Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Dit selvbillede

10. February 2016 - Numerologi
Af: Millielil Rosamunde
Dit selvbillede - Selvbillede i Numeroskopet - Dit selvbillede påvirker din balance i at give og modtage kærlighed. Artikel af Millielil Rosamunde

Selvbillede i Numeroskopet - Dit selvbillede påvirker din balance i at give og modtage kærlighed

Mange af os er rigtig gode til at give til andre.

Men vidste du at der numerologisk set er en sammenhæng mellem hvad og hvor meget du giver til andre og om du er i stand til at opretholde en selvkærlig relation?

Vi giver vores tid, vores hjælp, vores omsorg, vores styrke og vores kærlighed.
Men er du lige så god til at tage imod den hjælp eller kærlighed fra andre?

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Fra frygt til flow

Jeg ved at jeg har været rigtig dårlig til det. Som 9’er har jeg en naturlig tendens til at ville ordne tingene selv – med et uharmonisk numeroskop blev der i mange år skruet op for det karaktertræk.

Mit selvbillede blev forvrænget af de vibrationer der var i numeroskopet og jeg satte lighedstegn mellem mine resultater og mit værd. Mit selvværd blev med andre ord afhængigt af mine resultater. Det er et hårdt sted at være.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Jonette talks

Forskelle på grundenergierne

Generelt er de blide grundenergier bedre til at modtage end de stærke grundenergier.

De blide grundenergier er 2, 4, 7.
De stærke er 3, 6, 8, 9.
Grundenergierne 1 og 5 lander i midten i forhold til det her emne om at give og modtage kærlighed.

Det falder bare de blide grundenergier lettere at tage imod, hvor de stærke har lettest ved at være mere lukkede følelsesmæssigt.

De blide grundenergier er af natur mere sensitive og derfor mere åbne for at tage imod.

De stærke grundenergier er af natur gode til at overkomme modgang og det kan i mange henseender hænge sammen med at lukke ned for at mærke nogle følelser.

Der er ikke noget forkert i det, det giver på alle måder mening, at vi som udgangspunkt er forskellige og derfor kan supplere hinanden.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Sådan bliver du LIVSMESTER - og træder ind i dit livs storhed!

Men det er uhensigtsmæssigt, når man lukker helt ned for at modtage og derved afskærer sig selv fra mange skønne oplevelser i livet – for man går glip af noget glæde og vækst, når man ikke kan tage imod kærlighed og hjælp fra andre. Det kan både være de helt store ting som kærlighed og intimitet, men også mindre ting som det at kunne tage imod en gave og føle man kan det, at man fortjener det.

Ud over grundenergien, så spiller numeroskopet rigtig meget ind på din naturlige måde at give og modtage på. Dine navne og det samlede billede i dit numeroskop påvirker og afspejler hvordan du har det med dig selv og dermed også med andre.

Numerologisk blik på dit selvbillede

Dybtliggende problemer med at være modtagende over for kærlighed og intimitet handler altid numerologisk om dit selvbillede og særligt det man kan kalde et lavt selvværd.
Det ses meget tydeligt i et numeroskop om vedkommende har lavt selvværd eller på anden måde har et forvrænget billede af sig selv og sit værd.
Det er den gamle sang om, at hvis ikke du accepterer og elsker dig selv, hvordan skal en anden person så kunne? Fra et numerologisk perspektiv handler det dog lige så meget om, hvorvidt den her anden person får lov at elske og acceptere dig. Har man barriererne oppe konstant er det svært at lukke et andet menneske ind.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Dit kraftfulde hjerte

Barrierer i nære relationer er ofte opstået som forsvarsmekanismer, fordi man har oplevet hvordan en anden person måske ikke var til at stole på, eller at der har været voldsomme konflikter og tab tidligt i livet, foranlediget af tunge navneenergier.

Nogle gange sætter vi så store krav til os selv, at vi ender med aldrig at synes vi kommer i mål. Den der følelse af aldrig rigtig at nå derhen hvor vi synes vi er gode nok, den kan virkelig lave ballade i den nære relation som parforholdet er.

Numerologisk er der altså en sammenhæng mellem din følelse af at være god nok og kvaliteten eller karakteren af den nærhed/mangel på samme, som du oplever i dit parforhold.

Numerologisk kan det forvrængede selvbillede ses som en slags blokering i dit system. Det er udtryk for et udviklingspunkt hos dig, hvor du let kan komme i proces.

Ved at fjerne blokeringen i numeroskopet gennem et numerologisk balanceret navneskifte, så åbnes der op for en ny udvikling på det område. Den numerologiske blokering i numeroskopet har fastholdt dit selvbillede og har vist dig et punkt hvor du kan udvikles.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET KROP SIND ÅND - Hvorfor skifte navn?

Når blokeringen er væk og andre mere nærende vibrationer er sat ind i numeroskopet i stedet for, så åbnes der op for en mere selvkærlig relation og et mere autentisk selvbillede.

Det er vigtigt at huske på, at et numerologisk navneskifte ikke kan spole tiden tilbage. Så eventuelle gamle traumer forsvinder ikke ved et navneskift, lige meget hvor godt numeroskopet er. Et harmonisk navneskifte kan muliggøre en healing som ikke før var mulig. Så det handler ikke om, at de nye navnevibrationer tryller dine problemer eller følelsesmæssige mønstre væk, men om at du nu får mulighed for at bevidstlig-gøre det og derved transformere det.  

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Numerologisk tema for dig i år 2016

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Dit selvbillede? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+