Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Jonette talks

10. February 2016 - Intuition * Livsstil * Soul Body Fusion
Af: Betina Ekman
Jonette talks - Stort Interview med Jonette Crowley, den kvindelige "Spirituelle Indiana Jones", af Betina Ekman

Stort Interview med Jonette Crowley, den kvindelige "Spirituelle Indiana Jones", af Betina Ekman

”Indtil vi har fundet troen på, at vi er perfekte, som dem vi er, og det gælder også vores børn, vil vi altid mangle noget. Vi vil måle os med flokken hele tiden og slå os selv oveni hovedet eller dømme de andre ude. ” Jonette Crowley.

Betina:

Mine to tvillingepiger på 14 stiller mange spørgsmål om livet.
De er ekstremt nysgerrige på historien i verdenssamfundet og ikke mindst den hurtige udvikling, som foregår lige nu.
Jeg har helt klart videregivet et spirituelt syn til dem, og jeg mærker, at det er en enorm styrke hos dem, når de bliver udfordret. De stoler på sig selv. Samtidig stiller de nogle spørgsmål om fremtiden, og de svar som jeg har, føler jeg ikke skal stå alene.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Dit selvbillede

Mit ansvar som forælder, og den viden som de har brug for, skal være alsidig, og de skal lære at søge oplysning hos andre end sig selv og deres nærmeste og derudfra selv vælge, hvad som føles godt for dem at tro på.

Derfor fik jeg den ide at ringe til Jonette og få hendes syn på bl.a. mine pigers nysgerrighed. Så spørgsmålene stammer også fra to 14 årige pigers nysgerrighed og forundring på livet lige nu og fremefter.

Jeg har aftalt at mødes med Jonette over Skype.

Hun er ved at pakke kuffert og er på vej til Indonesien.
Men kan godt lige nå et sidste nyt, med mig, inden hun igen forlader sit hjemland USA. Jonette rejser over hele verden og er tit væk i flere måneder af gangen. Hvis du endnu ikke har hørt om hende, kan jeg kort fortælle, at Jonette er en moderne Mystiker - en Kanal, et Oracle & Shaman. Hun er kendt som den kvindelige "Spirituelle Indiana Jones", og med sine rejser leder hun sine faste følgere rundt i verden med spirituelle workshops og ture til hellige steder for at løfte energier og heale verden og os selv. Jonette Crowley er også forfatter til den helt fantastiske best seller bog The Eagle & The Condor. Bogen du ikke kan slippe, før at du har læst den. Hun har siden skrevet bogen Soul Body Fusion®.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Fra frygt til flow

Hun er grundlægger af Soul Body Fusion® metoden til healing og uendelig visdom. Med hendes kosmiske vejleder og bevidsthed "Mark" lærer hun folk at nå flerdimensionale kvantetilstande af bevidsthed.

Jonette møder os på Skype med sit søde smil og sin søde latter:
How is my girls?

Hun holder meget af mine piger og har kendt dem i 7 år nu.

Hun har boet privat hos os, hver gang hun har besøgt Danmark.
Jonette, et jordnært menneske med helt fantastiske evner, som hun ikke er forfængelig omkring. Hun har bare en mission.

Jonette har et specielt forhold til mine børn og børn i det hele taget. Hun har ikke selv børn, for hendes mission i livet er det hun laver,og derfor kom børn aldrig på tale.
Til gengæld møder hun børn med et unikt nærvær og en hjertelig nysgerrighed, som tryllebinder børn til at dele deres gaver med hende.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Sådan bliver du LIVSMESTER - og træder ind i dit livs storhed!

Jeg tror faktisk, at alle som har mødt Jonette, kan mærke, at de er vigtige i hendes liv. Jeg får kuldegysninger, når jeg skriver dette, for det føles bare fantastisk at møde andre på den måde.

- I can´t wait to come to Danmark! hujer hun.

Jonette, i hvor mange år har du været på din spirituelle vej?
Du har arbejdet i store private selskaber og har en stor lederkarriere bag dig. Du har undervist i executive leadership i mange år. - Hvornår blev du bevidst om din spirituelle vej?

