Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Dit kraftfulde hjerte

12. February 2016 - Soul Body Fusion * Spiritualitet
Af: Izabella Rødtnes
Dit kraftfulde hjerte. Artikel af Izabella Rødtnes

Kender du det, at stå i et rum fyldt med mennesker og samtidig føle dig helt udenfor fælleskabet?

Selvom du snakker med de andre, står i rundkredsen og er med, så er det alligevel, som om du er usynlig. Følelsen er der ikke nødvendigvis, når du er alene med andre, det kan den også være, men når du er i grupper af lidt større mængder, fra 2 og opefter, så er det en udfordring. DU bliver måske endda ikke hørt eller set. Selvom du siger noget så forsvinder det i mængden af de andres mere sjovere, klogere eller vigtigere kommentarer og stemmer- (sådan føles det for dig i hvert fald i situationen)

Du er faktisk lidt luft. Det er ikke, fordi du ikke vil, for der er faktisk ikke noget, du hellere vil, men det er som om du ikke rigtig kan få følelsen af at være forbundet med de andre. Jeg har endelig efter mange år, fundet ud af, at der en helt energetisk forklaring på fænomenet.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Dit selvbillede

Da jeg var lille følte jeg mig altid forkert. Jeg kan faktisk ikke rigtig huske, jeg nogensinde har følt mig rigtig eller passet ind. Og med passet ind, mener jeg være som de andre. Dengang vidste jeg ikke, hvad det ville sige, jeg troede bare, man skulle være som de andre, for så var man mere end jeg var på det tidspunkt. Måske opfanger du her mit manglende selvværd og selvkærlighed, der sådan set roligt kan siges at være på nul på daværende tidspunkt. Det er noget jeg siden hen har brugt alverdens penge og tid på. Personlig udvikling. Det har fyldt største delen af mit liv udover at være mor, komme ud af selvsabotage og et voldeligt forhold. Hvilket jeg i dag er dybt taknemmelig for også mine meget udfordrende perioder i mit liv med sygedom, operationer, døsfald- been there done that.

Vejen har været lang, udfordrende spændende og fyldt med lidt eller meget af det hele.

Nu ved jeg, at vi alle bare skal være præcis det ,vi er for vi er alle er helt unikke på hver vores måde. Der er en større mening med at vi er skabt med forskellige evner og talenter. Der er brug for os alle. Der er også lige præcis brug for dig der læser dette og har dine tvivl. Rigtig mange år af mit liv bestod i overlevelse. Har du prøvet det også? I dag så lever jeg, men det tog mange mange år, mange penge, mange bøger der blev læst mange kurser og sessioner med alverdens behandlere.

I dag synes jeg vores forskellighed og individuelle unikke evner er noget af det smukkeste.. Sikke en lettelse for mig at nå frem til og mange år senere.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Jonette talks

Jeg voksede op med forældre, der havde heftige og voldsomme skænderier. En alkoholisk far og en mor der havde et slidt nervesystem. De få ting jeg husker fra min tidlige barndom er, at jeg har gemte mig under min seng, når huset blev fyldt med røgen af deres skænderier, mit skønne legetøj, her kunne jeg gå ind i en fantasiverden og drømme mig til en anden verden og projicerede min sjæl helt andre steder hen. Det er det eneste, jeg kan huske i mine første 5-6 første leve år. For det var det eneste der gjorde det tåleligt at være der.

I starten af dette år var jeg hos en clairvoyant, som kunne fortælle mig, at mit hjerte var næsten lukket og at jeg som barn havde valgt at lukke mit hjerte, for at passe på mig selv.

Det var egentlig slet ikke sådan jeg så mig selv. Jeg har altid været en kærlig sjæl og meget omsorgsfuld, men jeg har måtte sande at mit lukkede hjerte og de følelsesmæssige blokeringer jeg havde deromkring, forårsagede manglende selvkærlighed, selvværd, 3 gange sygemeldinger med stress, sygedom, angst og manglende livsglæde.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVUDVIKLING - Dit hjerte er lukket, ikke helt, men næsten

I de situationer hvor jeg f.eks. havde en følelse af at være svigtet eller vred, som jeg ikke fik sat på plads eller bearbejdet med hjælp fra mine forældre, skabte jeg en blokering omkring mit hjerte med den følelse. Du kan ikke skabe en blokering omkring dit hjerte, hvis ikke du har noget at skabe den af.

En Følelse som er ubearbejdet vil vores ubevidste sind helt automatisk gemme som en fastlåst følelse omkring dit hjerte og bruge til at beskytte dit hjerte, så der dannes en energimur med den følelse i dit hjertes magnet felt.

Dette magnetiske felt er også det, hvormed du forbinder dig med andre og det er formet som en doughnut, fortæller forskerne. Dit, mit og andres magnetiske felt fletter ind i hinanden, når vi er sammen. Jo længere tid vi er sammen jo mere fletter de ind i hinanden. Her kommer forklaringen på, hvorfor jeg følte mig udenfor, da jeg voksede op og havde svært ved at forbinde mig med andre.

Min massive mur omkring hjertet, var det der gav mig den følelse og energimæssigt holdt mig fra at føle forbindelsen med de andre og mig selv

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Sådan bliver du LIVSMESTER - og træder ind i dit livs storhed!

