Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet december 2019 Afslutning og Begyndelse

MOOLA magasinet

December 2019

Velkommen til december måneds MOOLA magasin. Denne måneds tema er "Afslutning & Begyndelse".

"2019 synger på sidste vers, mens vi fejrer og nyder julemåneden med hygge er det også tid til reflektion over året der gik, fik vi opnået det vi ville, fik vi set de mennesker vi havde sat os for, fundet den store kærlighed, det nye spændende job vi drømte om eller har vi opgivet vores drømme og måtte "nøjes" med ikke at føle at vi har flyttet os - eller har vi?

Ændringer kræver mod, at vi brænde for det og komme ud af vores comfortzone, hvilket ikke altid er det nemmest at gøre. Der er et gammelt ordsprog der siger: " Når en dør lukkes åbnes en anden." men det er ikke hele ordsproget. Det rigtige lyder: "Når en dør lukkes åbnes en anden. Men vi har ofte så travlt med at ærge os over den lukkede dør, at vi ikke end ænser den åbne". Betydningen er den sammen, det er bare hvor vores fokus ligger. Fokusere vi på det der kunne ha' været eller på de muligheder der ligger foran os?

Måske har du måtte lukke døre til fx. en tæt relationer, et job, en kæreste eller en af dine drømme. Men måske var det lige det, der skulle til for at få dig til at åbne øjnene for de muligheder, der er derude. Selvfølgelig skal vi heale vores sorg og igennem den, det er altid svært at miste det du troede der var. Alle afslutninger er forskellige, nogle gør mere ondt end andre, nogle er helt ubærlige og føles som om smerten aldrig vil gå væk mens andre vil føles som der falder en sten fra éns hjerte. Vi vokser med opgaven og de er med til at gøre os til dem vi er. På godt og ondt. Med mere viden og erfaring om os selv.

Håber du har lyst til at dele MOOLA magasinet med dem, du kender, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab.

Covergirl: Karina Jensen ♥ Rigtig god læsning, jul og nytår ♥ Kærlige knus Lisbeth

Følg MOOLA på facebook
Er det tid til hjemmelavet bolsjer? Bestil alt til bolsjer her
Læs mere på krop-sind-ånd

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+