Vi er alle født som fritænkende individer, og vi blev født nysgerrige og stillede en masse spørgsmål - vi kiggede efter svar. Intentionen for vores forældre har været at forsøge at tilpasse os ind i samfundet, så ingen pegede fingre af os.
Som barn forsøgte jeg at tale med Jomfru Maria for at forstå alt det som rumsterede indeni mig, og senere tilbage i 1970erne læste jeg en masse spirituelle bøger, fordi jeg vidste, der var mere, og noget føltes forkert.
Jeg blev først bevidst om mine særlige gaver, da jeg var omkring 30.
Jeg blev født som et spirituelt menneske - ligesom jeg tror på, at vi alle er blevet. Vi blev med tiden frataget bevidstheden om det og har gemt den væk.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Dit kraftfulde hjerte

Betina:

Jonette har også et helt specielt nærvær og dybfølt venskab til sine danske følgere og kan faktisk huske mange navne og deres forskellige personlige oplevelser ved hendes workshops. Det er vel det nærvær, som vi alle skal ind til. Når vi siger, at vi ikke kan huske, tror jeg, at det måske er fordi, at vi ikke var nærværende og lyttende?

Fie og Freja vinker til hende på Skype og falder om på sofaen med deres Iphone i hånden. Alt er som enhver anden mandag eftermiddag efter skole, når man er 14.

Fie vil vide:
Jonette, hvad er din vigtigste gave - som du har fået ? Hvad ved du i dag, som du dybtfølt ved som en universel og nødvendig viden for menneskeheden. Og især for os unge?

 

Jeg ved helt sikkert, at det er i tilgivelsen, at vi healer vores hjerter. Og det sætter os fri som individer.
At give slip på lidelsen over andres adfærd.

Hvis vi selv har behandlet andre uhensigtsmæssigt, skal vi kunne tilgive os selv, for så kan vi slippe skylden.
Og så skal vi selvfølgelig gøre det godt igen.

Hver gang jeg slipper noget, som ikke længere tjener mig, bliver jeg mere og mere fredselskende. Jeg bærer ikke nag og bevæger mig videre og mere oplyst og med større lederskab i hjertet.

Det gør, at jeg bevæger mig frit i livet, uden konflikter.

Jeg tabte mange penge på børsmarkedet for et stykke tid siden, og det tog mig mindre end 5 sekunder at give slip på det tab. Det var jo bare penge, og penge er energi, og energi er kærlighed. Så jeg lærte at elske mig selv endnu højere og respektere mig selv endnu mere ud fra den forholdsvis dyre lektie.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Hvorfor skifte navn?

Jeg er som teflon nu – der er ikke noget, der kan klistre sig fast.

Så jeg bevæger mig frit omkring og kan bare elske der, hvor jeg end kommer hen. Og jeg ved med sikkerhed, at det eneste der overlever og besejrer mørket og vreden, at det er kærlighed.

Er nogle indsigter eller visse gaver personlige, eller er de alle universelle?

Jeg tror, at alt personligt er universelt. Men jeg tror, at vi skal spørge os selv, om det som vi føler, er vores eget? Vi kan rende rundt med noget ubehageligt eller sørgmodigt indeni os, som ikke føles som vores og vi bliver dagligt påvirket af det, som foregår i verden og vi kan ikke undgå at tage det ind, og især healere og terapeuter mærker det pga. deres sensitivitet. Så vores opgave er at bringe det til lyset. Og især børn skal vide, at det de bærer rundt på, ikke nødvendigvis er deres eget. Det kan være forældrenes skænderier eller skolekammeraternes mobning i skolen. Eller det der foregår på nyhederne og de sociale medier. Det skal vi lære dem at smide fra sig. Give det videre til lyset. Så får de en meget bedre tid som frie og bliver gladere og kærligere børn. Børn af i dag og børn som er ca. 2 år i dag. Jeg kalder dem ” Quantum Children” They are like universal nodes they are more spiritbeings much more spirit than we are.

Det er vigtigt at forstå som healer eller terapeut, at vores lever skal renses ofte, for hvis vi ikke har lært at smide vores klienters skadelige programmer ud, ligesom shamanen kan, så sætter andres vrede og sorg sig fast i os. Så et sundt liv og et arbejde med os selv hele tiden er virkelig vigtigt.

En anden ting, som er vigtig at forstå, er at den længsel efter anerkendelse, som vi konstant søger, også fratager os for at finde vores livsvej. Vi skal ud af komfortzonen og blive på vejen, og guleroden er ikke anerkendelse eller berømmelse.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er ’Mødre i Underskud’ en naturlov?

I bund og grund er det vores livs formål at sørge for, at vi er glade konstant. Så vi skal søge væk fra det, som gør os triste og modløse. Vi bliver alt for længe i situationer og forhold, som ikke tjener os. Det er trygheden, som er blevet vores indikator, og det er ikke altid der, at vi er glade. Vi skal udfordre os selv der. Turde stå alene. Vi skal blive mere modige.

