Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Helse på 4 planer

4. September 2015 - Helse * Kinesiologi * Personlig udvikling
Af: Zidsel Rosing Forvandlingsstier
Helse på 4 planer af Zidsel Rosing Forvandlingsstier

Enhver som har været alvorligt syg, igennem stor krise eller stressnedsmeltning og har fundet balancen igen, ved at man aldrig bliver den samme som før, og godt for det. Forandringerne er gået dybere end det fysiske plan og noget er anderledes...

Du ved sandsynligvis også, at det ikke var et mirakel, der kom udefra og frelste dig fra den onde, slemme sygdom, som du helt uforvarende var rendt ind i.

Det der reddede dig var en bevidsthedsændring og en vedholdenhed, indefra, som fandt sit greb og løftede dig ud af mørket.

De redskaber og den viden, der fandt vej til dig på den rigtige måde og den behandler/ hjælper/ engel, som du fik kontakt til på det helt rigtige tidspunkt, kom fordi du var klar. Vi vil altid modtage den hjælp vi bevidsthedsmæssigt er klar til at modtage. At finde balancen og genvinde et godt helbred, er i den grad også et arbejde med bevidsthed og en søgen efter svar.

Du kan godt have en oplevelse af, at noget eller nogen har reddet dig, men det kan aldrig bære alene.

Grunden til at du bliver succesfuld med at nå dit mål er fordi du holder ved, ændrer tankemønstre, implementerer ny praksis, ikke bare i dag og i morgen og hver tredje torsdag, men hver dag og i resten af dit liv.

Det er som bekendt, at hvis du er tilfreds med tingenes tilstand og vil have det samme som du hele tiden har haft, så skal du ikke ændre en tøddel, men hvis du vil have noget nyt, må du gøre noget nyt.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - Mental helse

Nogen gange føles det som om du må sige farvel, og lade en del af dig dø, for at du kan lade dig genføde som en stærkere og mere bevidst version af dig selv.

Ikke to veje til balance er den samme. En hver må finde sin egen sti og du kan lære at stole på, at du har svarene liggende i din underbevidsthed og selv kan mærke, hvor du skal bevæge dig hen for at få løst op for dem.

Der er flere planer du skal være bevidst om, når du vil arbejde med dig selv, hvad enten det er for at blive rask eller det er fordi du på anden måde ønsker at flytte/ ændre dig.

Sundhed er ikke kun et spørgsmål om at se sund ud og være i god fysisk form. Sundhed er i min optik i ligeså høj grad (måske endda højere) et spørgsmål om at opnå og bevare en indre ro i dit følelsesliv, evt. et harmonisk familieliv, en dyb og ægte selvtilfredshed over måden du takler dine relationer eller udlever din sjæls hensigt på, alt sammen i samspil med dine værdier.

Der skal med andre ord arbejdes på mere end det traditionelle fysiske plan for at ægte sundhed kan opnås.

Det fysisk/ æteriske plan:

Her taler vi om det strukturelle.

På det fysiske plan er det organer, muskler, sener, kredsløb, hormonsystem osv. Vi har en bevidsthed om at vi kan manipulere med dette ved hjælp af kost, vitaminer og mineraler, medicin, operation, motion osv.

På det æteriske plan er vi stadig i det strukturelle, men den del af det, som de færreste kan se og for få har en bevidsthed om.

Det er vores energikrop, der bl.a. består af aura, chakraer og meridianer.

De systemer har rigtig meget at gøre med hvordan vores fysiske krop fungerer.

Her igennem kan man ligeledes manipulere det førnævnte fysiske system ved hjælp af nåle, tryk, håndspålæggelse, strygninger og andre former for energimedicin.

Bevægelsesformer som eksempelvis yoga, Chi Gong, de Fem Riter o.a. påvirker i høj grad også vores energikrop.

Det mentale plan:

Her taler vi om hjernens tilstand, vores tænkning og hvad mange oplever som vores bevidsthed.

Dette plan kan meget nemt løbe af med dig og blive fyldt op af ligegyldige og forstyrrende negative tanker, som er med til at gøre dig syg eller ødelægge din hukommelse.

Dine tanker og din indstilling til livet påvirker i høj grad din biokemi.

Man kan her med fordel benytte sig af forskellige meditative redskaber og teknikker, positiv tænkning og hjernegymnastik, til at påvirke hjernebølgerne og skabe balance i nervesystemet.

