Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Dit hjerte er lukket, ikke helt, men næsten

2. November 2015 - Selvudvikling * Soul Body Fusion
Af: Izabella Rødtnes
Dit hjerte er lukket, ikke helt, men næsten artikel af Izabella Rødtnes

Da du var barn valgte du meget klogt, at beskytte dig selv ved at lukke dit hjerte pga. af din opvækst, sagde clairvoyanten som jeg besøgte for 9 måneder siden.

Det var en lidt af en overraskelse, for det var ikke lige sådan jeg så mig selv. Jeg besluttede mig for at finde ud af, hvad det betød, men det gav fuldstændig mening for mig i forhold til mine relationer til mænd og de udfordringer jeg havde, med at finde kærligheden, som jeg vidste indeni, den kunne være, men ikke havde formået at finde eller tiltrække. Samtidig vidste jeg også at dette var yderst vigtigt for mig i min personlige udvikling. Så jeg handlede ret hurtigt på det og fik en tid til en hun havde anbefalet mig.

HeartWalL

Jeg havde i efteråret 2014 hørt en amerikaner snakke om noget som han og hans kone havde fundet ud af og forsket i, at mange sætter en Heart wall op omkring sit hjerte , når vi har fået vores hjerte knust eller er blevet såret., så laver vi en energi blokering omkring hjertet omhandlende den følelse som vi på det tidspunkt følte såret os over. Allerede dengang havde jeg en følelse af, at her var noget meget meget vigtigt ikke kun for mig , men absolut også i mit arbejde med andre.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM SELVUDVIKLING - Den store misforståelse om selvkærlighed 

Så blev der lukkede op

Efter den skelsættende dag fik jeg en tid hos hende jeg var blevet anbefalet og efter et par gange fik jeg åbnet op for mit hjerte. Det var det vildeste og skønneste, jeg længe havde oplevet. ( jeg har prøvet mange behandlinger og ting i min personlige udvikling) Den dag kan kategoriseres som blandt de allervigtigst eller allerstørste i mit liv. Jeg kan huske ,at jeg gik derfra og kunne mærke noget helt ny der var åbnet op indeni mig. Det var som om en ventil der var blevet åbnet op for og nu strømmede det ud, nærmest som om at hele min krop og langsomt blev fyldt med den energi, der nu nærmest strømmede ud med mit blod og roligt ramte hver en del og hvert et organ i min krop.

Dagene efter var som at være i en drøm. Jeg kunne for første gang mærke den der kærligheden til mig selv, som jeg har hørt om i over 35 år og aldrig rigtigt havde følt til mig selv. Har du ligesom mig prøvet så mange ting, behandlinger eller læst bøger for at få det bedre, at udvikle dig og finde ind i din kerne og finde kærligheden i dig selv og i dine relationer.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM SPIRITUALITET - Hvad er spiritualitet egentlig en for en størrelse?

En ny rejse begyndte

I virkeligheden når jeg ser tilbage, startede en helt ny rejse for mig. Kærlighed til mig selv, til andre samt til livet forandrede sig og gennemstrømmede mig og mit liv på den mest fantastiske måde. Det gør det stadig.

Denne rejse har givet mig en appetit på at udforske dette med at lukke sit hjerte og sætte følelsesmæssige blokeringer op omkring det samt hvordan får vi åbnet og fjernet disse blokeringer og kan man gøre det selv.? Jeg må erfare ,at jeg aldrig selv ville have kunne åbne op og finde ud af, hvilke blokeringer mm. der lå omkring mit hjerte. Jeg har nu fundet en nem måde, hvorpå jeg spørger kroppen, som har alle dine ubevidste svar i sig inspireret af en amerikaner. Min tålmodighed kan både være en blessing og det modsatte. Men her vil jeg sige det har gjort for mig at jeg har fundet en nem måde at gøre det på andre og faktisk også gøre det på mig selv. SÅ i det nye år, vil jeg lave en workshop, hvor du kan lære dette.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Vores børn er vores største læremestre, når det kommer til selvudvikling