Vi aner faktisk ikke hvor meget skadeligt, vi bærer rundt på.

Hvem er Jonette i dag og hvilken livsvej er du på?

Jeg er altid ude at udforske – Jeg bliver konstant vejledt af mine guider og har troen på og tillid til, at det er min vej, indtil jeg får noget andet at vide. Og støder jeg på noget på min vej som jeg er udfordret på, så spørger jeg om at blive bragt til det sted,hvor der er harmoni , kærlighed og fred.  Jeg beder om at komme til en højere vibration, når noget er skadeligt eller i stykker. Det kan være vejrkatastrofer eller det, der sker i Syrien og ISIS´ frygtelige handlinger.
Jeg gør, hvad jeg kan for at vende mørket til lyset.

Mine workshops og rejser henvender sig ikke så meget til almindelige mennesker; mere terapeuter og masters, som ønsker den konstante udvikling for at følge med tiden, som går stærkt. Derfor har jeg ikke 1000 mennesker til mine foredrag. En agent sagde engang til mig hjemme i USA, at mit materiale skulle indeholde noget med kærlighed, penge og vægttab, så ville vi fylde den store sal. Det er ikke min mission.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Skru op for selvkærligheden, du har fortjent det

Vi skal forstå, at ingen menneskers livsvej er mere speciel end andres, den er bare unik! En Spirituel Teacher er ikke mere værd eller mere speciel end en kok. Det er kun os selv, der sætter det scenarie op. Jeg har aldrig ønsket at være på scenen, jeg var alt for genert, men mine bøger har ført mig til scenen, og i mellemtiden har jeg lært at begå mig med min generthed.

Freja 14 år:
Hvad vil være godt for min generation af unge at forstå om de næste 10 - 15 år af vores liv ? Hvad skal vi forstå om vores livsvej for at undgå at tage for mange omveje? Hvad er vigtigt som ung?

Det er så vigtigt et spørgsmål, og I skal sørge for at vide, hvem I er og tro på jer selv. Så skal i vide, at I skal være frie og glade unge, som skal nyde at trække vejret og ikke tillade flokken at præge jer så meget. Gør det, der gør jer glade og væk fra det, som er skadeligt. Den største gave er at udtrykke den du er. At være noget for andre og føle at du er en del af det store fællesskab og sætte kærlige grænser, hvis fællesskabet overtræder dine grænser. Lyt til andre som er erfarne, men dan stadig din egne meninger.

Som spirituelle mennesker. Hvordan kan vi bedst interagere med mennesker, som enten stadig ikke er nået dertil, eller som vi tror, aldrig vil komme til en åndelig forståelse?

For det første skal vi som spirituelle individer ikke dømme dem, der ikke er kommet til den forståelse endnu. Tiden skal nok være med os alle, og det er ikke en konkurrence om at nå et eller andet oplyst punkt først. Hvis vi dømmer eller tror, at vi skal fixe alting, så skal vi stadig rydde op i os selv. Vi kan også altid gå væk fra noget, som ikke tjener os. Så når vi dømmer hinanden, skal vi blive bevidste om det, der foregår indeni os selv.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Dit udseende betyder faktisk noget

Kan du se tegn på at verden bliver mere spirituel og går det hastigere?

”Today is the slowest your life will ever be - so take a deep breath!” – Jonette Crowley

Internettet hjælper os faktisk meget.
Der forbindes vi med hinanden human to human.
Uden at det er medieejet, som tv er. - Og derved kontrolleret og manipuleret.

Lande, som ikke er engelsktalende lande, lærer engelsk på nettet, og vi forbinder os med hinanden via internettet og kan forstå hinanden, så derigennem ser vi hinandens forskelligheder og bliver til sidst mere rummelige mennesker. Vi præger også hinanden ved at være gode eksempler. Vi skal være til stor og meget kærlig inspiration for hinanden.

Indtil vi har fundet troen på, at vi er perfekte, som dem vi er, og det gælder også vores børn, vil vi altid mangle noget. Vi vil måle os med flokken og ikke slå os selv oveni hovedet eller dømme de andre ude. Jonette Crowley

Betina:

Jeg glæder mig til d. 4. marts og weekenden d. 5. og 6. marts.
3 dage i pragtfuldt selskab med Jonette Crowley i København, hvor vi skal til vores næste unikke etage.

Du kan se mere her om Jonette Crowley workshop i Danmark 

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Jonette talks? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+