Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet juni 2019 - nyt og gammelt

MOOLA magasinet

Juni 2019

Velkommen til juni måneds MOOLA magasin. Denne gang skulle temaet ha' været sundhed, men istedet er det blevet nyt og gammelt. Det skal forstås som der er kommet lidt nyt i form af et par blogs fra vores bloggere mens vi kigger på "gamle" artikler fra nogle vore medlemmer. 

Holder ting, artikler, mennesker og andet op med at være aktuelt når det bliver gammelt? Det mener jeg bestemt ikke, og derfor synes jeg at vi ind imellem skal huske alt det der er blevet skrevet, lavet  og sagt i stedet for at skynde os ud og finde på nyt. Måske har du allerede læst nogle af artiklerne, men har du virkelig læst dem? Fået dem ind under huden og brugt den viden du har tilegnet dig?

Vi står i en tid hvor alt skifter med rivende fart, og nu et par dage efter valget ser Danmark ud på en helt ny måde og så alligevel ikke. Vi er mange der har været #klimatosser i lang tid og nu bliver den viden forhåbentlig brugt til at tage hånd om miljøet, naturen, madspil mm. 

Jeg bliver spurgt ca. en gang om ugen om jeg ikke vil bringe artikler og arrangementer for folk, mit hjælper-gen har så meget lyst til at sig jo kom du bare med dit budskab. Og så stopper jeg op og husker mig selv på at MOOLA er medlemmernes talerør. Jeg giver mine medlemmer værdi, ved at sprede deres budskaber til verden, for det der svarer en kop kaffe på en billig cafe hver måned. Derfor lod jeg mig heller ikke rive med i denne måned, hvor mine medlemmer har været mere optaget af andre ting end artikler. I stedet har jeg værdsat deres ord endnu mere ved at givet dem nyt liv og holdt fast i min mission om at: Udbreder kendskabet til naturlig sundhed, holistisk livsstil og alternativ behandling og give nem adgang til at finde behandlere, artikler, events og information om alternative behandlingsformer.

Velkommen til vores blogger om Psyke og håndanalyse Sonja Ramsø med hendes første blog " Se din sundhedstilstand i dine hænders linjer"

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth 

Covergirl: Mathilde (min ene datter) FOTO: Lisbeth Raaschou

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+