Har du nogensinde følt du havde brug for at sætte en væg op for at beskytte dig selv i udfordrende eller negative situationer. Vores ubevidsthed ved at det må beskytte vores hjerte på enhver måde som det kan. Hjertet er nemlig det sted, du føler følelserne, det husker, har intelligens og tænker. Forskere kalder det vores anden hjerne. Det der er meget interessant er, at forskere har fundet ud af at vores hjerte sender informationer til vores hjerne og derfra er de mange doblede i forhold til antallet af informationer der kommer fra vores hjerne ti l vores hjerte. Det vil også sige at med blokeringer omkring hjertet, er der større chancer for at få stress, fordi kommunikationen fra hjertet kan vi ikke få kontakt til eller høre. Nu giver det pludselig også mening for mig hvorfor jeg var blevet sygemeldt 3 gange med alvorlig stress.

Forskere har fundet ud af om vores hjertetenergifelt

Vores hjerte er det første organ der bliver skabt i foster stadiet. Det har et elektrisk felt, der er 100 gange større og 5000 gange mere elektrisk end hjernen. Forskere har målt energifeltet til 5-8 feet ud fra vores hjerter, men det er kun på baggrund at deres manglende måle redskaber. I virkeligheden snakker de om, at det går uendeligt ud i omkreds, fra hver vores enkelte hjerte. Så kan du forestille dig, hvordan vi den vej igennem kan connecte med universet i det energifelt, der går ud fra vores hjerte Endnu vildere måske, så har jeg lige hørt Wayne Dyer, som blandt andet snakker om, at vi har den uendelige kilde eller den guddommelig kildes visdom inden i os. ’den kilde ligger iflg mange der forskere i dette også i vores hjerte.

Alt er en eller anden form for energi, både den stol du sidder på , dine tanker samt din sjæl mm, så når du vælger som barn eller voksen at lukke af for dit hjerte af de årsager, du nu vælger at gøre det, sætter vi meget genialt nok en energivæg op omkring ,som kan være lavet af forskellige materialer. Altså ud fra vores fantasi og måske lidt Harry potter agtigt , men den kan være visuelt lavet som en jernvæg eller træ væg. Kan du fornemme, hvordan du med den væg, kan holde andre mennesker lidt eller meget på afstand, og ikke desto mindre dig selv.

Måske har du en konstant følelse af ikke at være god nok, og til sidst, så beskytter du dig selv og laver en blokering i din krop eller omkring dit hjerte for ikke at blive mere såret og mærke det så kraftigt.

Din kærlighed kan måles i hjernen på den person du elsker

Følelsen der lægger sig som dette lag ( væg- blokering) , tyndt, tykt eller meget kraftigt påvirker dine relationer. Forskere har fundet ud af, når man elsker en person, så kan det måles rent fysisk i den persons man elskers hjerne. Så lad os forestille os, at du har et tykt lag i og omkring dit hjerte med en følelse af Ex. jeg er ikke god nok og vi nu ved fra forskere, at vores hjerte frekvens kan måles hos den anden person, så kommer din kærlighed igennem et filter af energi, der hedder jeg ikke er god nok, som går over i den anden persons hjerne.

Bliver du ligesom mig virkelig nysgerrig på, hvad mon det skaber i vores relation til dem vi elsker og kan det mon være med skaberen til vores udfordringer i vores kærlige relationer til andre. For mig dukker der så mange spændende spørgsmål op, som

SÅ når du elsker en anden bliver det også i et energi felt af at jeg ikke er god nok. Så kan vi jo lege med tanken om hvad det gør ved vores relation, energien i relationen mm.

Det er tiden og måske endnu mere muligt for os nu som tiden er pga. Vores bevidsthedsskifte på jorden, at være i kontakt med vore hjerter, som er vores kilde til den uendelige kærlighed vi har i os, som vi oprindelig kommer fra, vores sjæl og visdom som sidder lige så smukt, der i vore hjerter.

