Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Spirituelle sten & krystaller

10. April 2015 - Spirituelle smykker
Af: Lisbeth Raaschou
Lisbeths møde med Charlotte Bennekov og hendes spirituelle kæder, om hvordan kan en halskæde gøre mig spirituel? Lisbeths møde med Charlotte Bennekov og hendes spirituelle kæder.

Lisbeths møde med Charlotte Bennekov og hendes spirituelle kæder, om hvordan kan en halskæde gøre mig spirituel?

Min rejse ind i den spirituelle verden, har forgået meget på afstand.

Jeg havde en mormor, der i manges øjne, var små skør. Hun spiste gedeost, vitaminer og mineraler, holdt skildpadde og var til den ene alternative behandler efter den anden. Og det var bare ikke lige så ”normalt” når man kommer fra Holte og vi snakker om midten ar af 80'erne.

Derfor blev denne verden ikke til min verden... på det tidspunkt.

Jeg elskede min mormor over alt og hun er nok det menneske jeg har hygget mig mest sammen med på en helt igennem vær som du er måde.

Jeg har altid været super tiltrukket af denne verden og stadig været lidt bange for den – for tænk hvis jeg blev ligeså tosset (sagt med et glimt i øjet) som min mormor!

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Et passioneret liv

Da vi startede MOOLA op havde jeg efterhånden fået åbnet op for at denne verden er det mest fantastiske der findes og at alle muligheder ligger for vores fødder. Det er bare op til os at finde det næste skridt på vejen i vores rejse og se hvor den fører os hen.

I den forbindelse støtte jeg på Charlotte Bennekov. En skøn kvinde der bidrager til verden med hendes spirituelle smykker. Charlotte har fundet ud af at kombinere hendes intuitive evner med den power og energi der ligger i krystallerne og stenens kraft.

Her er hvordan Charlotte selv beskriver sine smykker

''Bennekov Jewels er et smykke koncept som bygger på den ny tids energi. Halskæderne og armbåndene bliver kombineret til at hjælpe os i arbejdet med at øge vores bevidsthed og skabe en positiv fremtid.Stenenes energier hjælper dig der, hvor du måske har mistet balancen og har brug for at blive mindet om, hvilken vej der er rette vej for dig''.

Men hvad havde det med min spirituelle rejse at gøre? Jeg vidste ikke lige hvordan jeg skulle åbne op for min spiritualitet og hengive mig til processen.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Er tantra også spiritualitet?

Jeg var oppe hos Charlotte og udforske og forbyde mig i hendes sten – ja det er altså det man gør når man bliver helt tryllebundet af de smukke sten og deres energier.

Jeg har spurgt Charlotte om hvordan hun arbejder med sten og krystaller

''Jeg beder dig om at fortælle mig lidt om, hvor du er henne i dit liv lige nu og spørger hvad du godt kunne tænke dig at arbejde med og der efter laver vi en hjerte meditation og derigennem finder vi sammen de ord som udtrykker præcis, hvilke energier du ønsker i din halskæde. Når vi har fået sat ord på det som du gerne vil arbejde med, beder vi om at universet vil hjælpe dig med at finde de sten/krystaller som du har brug for.
Derefter sidder du stille og roligt og kigger/mærker på stenen og udvælger dem som du er mest tiltrukket af. I denne proces hjælper jeg dig med at vælge det antal som passer sammen og giver den rigtige energi for dig og derefter slutter sessionen. Når vi er færdige og vi har valgt stenene sætter jeg mig ned alene og kombinere kæden til dig og laver den færdig. Jeg sender kæden og en folder, hvor der står beskrevet hvilke energier kæden indeholder''.

Da jeg fik min kæde i hånden, smeltede jeg. Intet mindre. Den helt rigtige kæde til mig (selvom jeg slet ikke er smykke pige og havde modstand på at pynte mig)

Og ja jeg kan heller ikke gå med den som halskæde, men den sidder rundt om mit venstre håndled hverdag og støtter mig.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Mit liv med astrologien

En kæde er super personlig og jeg føler næsten at Charlotte kiggede ind i min sjæl da jeg læste hvad min kæde kan. Lidt overvældende at dele det med jer, for så kan I se mine fejl og mangler... Men jeg tør godt stå ved hvem jeg er – og kan fortælle jeg at jeg er ikke længere det samme sted (efter at have brugt min kæde dagligt i godt 6-7 måneder.

Her er den tekst jeg fik sammen med halskæden

Den stimulerer dit hjertechakra og energi, det er en meget fysisk halskæde, som støtter dig i, at du får mere kontakt med kroppen. Den støtter også din intuition, den bliver skarpere, når du kommer ned og mærker efter i kroppen.