Det emotionelle plan:

Det kan være meget svært at tage et bevidst valg om at ændre på sine følelser.

Der ligger tit traumer til grund for vores fastlåste negative følelser og det kan give en del mental støj. En form for traumeforløsende redskab kan her være en genvej til et mere harmonisk følelsesliv.

Af traumeforløsende redskaber kan bl.a. nævnes tapping, lyd, lys, duft, essenser, energiøvelser o.m.a.

De førnævnte fysiske manipulationer og bevægelsesformer kan desuden udmærket virke traumefrigørende i de rigtige hænder, da følelser som regel også sidder fast i den fysiske eller æteriske krop.

Det spirituelle plan:

Spiritualitet er noget ganske individuelt, men hvad enten vi er bevidste om det eller ej, er vi alle spirituelle væsener.

Rigtig mange mennesker oplever en form for spirituel opvågning efter at have gennemgået store kriser.

Det kan være en oplevelse af at være mere forbundet til noget der er større en en selv, eller en anden form for intelligens man kan opnå en tilknytning til.

Det kan være et slags opgør med egoet, en stigende bevidsthed om ens egen rolle i den personlige suppedas og en ”given slip” på offerrollen.

Flere og flere oplever i disse år et stigende behov for at implementere det spirituelle aspekt i deres hverdag.

I nogle svære tilfælde kan der ligge en forløsning i at arbejde i tidligere liv eller andre generationer. At påbegynde et sådant arbejde, hænger dog bedst sammen, hvis det passer til ens livsanskuelser.

Det hele hænger alligevel sammen.

På trods af den lidt firkantede måde jeg har sat det op på her, er de forskellige planer uløseligt vævet sammen. Du kan lave gennemgribende ændringer på det ene plan ved at arbejde med et af de andre.

Du kan fjerne stress og følelsesmæssige blokeringer ved at gå helt fysisk til værks og blive helbredt for kroniske fysiske lidelser ved at behandle gamle følelsesmæssige traumer. Det er alt sammen et temperaments-spørgsmål hvor du vil starte. At starte arbejdet på det spirituelle plan kan f.eks også have stor indflydelse på din mentale sundhed, som så kan vende den onde cirkel og få store biokemiske fordele.

Den eneste fejl du i virkeligheden kan begå, er at lade være med at begynde arbejdet med at helbrede dig selv, fordi du er angst for forandringen og usikker på hvad du skal sætte i stedet for den del, der ikke fungerer.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - Fertilitet & Helse

Det kan opleves som en grusom og brat opvågning, den dag du opdager i hvilken grad, du har overtrådt dine egne grænser 
– i årevis.

Alle problematikker har aspekter fra alle planer i sig og dybe ubalancer kan med meget stor fordel anskueliggøres ud fra dem alle, for at blive helt løst.

Det er muligt at finde en god behandler der kan komme godt rundt om alle planerne i et behandlings- og vejlednings-forløb.

Hvis ikke, må du selv ud og finde det forskellige steder. Det er absolut muligt og det er her du skal bruge din indre visdom og din intuition. Hvis en metode eller behandler føles helt rigtig, så er den det sikkert også.

Det er din personlige vej, som med garanti ikke ligner nogen andens.

Kroppen vil altid forsøge at finde den bedste løsning.

Din krop er på din side, vær aldrig i tvivl om det. Selvom det kan virke uhensigtsmæssigt nogen gange, så laver kroppen ubalancer og underbevidstheden sætter mentale blokeringer op for dig, for at beskytte dig.

Det er derfor psykiske traumer kan være en hindring for at du bliver fysisk rask, og der hvor man kan blive nødt til at søge noget hjælp, hvis man vil have resultater.

Bliv ved at tro på, at den rigtige behandling/ mester/ undervisning/ praksis/ process/ træner er derude til dig.

Du ved det når du rykker, når din bevidsthed ændrer sig og du begynder at se dig selv i et nyt lys og ændre på dine mønstre.

Det er forskelligt om, den del kommer før en egentlig helbredelse af fysiske symptomer, eller om de går hånd i hånd.

Det er din helt egen indre kraft, bevidsthed og selvhelbredende krop der skal vækkes. Det er dét der er miraklet, og der frelsen og helsen findes.

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM HELSE - ”Don´t wish it was easier. Wish you were better”!

Kunne andre i dit netværk få glæde af Zidsel Rosing fra Forvandlingsstiers artikel ? - Så del den meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 5.0 af 5. 1 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+