Intelligens i vores hjerter er også bevist ved, at når en person får doneret et hjerte altså et rigtigt fysisk hjerte fa en anden person, så sidder hukommelsen fra den oprindelig person i hjertets såkaldt hjerne, ( hukommelsen) og personen der nu har hjertet oplever måske at skifte musik smag, smag fra vin til øl. En person oplevede at se den unge kvindes, hvis hjerte han havde fået indopereret`s morder. Tankevækkende ikke.

Min personlige erfaring er, at den personlige udvikling vil tage fart og få mere autenticitet ind i dig, hvis dine blokeringer omkring hjertet er væk. Du vil kunne opleve en ny måde at være i dit liv på, da dit hjerte pludseligt bliver hørt at dig. Tidligere har jeg beskrevet hvordan hjertet kommunikere mere til din hjerne end den anden vej. SÅ når blokeringerne er væk, guess what så kan du bedre høre/ fornemme dit hjertets kommunikation til din hjerne.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Et smukt mirakel

Vi er på vej ind i de dybere lag af os selv. Vi er alle på en kollektivt plan i gang med en stor oprydning af indre og meget gamle følelser. SÅ måske føler du, at du er lidt skizofren eller at det i øjeblikket skifter hele tiden og kontrasterne er store. Det ene øjeblik kan alt være godt og det næste er det ikke og det kan føles, som om du går helt tilbage til følelser, som du troede du havde gjort op med for længst. Jeg selv og mange jeg kender oplever dette lige nu.

Hvad er vigtigt lige nu

Giv dig selv lov til at lade dig mærke følelserne og brug evt. Gerne lidt tid på at sidde stille og mærke din krop og endnu bedre, så gå i en kærlig dialog med dem.. Giv dig selv lov til ,at det er okay, at føle dem . Vi kan ikke kun være lyset, det positive- realistisk set indeholder vi alt. Der sker det, at når vi begynder at anerkende ,at det er mere end okay at tilllade os at være vrede, kede af det og samtidig også have glæden. Fordi vi er kede af det vrede eller andet er det jo ikke enstydigt med at vi er det hele tiden, men så begynder du at udvikle noget mere harmonisk indeni i dig.

Nogle spørgsmål du kunne stille dig selv eller din krop:

Har jeg nogle fastlåste følelser i min krop?

Hvor mange fastlåste følelser er der?

Har jeg en heart wall omkring mit hjerte?

Kærligheden, i den smukkeste forstand findes inden i dig- selvom du ikke altid føler det ,så er der en vej derind, måske kan du selv åbne den, eller måske har du ligesom mig brug for hjælp, hvis du gerne vil i gang med en ny rejse mod kærligheden i dit indre. Jeg kan personligt fortælle dig om, at jeg nu oplever en så smuk kærlighed i nogle af mine relationer, som jeg aldrig før ville have turde være i.

AT leve med et åbent hjerte er det smukkeste sted, jeg har bevæget mig hen. Rejsen med at mærke følelserne og give slip har derudover også fået en ny dimension. Smerte kan være guld og kan være ,oplever jeg et nyt sted, at hente din kraft hjem samt din kærlighed. Min klare overbevisning er ,at vi altid vil være på en rejse med op og ned gange, det er en stor del af livet, men åbner du op for dit hjertes hvisken og kalden, så finder du hurtigere gaverne i din smerte eller situationer.

Namaste  

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM FRYGT, EGO & SELVSABOTAGE - Sensitiv selvsabotage

Kunne andre i dit netværk få glæde af at læse Izabella Rødtnes artikel? - Så del den meget gerne  på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 4.4 af 5. 12 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (2)

 1. MOOLA
  MOOLA på 05.07.2016
  Hej Tina
  Du kan kontakte Izabella på 26223326 eller læse mere på http://www.izabellaroedtnes.dk/
  Kh MOOLA
 2. Tina
  Tina på 03.07.2016
  Hej, hvor kan man få den behandling?

  Mvh Tina

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+