Halskædens energier øger din motivation, livsenergi, motiverer dig til åbenhed og social afslappethed, det fremmer det ekstroverte og fjerner fremmedgjorthed.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Hvad er spiritualitet egentlig for en størrelse?

De øger din egen selvsikkerhed og hjælper hjernen med lettere at tage nye informationer ind og er derfor en rigtig god ven i din forandrings proces/ transformation.

Den hjælper dig med at overvinde negative tanker, beroliger dig og gør at du har nemmere ved at accepterer dig selv. Det hjælper dig med at opbygge din selvtillid, og turde vise andre mennesker hvad der ligger inde bag din facade.

Charlottes historie & Bennekov Jewels

''Jeg har igennem de sidste 7 år arbejdet spirituelt med mig selv, jeg har tidligere været styret af mit hoved og de ydre omgivelser og bare kørt med 120 i timen fordi jeg skulle eje og være en masse. Efter en del år hvor jeg ikke havde det specielt godt med mig selv og hele mit liv var en kamp om overlevelse opdagende at der fandtes ”noget” andet. I de første par år læste jeg en masse bøger og holdte ellers min nye opdagelse for mig selv og min familie, for det var jo ikke særligt anset lige pludselig at tale om kærlighed, energier og tillid.
Jeg har været betaget af sten og krystaller og har lavet smykker on and off i de sidste 5 år, men for ca. 2 år siden sprang jeg rigtig ud af ægget og begyndte at vise verden, hvem den rigtige Charlotte er, jeg tog en uddannelse som livsmentor og det var i begyndelsen af dette forløb at jeg en dag sad og arbejdede med en kæde som jeg ville bruge til at støtte mig igennem uddannelsen. Tidligere har jeg kigget i krystal bøger og brugt mit hoved til at sætte dem sammen med men lige pludselig den aften fik jeg det vildt dårligt og kunne slet ikke røre ved perlerne, jeg kunne mærke deres energier på min egen krop og måtte simpelthen stoppe med at lave kæden. Efter denne aften/oplevelse var der lige pludselig hul igennem til et helt nyt univers, spirituelle energier og hjertets stemme som jeg havde læst om i mange år men ikke rigtig kunne komme i kontakt med. Det første stykke tid efter brugte jeg på at finde hoved og hale på mine ”nye ” evner, prøvede at finde den rigtige måde for mig at arbejde med disse fantastiske sten og energier. Det har jeg fundet nu og det er fantastisk at kunne bruge stenene og krystallerne til at hjælpe andre. Når jeg arbejder med sten og krystaller føler jeg at jeg er hjemme, de giver en følelse af ro og en dybere kontakt til min sjæl som jeg ikke kan få på anden måde og jeg er meget taknemlig for at universet har vist mig vejen til nogle evner som lå skjult i mig''.

Charlottes personlige kæde

''Den kæde som jeg bærer lige for tiden er meget spirituel, for at fastholde mig på min ”nye” vej og have tillid til universet, da mit hoved gerne ofte stadigvæk gerne vil overtage det meste. I min nuværende kæde har jeg 3 forskellige sten/krystaller.

Den ene hjælper mig i følgende: beroliger hjernen, giver fred i sindet og opretter balancen mellem det fysiske og det spirituelle. Den hjælper mig med at have tillid til universet, min egen intuition og tro på visdommen i mit hjerte. Løfter mine energier og trækker positive energier ind.

Den anden hjælper mig med forstå mig selv, at frigøre mig for tung energi (frygt, kamp og offerrollen) og tiltrækker inspiration og selvtillid. Arbejder på et lidt lavere plan, med at frigøre gamle overbevisninger og tung energi.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Mit liv med engle og ånder 

Den tredje grounder sjælen og de spirituelle kræfter med det fysiske plan, den tilskynder mig til at vokse og udstiller mine brister og svagheder så jeg kan konfrontere mig selv med mine skyggesider.

Tilsammen udgør de en unik kombination af de energier som jeg har ønsket at arbejde med. Jeg bliver gjort opmærksom på mine skygge sider, får hjælp til at slippe den tunge energi og bevæge mig op i en højere bevidsthed og lettere energi''.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEMAET SPIRITUALITET - Om girlpower, selvbillede & definitionen på frihed - Portræt af Mathilda Yokelin

Kunne andre i dit netværk have glæde af at læse om Spirituelle sten & krystaller? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.5 af 5. 2 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+