Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Tarotkalenderen 2016

7. January 2016 - Pas på dig selv * Tarot
Af: Susanne Taylor, Astrolog / tarotlæser
Tarotkalenderen 2016 artikel af Susanne Taylor, Astrolog / tarotlæser

Tarotkalenderen indeholder et tarot kort for hver måned i det kommende år. Forestil dig kortene er lagt i cirkel, hvor du skal følge urets retning. Det første kort i cirklen begynder med Månen, narren, kejseren osv. Se under de forskellige måneder nedenfor

Hvert af de 12 kort viser forskellige motiver, symboler og farver, men også hvilke energi, power og udstråling de 12 budbringere kan inspirere dig til at tænke over. Forstil dig at du er en pilgrim. Du går på vejen for at komme i dybere kontakt med de inderste følelser og tanker, der kan føre dig til kald. Du kan også hente inspiration til at løse hverdagens små og store spørgsmål.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er du klædt ordentligt på?

Se kortene som 12 små ikonbilleder, der giver næring til sjælen, en slags hellige tavler, som skal vejlede om og forny din udviklingsvej. Kortene er tegnet som en slags sjælebilleder, hvis eneste formål er at skærpe din nysgerrighed og dine sanser samt få dig til at mærke din krops reaktion, dine følelser og intuitive fornemmelser. Du må gerne være kreativt tænkende; prøv om du kan tænke i billeder.

Januar

Tarotkort: Månen.

I denne særlige måned kan du med sindsro udtrykke dig følelsesmæssigt. Føler du sorg i sjælen, må du betro dig til en person, du har tillid til. Bed din Gud om styrke og tillid. Du bliver let om hjertet og vil få det meget bedre. Rådet: Månen er frugtbar, og kan gøre dig til mor eller far.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Therese Glahn

Februar

Tarotkort: Narren.

I denne særlige måned kan du med sindsro smide alle hæmninger over bord. Du skal grine, have det sjovt, se det humoristiske bag det alvorlige. En latterdag, hvor det er tilladt at more sig. Hvad gør dig glad? Lad dig ikke begrænse af negative tanker. Rådet. Sig til dig selv. Jeg vil gør hvad der er bedst for mig.

Marts

Tarotkort: Kejseren.

I denne særlige måned kan du med sindsro iværksætte dine projekter og ideer; stol på din intuition og giv ikke op i modgang. Gå mod strømmen og vis omverdenen, at du har mod og styrke til at gå dine egne veje. Rådet. Du ved jo godt, hvad du er god til.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Dit udseende betyder faktisk noget

April

Tarotkort: Vognen.

I denne særlige måned kan du igangsætte nye projekter og ideer. Tænker du på at flytte, rejse eller afslutte gamle forhold, så er denne dag særdeles velegnet til at forberede dig. Vend blikket indad og lyt til din indre stemme, hvis du er tvivl om, hvilken vej du skal gå. Rådet. Følg dine indre impulser.

Maj

Tarotkort: Ypperstepræsten.

I denne særlige måned kan du med sindsro tage mod nødvendig vejledning. Opsøg en præst eller rådgiver, bliv bedt for og tilgivet, læs om bønnens kraft og bed for de syge og svage. Det åndelige liv vil skabe indre ro og fred i din sjæl. Rådet. Giv en hjælpende hånd til dem, der trænger.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Skru op for selvkærligheden, du har fortjent det

Juni

Tarotkort: Kejserinden.

I denne særlige måned kan du med sindsro hygge dig, slappe af og gøre dit hjem pænt og rent. Giv omsorg til dine børn. Fortæl din familie, at du elsker dem, og vær glad for, at de vil dele deres liv med dig. Rådet. Sæt pris på alt det gode, der er sket og det der vil ske i fremtiden

Juli

Tarotkort: Styrken.

I denne særlige måned kan du med sindsro samle mod og viljekraft til at gennemføre dine kreative projekter og planer. Du har intet at miste, intet at frygte. Byd det nye velkommen med ro og glæde i hjertet. Du kan gøre alt, hvad du i virkeligheden har lyst til. Rådet. Sig højt. Tro, håb og kærlighed er vejen frem for mig.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Pas på dig selv!

August

Tarotkort: Dommen.

Denne særlige måned kan du med sindsro overveje, hvad der er vigtigt for din familie samt din karriere. Måske ønsker du et barn og et nyt job samtidig. Få talt ud om dine ønsker og mål. Skab et overblik, skab klarhed, gør status, overvej hvad der er mest fornuftigt, set ud fra din livssituation. Rådet. Gør rent ord, hvis det er nødvendigt.

September

Tarotkort: Solen.

I denne særlige måned kan du med sindsro kaste dig ud i kreative projekter sammen med kolleger eller andre i teamwork. Del din arbejdsglæde med kreative samarbejdspartnere, der kan forny sig og bidrage med positive gerninger. Rådet. Vær optimistisk, åben og nærværende.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er der skjult kemi i din makeup?

Oktober

Tarotkort: Djævlen.

I denne særlige måned kan du med sindsro slippe dine tøjler og lyster. Gør det, som du længes efter, og lad være med at undertrykke dine behov og begær. Din humoristiske sans er det bedste forsvar, du har. Begrav din dårlige samvittighed og kom ud af døren. Rådet. Spis, drik, elsk og vær glad.

November

Tarotkort: Døden.

I denne særlige måned kan du med sindsro se tilbage på din barndom og ungdom. Havde du en god opvækst? Du må undersøge sagen, gå helt ind i og til bunds i emnet og skære ind til benet. Du må forstå og tilgive de mennesker, der har såret dig og gjort dig fortræd. Læg fortiden bag dig. Rådet. Lev i nuet og gør hver dag til et godt minde.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Er ’Mødre i Underskud’ en naturlov?

December

Tarotkort: Eneboeren.

I denne særlige måned kan du med sindsro hvile dig og få fred i sjælen ved at gå lange ture og meditere over livets store spørgsmål. Du må søge svar på et roligt sted. Du har brug for at være alene en tid. Lev en dag uden telefon, radio og tv. Rådet. Gå i retræte bare for en dag eller to.

Tarotkort. Aliester Crowleys

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET PAS PÅ DIG SELV - Jeg har behov for

Kunne andre i dit netværk have glæde af Tarotkalenderen 2016? Del meget gerne på de sociale medier

Gemmer din stemme...

Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+