Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Hvad er spiritualitet egentlig en for en størrelse?

10. April 2015 - Soul Body Fusion
Af: Izabella Rødtnes
Hvad er spiritualitet egentlig en for en størrelse? Artikel af Izabella Rødtnes

For nogen, inkl. mig selv har det til tider været et alt for stort ord og af mange også gjort til noget både stort og nærmest uopnåeligt.

Måske har du også tænkt, det er hårdt arbejde og hvad så hvis man ikke er perfekt og forstår alle de ”regler ” som andre sætter op for det. Mange og endnu flere andre tanker har jeg haft om spiritualitet. Hvad er man egentligt, når man er spirituel. Er det kun for nogen bestemte personer og mine tanker er også gået på, at de jo måtte være mennesker med hjertet og kærligheden og uden egoer. Langt fra sandheden og en kæmpe illusion, som jeg havde brygget sammen i mit hoved om spirituelle mennesker. Men vi er alle mennesker/ sjæle der er her for at lære, og tjaaa... derfor også spirituelle. Det er en rejse som aldrig stopper, og som jeg forstår heller ikke stopper i mellem livene her på jorden.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Mit liv med engle og ånder 

Som jeg ser det, er vi alle spirituelle mennesker/væsener, for vi har en sjæl og alle vores sjæle har en rejse her på jorden. VI er her for at lære og vi lærer alle dagligt om forskellige følelser og måder at være her på.

Alle som er spirituelle er ikke nødvendigvis mere kloge eller har større visdom end dig, men mange gør et stykke arbejde for at åbne op for denne viden mm. Nogle ophøjer sig selv og har alligevel ikke helt forstået, hvad det egentlig vil sige. De findes også.

Men vi er alle en ånd og kommer fra den samme kilde og hænger alle sammen i et stort netværk. En vigtig ting som jeg har lært gennem mit liv, fordi derfor bliver vi også påvirket af hinanden. Vi har alle sammen en viden i os- i vores hjerter og i vores sjæl, faktisk helt ind i vores DNA. At få åbnet op for den viden, kan bringe os nærmere informationer, som hvorfor vi er her og vores sjæls livsformål og mange af de ting, vi har lært i alle vore inkarnationer OG vi har levet mange liv , hvis viden er i dig. For os er nu udfordringen at finde knappen til at komme i kontakt med den viden. Mange mennesker har deres version af, hvad det er, og måske du har lyst til at finde din egen.?

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Om girlpower, selvbillede & definitionen på frihed - Portræt af Mathilda Yokelin

For at bringe spiritualitet helt ned på et hverdags niveau kan det koges helt ned til, at vi har alle en sjæl/ ånd og det er din sjæls udvikling, som bliver til din spiritualitet. Hvordan du end vælger at lære de. Vælger du ikke at åbne op for dine evner fordi du er bange, så kommer dette også fra et tidligere liv hvor flere af os med de evner misbrugte dem eller blev brændt på bålet som de hekse de synes vi var. Simpelt og enkelt ud fra mit synspunkt. ’

Og så kunne dit næste spørgsmål godt blive – og hvad er så sjælen?

Sjælen er alt dit lys, alt dit potentiale, al din energi.

Det er den højeste vibrerende energi af dig. Du har din helt egen sjæls vibration som ingen anden har. Hvis du har nogen der er gået over på den anden siden eller oplevet andre ånder og har haft oplevelser ,hvor du har kunne mærke dem som kulde eller meget kærlige energier omkring dig, så ved du, at vi ikke kun er vores krop. Hvis du ligesom mig har set en død person, kan man se at lyset forsvinder helt fra dem, og tilbage er kun deres krop. En stor del af min familie er på den anden side og jeg har ofte fornøjelsen af dem her. Og en aften sad jeg i min sofa og jeg fik besøg. Når du kommer så tænder de får mit tv så både tænd og sluk knappen står tændt på samme tid og jeg kan høre de trykker. Denne aften var helt specielt, fordi jeg var i gang med at tage teachers klasse i soul body fusion ( en teknik hvor du får sjælen ind) og min elskede farmor kom. Denne gang kunne jeg også kommunikere med hende og jeg fik lyst til at tage min hånd ud i luften for, at mærke hendes energi felt/ sjæls energi. Det jeg kunne mærke var et meget højt vibrerende energifelt som nærmet sitrede i min hånd.

Og det har vi alle sammen også i levende live. Det skal lige siges, jeg har arbejdet med energier i mange år og altid har kunne mærke energier og hvordan andre har det. Og mine hænder og krop mærker energierne.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Spirituelle sten & krystaller

Mange af os har pga. Ulykker, svigt, overgreb og en manglende følelse af at høre til mm. valgt at dissociere fra vores krop ( altså vælge at ikke være tilstede/og træde ud af vores krop). Fordi det simpelt hen bliver for voldsomt for os. Hvis du så også er en særlig sensitiv person ( som jeg kalder særligt bevidst) og kan mærke alle de andres følelser samtidig med dine egne, så kan verden godt blive meget overvældende at være i. Derfor vælger vi at lukke af, så vi ikke kan mærke så meget eller os selv.

