængelig Nuancer giver vækst – alt er enten-eller Tage ansvar for egne handlinger – skabe drama Indlevelsesevne – hypersensitiv 2 Nydelse – forvirring Glæde og sjov – manglende jordforbindelse Følsomhed - Melankoli Positiv – bekymret 1 Lederen – knokler pga. mangel på uddelegering af opgaver Ambition - perfektionisme Tillid til at det rette lander i rette tid – kontrollere en proces

Hvorfor skifte navn?

Vækst og essens

Det er som sagt helt naturligt, at du mærker at du i perioder med indre eller ydre vækst bevæger dig mod den lavere ende af dit spektrum. Sådan er det, det kan ikke være anderledes. Du er altid hele din grundenergi (hvad end den vibration er din grundenergi eller din årsenergi) – du rummer det hele og det er helt perfekt.

De rigtige navne i den rigtige kombination gør, at du mest vil opleve den høje ende af dit spektrum, men fordi livet nogen gange er kontrastfyldt for at vi kan udvikle os og rykke os, så har du adgang til hele dig, til hele din numerologiske essens, også med rene navnevibrationer.

At du nogen gange er i ubalance behøver derfor ikke nødvendigvis at betyde, at dit navn ikke er det bedste match, det er et spektrum. Men hvis du primært oplever at være i ubalance, så arbejder dit navn ikke for dig.

LÆS OGSÅ Numerologisk tema for dig i år 2016

Pointen med at skifte navn er altså ikke en eller anden illusion om at det hele bliver lyserødt og regnbuer, men at du støttes bedst muligt i dit liv.

Når best match metoden anvendes til at finde det bedste numeroskop til dig, så støttes du i at være dig, så du selv i perioder med vækst eller krise (som i mange tilfælde dækker over vækst) kan stå stærkt i dig, være tro mod dig selv og komme godt videre.

Dit navn kan altså støtte dig i din livsopgave om at være dig, om at udleve dit særlige unikke potentiale. Eller dit navn kan lægge en dæmper på den du er, dit potentiale.

LÆS OGSÅ Dit selvbillede

Som numerolog vil jeg naturligvis anbefale, at du løfter låget. Det er meget sjovere, når den høje ende af spektret er tilgængelig. Når du har hele spektret af din numerologiske essens til din rådighed, så giver det en større frihed, en større valgfrihed og flere muligheder for nye måder at udleve dit liv på, at opleve dig og alt det fantastiske som du indeholder.

LÆS OGSÅ Dine navne kan ikke holde dig tilbage

Kunne andre i dit netværk få glæde af Hvorfor skifte navn? - Så del den meget gerne med et klik på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.2 af 5. 5 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

 1. Irene
  Irene på 11.02.2019
  Hejsa jeg heder Irene Laursen.
  Ja jeg hved ikke hvordan jeg skal skrive det.
  Men jeg er så ked af at hede det som jeg heder.
  Ja jeg har det sådan at aldt gåt faldt med midt Irene lautsen.
  Så jeg vil hører om du kan hjælpe mig med at blive glad.
  Ja hvad koster det.
  Hilsen Irene Laursen og ikke iraker Laursen.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+