Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Et PASSIONERET liv

10. April 2015 - Passion * Intuition
Af: Trine Sasha
Et PASSIONERET liv - artikel af Trine Sasha

Vi taler så meget om at være passioneret. Vi skal finde og udleve vores passion. Men hvordan finder man sin passion?

At være passioneret, er en måde at leve livet på. At leve med fokus på det du er passioneret omkring, viser dig vejen til dit livs-formål. Dvs, det du er her på Jorden for at udleve, som kun du kan udfolde, vil ske når du følger dine passioner. Som brødkrummer der leder dig på rette vej. For når du er Passioneret, så brænder du for det du laver. Du er tændt, du er begejstret, du er levende og du vil opnå det du ønsker. 

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Spiritualitet, livsformål og fingerprintsanalyse

Min mission som Passion Test Facilitator er, blandt andet, at ordet passion skal udskifte ordet stress. Passion er retning, mod og mening, hvorimod stress er fastlåsthed, som oftest fører til en forkert retning i livet, præget af frygt. Og hvor ville det være fantastisk, hvis flere kunne leve livet i passion og ikke i stress, som desværre mange er tynget af i dag. Kedelige statistikker røber, at over 70 % af alle mennesker i Vesten, er gennemgående utilfredse, stressede, drænede og fanget i deres eget valgte 'hamsterhjul', samt i frygt og i jobs de ikke er lykkelige i. 

Den statistik, er jeg passioneret for at vende, for menneskehedens trivsels skyld.

Succes-studier har påvist, at en af nøgle-elementerne i at opnå varig glæde, tilfredshed og lykke, er at kende og følge sine kerne passioner - de fem passioner, som du via en proces finder er de vigtigste. Fordi dine Passioner er din 'fakkel', især i mørket. De holder dig motiveret når der kommer udfordinger i dit liv. De fem vigtigste kernepassioner i dit liv, vil du få et helt præcist indblik i, hvis du tilmelder dig min workshop, som nævnt længere nede i teksten, eller booker en personlig session med mig.

Det er ikke altid let at følge sine passioner, fordi vi er opdraget til at skulle passe ind og bøje hovedet, frem for at lyse og følge vores indre stemme. Men tør vi hengive os og følge vores inderste ønsker, med klarhed og tillid, vil vi blive belønnet i form af tilfredshed, indre ild og livsglæde! 

Du slipper ikke nødvendigvis det som dræner dig fra den ene dag til den anden, men hvad end du gør, så får det et andet lys, når din passions-tændte drivkraft fører dig hen imod det, du allerhelst vil her i livet. Det er en verden til forskel, at have et lys der leder dig, frem for et liv ledet i frygt. 

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Er tantra også spiritualitet?

Når du har klarhed over, hvad du virkelig vil, så lever du i en høj og passioneret energi. Du har hermed større rækkevidde og 'smitter' dine omgivelser på en positiv måde. Du spreder glæde på din vej. Der er så meget i livet vi bliver tynget af. Det er derfor, at det er så vigtigt, at vi alle får en fakkel af tilfredshed og drømme med mening i vores liv. Er du virkelig drevet af passion, er du ustoppelig. Du holder faklen højt. Også i regnvejr!

Det kræver fokus: For når vi øver os i kontinuerligt, at træffe alle de rigtige valg, vi bliver stillet over for, ud fra det vi virkelig ønsker i livet, så kommer vores liv til at forme sig ud fra vores passioner. Og det er fordi, at det vi fokuserer på, automatisk er det, som vi får til at vokse her i livet. Loven om tiltrækning i al sin enkelthed.

Lever du et passioneret liv, puster det vind i dine sejl, og i den retning din sjæl længes efter at  komme hen, og holder dig motiveret!

Prøv lige at mærke efter selv. Hvordan ser dit liv ud nu? Er du tilfreds? Noget der kunne forbedres? Har du eller mangler du retning? Hvor er dit fokus generelt? På det du mangler eller det du ønsker? På det du elsker eller det du gerne vil undgå? Og hvad drømmer du om? At flytte i kollektiv med ligesindede eller til et helt andet land? Hvor meget fylder din drøm?

Passions-testen - www.thepassiontest.com, er et verdensomspændende dybdegående, men simpelt test-værktøj, som sætter mennesker i kontakt med deres inderste passioner, på en struktureret og meget håndgribelig måde. Det er en række af spørgsmål, kombineret med nogle spirituelle love. Du behøver dog ikke være spirituel, for at få noget ud af det. Passions-testen er både til dig der har 1000 ideer og retninger, og til dig der føler dig på bar bund. Via en række spørgsmål, hjælper testen dig til at mærke, ikke bare tænke, men mærke, hvad det er du har lyst til at gøre med dit liv. Både på den korte og den lange bane. Og derefter, giver den dig en række værktøjer til, hvordan du så får disse passioner til at vokse i dit liv. Smukt, simpelt og SÅ effektivt.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Hvad er spiritualitet egentlig for en størrelse?

Jeg vil gerne invitere dig til selv at prøve det – fordi du er så meget mere værd end at være utilfreds med dit liv. Det siges, ”You Can’t Have Rainbows, Without the Rain.” Jeg siger, ”You Can’t Have Rainbows Without The Sun.” 

Vi er begge dele. Både det tunge og det lette. Det lyse og det mørke. 

Passions testen gør det lettere for dig at leve. Når du laver noget du er passioneret omkring, så er arbejde ikke arbejde, men en leg. Og jo mere klar du er på at leve passioneret, og ved hvad dit hjerte længes efter, jo hurtigere kan bøtten vende. Det er ikke nemt. Men simpelt. Og alle kan være med.

”Let the Sun shine”… og lad din indre ild motivere dig. 

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Er tantra også spiritualitet?

Kunne andre i dit netværk få glæde af Et PASSIONERET liv? - Så del den meget gerne  på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+