Så min erfaring og min hypotese er nu, at mange af os som har lukket af for vore hjerter og trådt ud af vor krop, på et tidspunkt i vores liv eller flere gange ende med at blive syg af stress.

Hvilket jeg selv har oplevet 3 gange. Derfor kan man ikke mærke sine egne behov, for du har lukket af og er der ikke. Derfor har du heller ikke alle de informationer som ligger i dit energi felt og din anden hjerne-(hjerte). Så du har ikek adgang til de oplysninger som dit hjerte prøver at fortælle din hjerne, fordi du har ganske simpelt valgt t lukke, som en ren overlevelses metode. Så når du kommer ind i din krop ( din sjæl- energifelt) og får åbnet dit hjerte bliver der pludselig tilgang til en klarhed og en kærlighed som ligger dybt i dig. Så når du har åbent op for det vil se verden med disse kærlige bevidste øjne. Samtidig vil du både lukke op for at kunne modtage den kærlighed fra dig selv, for den er der, men også fra andre. Du vil ikke længere være afhængig af et andet menneskes kærlighed på samme måde, i stedet vil et forhold baseret på åbne hjerter være et bidrag til dig. Hele denne artikel er baseret på viden ud fra min egen rejse i det her liv og alt det jeg har prøvet for at skabe det liv, jeg virkelig gerne vil leve samt en masse research og forskning. Et liv fyldt med kærlighed til mig selv, andre og til alt det som er mellem himmel og jord. Alle de magiske elementer som du måske i glimt oplever men som du skyder fra dig. Har du lyst til at få åbnet op for din magi?

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Mit liv med astrologien

Mange af os (iflg. nogle undersøgelser 93 % af os) har lukket af for vores hjerter for at passe på og selv som børn. Måske har du ligesom mig til tider følt, at verden kan være hård og barsk, hvis man er særlig sensitiv/ særlig bevidst og har et stort hjerte. )så for at passe på os lukker vi af og blokere vores hjerter med en masse følelsesmæssige energi blokeringer.

Det er med hjertet du føler og ikke med din hjerne, så vores underbevidst lukker automatisk af og beskytter vore hjerter. Meget intelligent af vores underbevidsthed og krop. Der er også mange autentiske historier om folk der har fået indopereret et hjerte fra en anden person, der pludselig får lyster til forskellige nye madvarer eller skifter musik smag … mm hvorefter de har fundet ud af at det kommer fra personen de har fået hjertet fra. Der er også en kendt film med Jane Seymor lavet omkring det samme-.

Dit hjerte og din sjæl er din vej til at komme endnu tættere på din visdom, som ligger inde i dig. OG måske endnu større er den kærlighed som du er. Ja for det er vi. Den kilde vi oprindelig kommer fra er den mest kærlige der findes og lige præcis alt det ligger alt sammen inde i dig.( i hjertet ) Vores anden hjerne kalder mange den. Forskere har fundet ud af, at der kommer flere informationer fra hjertet til hjernen end omvendt. Gæt hvad der sker, hvis du har lukket af for det. Måske kunne det være derfor du har svært ved at mærke hvad der er godt for dig. ER dit hjerte åbent og tilstedeværelsen af kærlighed er der, så kan der ikke være negative tanker eller fordømmelser.

Mange af os har haft det svært med at elske os selv og give os selv kærlighed, ja vi har godt hørt det og jeg var 17 år første gang jeg hørte det og tænkte yeahh rigth og hvordan gør man så lige det.

Når alt det man har lært er noget helt andet. Efter selv af have fået åbent mit hjerte og fået min sjæl tilbage i min krop, kan jeg nu genkende det og mærke den på helt nye måder. Det er smukt og livet kan ses med helt nye øjne.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Er tantra også spiritualitet?

Så hvis vi alle gerne vil have jorden til at være et sted hvor vi elsker at være og hvor vi gerne vil sætte børn i verden og vores børn igen gerne vil sætte børn i verden, så drejer alt dette med spiritualitet om, at en masse mennesker gerne vil arbejde på at bringe kærlighed og lys her til jorden. Det vi alle kan gøre i den forbindelse er at arbejde med os selv allerførst. SÅ uanset da du er et menneske som lærer en masse ting hver dag om både dig selv og andre så er du også spirituel. Nogle vælger at arbejde med at bidrage til andre ved det arbejde vi vælger, og oftest fordi vi selv har været i gennem en hulens masse følelsesmæssige oplevelser som har påvirket os så meget, at vi kom ud for nogle endnu grimmere ting som voksen.

