Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Spiritualitet, livsformål og fingerprintsanalyse

10. April 2015 - Håndlæsning
Af: Alice Elena Jacobsen
Spiritualitet, livsformål og fingerprintsanalyse artikel af Alice Elena Jacobsen

For mig handler spiritualitet om at opleve og åbne sig for livets storhed. At mærke alt er forbundet og andekende, at der er en større sammenhæng i livets store komplekse puslespil end vores ego kan forstå.

Det handler mere om at åbne mit hjerte og mit sind, end om hvorvidt jeg mediterer 20 minutter hver dag på slaget 6.00

At være tilstede i livet med en anderkendelse af, at alt er forbundet. I tillid til, at jeg får alt den hjælp, jeg behøver også når livet krasser. Det er spiritualitet for mig.

Engang forsøgte jeg at forstå hele livets sammenhæng. Jeg søgte efter en mening. Det var den søgen udenfor mig, der kikstartede hele min spirituelle rejse. Men efterhånden har jeg overgivet mig til, at jeg aldrig finder svaret udenfor mig selv. Jeg kommer heller ikke til at forstå den eksakte sammenhæng med min hjerne.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Et passioneret liv

Forståelsen kommer når tilliden fylder vores væsen, så begynder hjertet at åbne sig for de svar vi finder inde i os selv.

Fingerprintsanalysen

Når vi dykker ned i fingerprintsanalysen finder vi nogle svar, der vidner om, at der er en lang større samklang i livet end vi kan forestille os. Fingerprintsanalysen vidner om, at vi fødes ind i denne verden med et personligt kort til det vores sjæl længtes efter.

I vores fingerspids ligger der et blueprint til vores liv, af vores livsudfordring og vores livsformål. Vores livsudfordring er vores blindspot, den læring vi møder i livsudfordringen er nøglen til at realisere vores livsformål.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Er tantra også spiritualitet?

Sjælens stemme – dit blueprint. Fingerprintsanalysen afklarer, hvordan du udlever dit største potentiale.

I dine fingerspidser har din sjæl lagt et kort til dit liv. En analyse af dem fortæller, hvad du skal lære i dit liv, hvor dine styrker er og hvad du ofte udfordres af.

Aftrykket i dine fingerprint bliver udviklet, mens du er i din mors mave ca. halvvejs i graviditeten. Mens du ligger der og hygger dig i din mors livmoder, dannes de aftegningerne i fingere. Disse aftegninger, som danner grundlaget for analysen, ændrer sig ikke i løbet af dit liv

Det er simpelthen mindblowing, at vi mennesker har et kort med os ind i livet, der fortæller os det vores sjæl længes efter, og hvor vi bliver udfordret i livet.

Vi besidder nøglen til at forstå den viden, vi har behov til for at leve i pagt med vores sjæls længsel.

Livsformålet er det du kan opnå i dette liv og livslektionen er det du skal lære for at opnå dit livsformål.

I en session

Når jeg har en session med et menneske, bliver jeg stadig lige overasket over den viden, der ligger i hænder.

Det er så helt igennem magisk, når et mennesket sidder med tårerne løbende ned af kinderne, fordi de føler sig set og endelig får værktøjerne til at håndtere, de udfordringer de står overfor i deres liv igen og igen.

Mit hjerte eksploderer i taknemmelighed over at kunne udfolde og dele deres blueprint med dem.

Det er befriende at kende sit livsformål er, når vi i livet mærker vores livsudfordring er i spil. Så kan vi tale os selv til ro og bruge de redskaber og værktøjer, vi ved hjælper os.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Mit liv med astrologien

Børn og deres livsformål

I den senere tid har jeg lavet en del analyser på børn og deres forældre. Jeg har set den forskel, det gør for en forældre, at forstå det deres barn har med sig i livet. Det er nemmere at støtte dem på deres livsrejse, når vi kender deres livsudfordring og deres livsformål.

Jeg har lavet mine egne børns fingerprintsanalyse, og jeg må sige, at det er en gave at kende deres udfordringer og livsformål. Jeg er blevet meget bedre til at støtte mig selv i min mor rolle med den viden, jeg nu har tilgængelig.

Det hjælper mig til at give slip på mine bekymringer, når jeg oplever mit barn kæmper med sin livsudfordring.

Jeg ved, kun ved at håndtere den livsudfordring og lære af den gave, der er i lige præcis den udfordring, vil hun kunne realisere sit livsformål.

Jeg kan derved slippe min bekymring og i stedet bruge energien på at støtte hende på rejsen mod sit fulde potentiale.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Spirituelle sten & krystaller

Det store billede

Når vi er godt og grundigt udfordret af vores livsudfordring er det ikke altid vi kan se det store billede, derfor giver jeg altid nogle værktøjer i mine sessioner, som kan hjælpe dig til at håndtere din livsudfordring og med tiden forstå, hvilken gave, der ligger i denne udfordring til dig.

En fingerprintanalyse er et rigtig godt redskab til at forstå din personlig udfordring, skabe kontakt til og konnekte dig med den dybere mening med dit liv.

 

Fakta om fingerprint 

Fingerprints analysen er udviklet at Richard Unger i slut 70,erne. Han stiftede ”International Institute of Hand Analysis” i 1985

Jeg er uddannet af Ronelle Coburn, som er certificeret håndanalytiker hos ”International Institute of Hand Analysis”. Hun har mere end 10 års erfaring.

Når jeg laver en analyse af dine fingerprints klarligger jeg din livsskole i livet, dit livsformål, din livsudfordring og hvordan de 3 dele spiller sammen.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Hvad er spiritualitet egentlig for en størrelse?

I sessionen ser vi også på de tiltag, du kan handle på for at mestre din livsskole og din livslektion og derved finde nøglen til dit livsformål.

Der er 4 livsskoler og 10 livsformål, et på hver finger. Det samme gør sig gældende for livsudfordringerne af dem der også 10, som kan kombineret på mange måder. Det er muligt at have både livsformål og udfordringer på flere fingere.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Mit liv med engle og ånder 

Kunne andre i dit netværk få glæde af Spiritualitet, livsformål og fingerprintsanalyse? - Så del den meget gerne  på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+