Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

FEBRUAR 2017

Velkommen til februar måneds MOOLA magasin med tema om KVINDEPOWER & SÅRBARHED.

Et tema der er meget aktuelt for mig. MOOLA's rejse hertil, hvor det er i dag, har været utrolig spændende, lærerig og udfordrende. Vi har begge lært meget undervejs og er nu nået til at vores veje skilles. Maria forsætter med nyt firma og jeg fokuserer på at videreudvikle MOOLA til et endnu bedre og mere inspirerende sted for dig at være. Både som læser men mindst ligeså meget som medlem med egen profil på MOOLA.

Og ja så kommer vi tilbage til kvindepower. For jeg har altid set skønne, stærke og udadvendte kvinder som værende lig med kvindepower. Og nu står jeg her! og skal tage min egen kvindepower i brug. Besidder jeg kvindepower og hvordan gør "man'" - jeg? Jeg føler mig både spændt og inspireret til at stå frem som den jeg er og vise at jeg kan, vil og gør MOOLA til noget helt særligt. Samtidigt er jeg utrolig sårbar, for jeg skal lige pludselig bruge hele mig! Ikke kun de sider, som jeg ved, jeg er god til, men også de sider, som er udenfor min comfort zone. 

Heldigvis har det hjulpet rigtig meget at læse alle de artikler, som er kommet ind til denne måneds magasin. Vi får inspiration til sårbarhed, kvinden i al sin kraft, at gemme sin spiritualitet, hvad med mændene?, tillid, er det okay at græde? overgangsalder, skyld og skam og andet godt. Der er kommet så meget spændende ind, at jeg måtte undlade valentine og vinterferie, som jeg ellers troede jeg kunne få plads til. 

Jeg håber at I vil tage godt imod mig på min nye rejse, samt hjælpe mig med at gøre MOOLA til et sted, hvor man kan finde spændende behandlere og inspiratorer, artikler om alt mellem himmel og jord, events og uddannelser som du ikke må gå glip af - og hvad jeg nu finder på af tosse streger i 2017 og frem.

Rigtig god læsning

♥ Kærlige knus Lisbeth 

Covergirl: Rebekkah Leve FOTO: Mathilda Yokelin

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+