Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
Magasin februar 2020 Quickfix, vaner og rutiner

MOOLA magasinet

 

Februar 2019

Velkommen til februar måneds MOOLA magasin. Denne måneds tema er "Quickfix, vaner og rutiner". Hvor ville det være nemt, hvis bare man kunne gå på kur i 7 dage og så havde tabt de 10 kg, man trænger til - bare der lige fandtes en pille, der kunne fikse manglende overblik og gøre en super struktureret - hvis bare man kunne læse en folder, og så ville parforhold være en dans på roser... men det er bare svært at finde et quickfix - der holder i længden. De fleste ændringer kræver, at man ændrer på sine vaner og rutiner for at opnå en ændring i sin livsstil, kærlighedsliv, arbejdsliv, relationer mm. 

Vaner er vigtige, og det tager tid og øvelse at få indarbejdet en god vane, så den bliver til en daglig rutine, som "bare" er noget vi gør. Hvorimod en dårlig vane er utrolig nem at påtage sig, men nærmest ubegribeligt hvor svær den kan være at ændre igen.

Hvilke gode vaner har du, som du bare ikke går på kompromis med? Og hvilke vaner ville du ønske, du ikke havde, men samtidig kan du slet ikke overskue at ændre dem?

"It does work, but it takes time. It's not a quick fix."

Jeg har indført en daglig rutine/ god vane i min familie. Vi starter hver morgen med at få vores balance- olie, som sikrer vores krop har den basale sundhed ned på celleplan (se evt. video i magasinet om balanceolie). Dette er en vane, som jeg ikke går på kompromis med, og som derfor er blevet til en del af vores livsstil og vores rutiner.

Tilgengæld vil jeg gerne være mindre på min mobil, da det er blevet en dårlig vane altid at have den indenfor rækkevidde. Det kan irritere mig så meget, når jeg ser min mand eller børn være på deres mobiler eller ipads, når vi snakker, hygger eller ser film... men jeg kommer jo også selv til det - og måske lærer de af mig!? En dårlig vane, jeg synes er pinlig, irriterende og hammersvær at ændre på.

Håber du har lyst til at dele MOOLA magasinet med dem, du kender, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab.

Covergirl: Maya Fridan   ♥ Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth

Er det tid til hjemmelavet bolsjer? Bestil alt til bolsjer her

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+