Her bliver det interessant at se nærmere på frekvenser/ vibrationer, som du måske har hørt eller læst om. Frekvenser handler meget om, hvorfor vi tiltrækker nogle af de mennesker vi gør eller situationer mm. De frekvenser der er i hjertemuren er kodet med de informationer og oplysninger fra de forskellige følelseslag.

Der findes 60 forskellige følelser, som kan ende som en mur omkring dit hjerte og som giver dig frekvenserne i dit energi felt. De fastlåste følelser kan dog også sætte sig i kroppens organer, muskler mm. Som jeg dog ikke vil komme mere ind på her.

Vores magnetiske energi felt omkring hjertet går ud i en radius, så langt, at forskere ikke har måleredskaber, til at måle det med. Dette felt er lavet af det samme som jordens magnet felt. De negative følelser som vi har gemt, påvirker blandt andet os selv, andre mennesker, vore tanker og hele vores system.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Fra frygt til flow

Heartmath institute har også fundet frem til, at når vi elsker en anden, så kan vores kærlighed måles i den andens persons hjerne. Så her kan vi jo lege lidt med at tænke på, hvis vi har en energi mur med forskellige føleselag af f.eks. vrede, sorg, svigt, selvsabotage, hvad det gør ved den person vi elskers handlinger, tanker mm. Her er det min lidt nørdet side kommer frem, for jeg elsker at få nye bevidstheder om hvordan tingene hænger sammen og hvordan vi fungere, så jeg kan finde frem til, hvordan jeg bedst kan bidrage og komme ind til kernen hos hvert menneske jeg arbejder med. Så de kan få det liv de ønsker sig og nå ind til den rene kærlighed de kommer, hvilket vil kunne ændre jorden.

Denne beskyttende energi mur, kan vi lave af alt muligt materiale. Vores fantasi og forestillingsevne som børn er fyldt med mange gode ideer. Så nogle skaber dem af træ mens andre skaber dem af titanium mm. Som er det stærkeste metal der findes.

“If you do not open your heart, existence will cross you” er hvad de kloge amerikanske forskere fortæller.

At leve med et åbent hjerte bringer dig helt ind I din power og her er din power af sårbarhed eller ren kærlighed, kært barn har mange navne. Det gør ikke, at du bliver svag eller ikke kan sige fra, tværtimod. Jeg har oplevet mine klienter tage svære nye valg og virkelig stå I deres kraft og lys på nye måder.

At leve med et åbent hjerte bringer dig helt ind I din power, og her I hjertet er din power mere som din væren, det smukkeste og fineste af dig er her. Efter at mit eget hjerte er blevet åbnet føler jeg mig ikke forkert mere. Jeg kan med ærlighed sige, at jeg elsker mig selv på en helt ny måde og jeg kan rumme andre på helt nye måder. Efter 47 år synes jeg sådan set også det var på tide. I dag siger min erfaring mig også, at med den nye tids energi samt visdom, at det kan gå noget hurtigere. Det vil altid være en process, da vi jo er spirituelle væsner, sjæle der har en menneskelig oplevelse, så har vi også b.la. en fysisk krop der skal følge med. Den fysiske krop har gemt alle de ubevidste oplysninger I sig. Derfor muskeltester jeg altid og spørger kroppen til råds i mine sessioner. 

I hjertet leger vi ikke med rigtigt og forkert. Det er en helt ny form for legeplads, som er meget sjover, også på de dage, som vi alle har, hvor livet udspiller sine andre og til tider udfordrende sider. Så oplever jeg at mit åbne hjerte bringer helt nye sider ind I mit liv.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Hvad er spiritualitet egentlig for en størrelse?

Hjertet har sin egen hukommelse, det tænker, det er der du føler, det har sin egen intelligens OG her findes din livsglæde

ER det tid til at åbne dit hjerte op for den vidunderlige kærlighed samt intelligens, der bor inde i dig og være med til at ændre verden ved at åbne dit hjerte og blive dit autentiske jeg. Andre mennesker vil kunne mærke, når du har dit hjerte åbent, din kommunikation og ja hele din væren og lys vil påvirke andre, uden du behøver at sige et ord. Du vil blive set og hørt på nye måder. 

Du har mulighed for at lære mere om det på min uddannelse “holistic body release”. Læs under udannelse på min hjemmeside.

Kunne andre i dit netværk få glæde af Dit kraftfulde hjerte - Så del den meget gerne med et klik på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.5 af 5. 4 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (2)

 1. MaybrittAnnia AmalieZenn
  MaybrittAnnia AmalieZenn på 09.10.2016
  DEL 2.
  Hov det hele kom da slet ikke med ☺
  Nå men som jeg skrev sikkert en af grundene til jeg på Mors Dag, røg på sygehuset med en blodprop i hjertetkræns pulsåren og jeg har en masse uforudløste følelser i maven, der volder mig udfordringer
 2. MaybrittAnnia AmalieZenn
  MaybrittAnnia AmalieZenn på 09.10.2016
  Tak for en utrolig genkendende historie, på mange punkter.
  Det er simpelthen det der her frustrerer mig til tåre i mange mange år.
  Jeg føler mig også bare som en kærlig sjæl der giver og giver, men ift nogle ting (Amanda), ligger smerten i, ikke at give det man af hele sit hjerte ønsker, den kæmpe kærlighed jeg ved jeg indeholder og er der inde både til hende og mig selv. Sikkert en af grundene til jeg på Mors dag ( jeg har det med at være Symbolsk

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+