Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

ENGLEKORT - Magi & healing, i en ellers lidt kedelig og grå hverdag…

1. November 2015 - Selvudvikling * Englekort * Engle
Af: Lena Ørum - Balance liv
ENGLEKORT Magi & healing, i en ellers lidt kedelig og grå hverdag… Lena Ørum - Balance liv

Jeg kan ikke huske hvornår jeg købte mit første sæt englekort, men jeg husker følelsen af at sidde med de her smukke kort i hånden for første gang. Det var mit første møde med englene, hvor jeg endelig kunne få sat ”ansigt” på de dejlige lysvæsener.

Jeg husker også hvordan følelsen var da jeg første gang prøvede at trække et englekort. For jeg blev imponeret over, hvor meget det kort føltes rigtigt for mig. Kortet gav så meget mening for mig, at jeg kunne mærke det helt ind i hjertet. Det betød så uendelig meget for mig, at få englenes bekræftelse i, at de rent faktisk hører mig, og gerne vil hjælpe mig.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Selvudvikling er at tage ansvar

Den dag i dag kan jeg stadig blive rørt over deres akkurate og præcise budskaber de giver til mig, og mine klienter. Det bedste af det hele er, at englene er så højtvibrerende væsener, at jeg ved at de altid vil vejlede mig og andre til, at følge dét der er til vores højeste bedste. Englene anser ikke egoet som en vigtig vejviser – de ser dit smukke hjerte, som din vigtigste vejviser. Englene ser dit smukke hjertevarme potentiale du har. De vil altid støtte dig i, at følge dit hjertes hvisken. Nogle gange kan det godt være vanskeligt for os at høre, og derfor er englekortene så super gode redskaber til, at få os tilbage på rette spor. De taler til dit hjerte. De puffer til dit hjerte. Englene elsker når vi beder dem om hjælp, for det er derfor de er her. De er her for at hjælpe os, at guide og vejlede os, og heale os. Alt sammen noget du og jeg kan få hjælp til via englekortene.

LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - En store misforståelse om selvkærlighed 

I dag har jeg mange englekort. Omkring 15 sæt. De er alle lavet af Doreen Virtue. Jeg har så mange fordi at jeg i sommeren 2015 bestemte mig for at lære mere om englekort. Fordi jeg gerne ville bruge dem mere i min egen hverdag, men også fordi jeg ville lære at hjælpe andre igennem englekortene. Så jeg tog en uddannelse i at trække og fortolke englekort. Idag kan jeg kalde mig Certificeret Angel Card Guide, og det er jeg bare så super glad for. Jeg har lært englene endnu bedre at kende nu, og bruger englekortene dagligt til mig selv, eller til mine klienter som ønsker vejledninger fra englene.

Du kan spørge englene om stort set alt. Vi skal dog altid have i mente, at englekortene og svarene er vejledninger. Det er ikke endegyldige svar fordi vi mennesker er udstyret med vores egen fri vilje. Vores frie vilje gør at vi selv bestemmer, om vi vil følge englenes vejledninger eller ikke.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVUDVIKLING - Din sande natur

Online englekortlæsninger

For mig fungerer det perfekt, at lave mine englekortlæsninger skriftligt. Når jeg skriver kommer jeg nemlig i et godt flow, og når jeg er i det flow, så ved jeg, at det er fordi englene hjælper mig med at skrive det der skal skrives. Hvis jeg derimod har svært ved at skrive og flakker lidt rundt i det, så viser det mig, at det er fordi jeg kommer til at bruge mit hoved, min logik, i stedet for mit hjerte og englenes svar. Det er ret smart, og en rigtig god rettesnor for mig.

Hvis du har den mindste interesse for engle, vil jeg klart opfodre dig til, at prøve englekort. Kortene bringer os så meget tættere med englene. Man kan vel godt sige, at vi trækker himlen ned til jorden – og det er da magisk, healende og opløftende.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVUDVIKLING - Når hovedet glemmer og kroppen husker

Kunne andre i dit netværk have glæde af Lena Ørums artikel? Del den meget gerne på de sociale medier.

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.0 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (1)

 1. Zoee
  Zoee på 25.08.2017
  Hejsa,
  Hvor har du taget din angel card guide uddannelse?
  mvh
  Zoee

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+