Jeg ved fra mig selv, at jeg flygtede væk som helt ung og hjælp alle andre end mig selv. Det var meget nemmere, måske kan du ræsonnere med det også. Jeg kan se på flere unge, at de også har udfordringer med at tillade sig at mærke disse følelser. Disse følelser som vi løber fra vil altid på en eller anden måde gøre opmærksom på sig selv. Når vi fastlåser dem i vores krop, så vil de lave fysiske symptomer på et tidspunkt. At lukker af for hjertet kan ex. Give nakke/skulder/mave problemer, Følelsesløshed, depressioner, problemer i forhold og svært ved at modtage ex. Kærlighed, penge mm. Faktisk viser det sig også ved forskning, at vi har et magnet felt, der går ud fra vore hjerter helt op til 4 meter. Når du føler kærlighed og passion for et andet menneske vil det dukke op i deres krop og hjernebølger. Så tænk dig engang, hvis vi alle kunne åbne for vore hjerter, hvad ville der kunne komme til at ske med mange mennesker og ikke mindst for vor kære jord. For vores kommunikation, når vi snakker fra hjertet og ikke mindst lytter med hjertet. For en ting er sikkert og vist- din passion og medfølelse for rummelighed for andre vil blive så meget større, det er uundgåeligt og så vil energien på jorden og i os ændre sig til det kærlige sted, som vi alle ønsker.

Måske ved du allerede hvordan du muskler tester dig selv ellers kommer her en måde du kan gøre det på. Stå op med hænderne ned langs siden( og det kan måske kræve lidt øvelse og træning) Så siger du højt eller inden i dig. Jeg hedder og så dit navn. Og så siger du bagefter- jeg hedder ( et navn du ikke hedder) og se din krop skulle gerne ved begge svar- svaje frem eller tilbage ( den hedder the sway test.) Så kan du nu evt. Spørge din krop om du har en hjertevæg, hvis svaret er nej så spørg om du har en skjult hjertevæg. Spørg om du har nogle fastlåste følelser i dig. Det kan du bruge mht. til alt muligt.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Et passioneret liv

Her er en lille hjerte øvelse for dig fra Izabella

prøv at lægge dig et roligt sted et øjeblik. Hvor du føler dig godt tilpas og Sluk telefonen Tag nogle dybe vejrtrækninger og lad din krop mærke underlaget, du ligger på. Føl trygheden ved at vide, at du bliver støttet af dette underlag. Udvid din bevidst til at fylde hele rummet Sæt intentionen ( så sig til dig selv højt eller stille at jeg sætter nu intentionen at jeg nu gerne vil fokusere på, at mærke mit hjerte og åbne det op for al den kærlighed, der er.

Sæt al din energi ind på at mærke det. Mærk yderkanterne, mærk hvad der kommer af følelser, lad dem passere eller du kan vælge at gå ind i dem og slippe dem. Og forsæt med evt. t trække vejret nu igennem dit hjerte, tillad at rumme dig og hvis der kommer følelser, så byd dem velkommen. De er slet ikke så farlige, de der følelser. Vi havde måske bare så forbandet svært ved at rumme alt det vi oplevet som barn samtidig med vores egne og andre følelser påvirkede os så kunne vi slet ikke være i det.

Anerkend at de er der og at det er nogle du har eller nogle du har taget på dig fra andre. Og så kan du prøve at forstille dig at forbindelsen mellem dit hoved og hjerte nu bliver forbundet igen. Lig så længe det arbejder og du kan evt. Bede din skytengel eller dine guider ti at hjælpe dig. Lyt til hvad der kommer op i dig af billeder, fornemmelser eller ord. Forstil dig nu, at dit hjerte er en blomst og at den nu åbner sig i dit tempo. Måske delvist eller helt- hvis så kan du altid lave øvelsen i gen.  

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Spiritualitet, livsformål og fingerprintsanalyse

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Hvad er spiritualitet egentlig en for en størrelse?? Del meget gerne på de sociale medier

Lyd filer

 •  
 •  
 •  
hjerte_izabella_r.mp3

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

 1. Lars Echardt Petersen
  Lars Echardt Petersen på 17.03.2016
  Hej Izabella

  Skønt og læse en artikel, hvor spiritualiteten har jordforbindelse.
  Det er desværre stadig en mangelvare med, at der bliver talt eller skrevet fra et helhedsbillede almindelige mennesker kan passe ind i den fysiske verden.
  Spiritualitet er i forvejen noget helt specielt, så der er ikke brug for dårlige forklaringer, som stritter i alle mulige retninger.
  Jeg kan særlig godt lide når spiritualiteten både bliver udlagt, som den er på godt og ondt.
  Der er en tendens til, at tro spiritualitet handler om og være positiv, som om positiv er = spiritualitet mens negativ ikke er det.
  Fortsæt med det gode arbejde.
  ;-)

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+