Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

December 2018

Velkommen til december måneds MOOLA magasin - FRIHED.

Hvad er frihed? Og hvad betyder frihed for dig - i din hverdag?

"Ja, hvad er frihed egentligt? Hvad skal der til, for at vi mennesker føler os frie?  Det er der nok rigtig mange forskellige bud på. Alt fra frihed til at sige præcist, hvad man mener uden repressalier - til at have 100 millioner på kontoen, så man har frihed til at gøre præcist, hvad man har lyst til. Men er det egentligt frihed?" Læs Ianneias artikel og hør hendes bud.

"Har vi frihed til at vælge? Alle mennesker har da frihed, medmindre de er fængslet, er vel en rimelig konklusion – og især har alle da en valgmulighed?" Læs Terapihuset Rhodes.

"At leve et liv i fuldstændig frihed" Hør hvordan Amma kan hjælpe dig til at leve i fuldstændig frihed.

For mig er frihed rigtig mange ting - som påvirker mit liv, både store og små ting. Såsom at være gift med den mand jeg er, ha' fået fire børn, bo hvor vi gør, arbejde som selvstændig og kunne lave rissengrød til min yngstes klasse og tage ned med det til frokost og stadig have frihed til at lave mit elskede MOOLA magasin.

Jeg har taget en beslutning om at få mere frihed, frihed til at gøre endnu mere endnu bedre - af det jeg elsker, nemlig at lave MOOLA magasinet som jeg gerne vil. Derfor kan jeg med stor glæde fortælle at fra næste nr. udkommer MOOLA magasinet hver anden måned. Dette vil give mig mere tid til at gå i dybden med magasinet. Derudover har Poul og jeg afsluttet vores samarbejde, hvilket er det helt rigtige for os begge. Tak for din store indsats Poul og pøj pøj med www.stressfrihed.dk

TAK for dig ♥ TAK fordi du læser med ♥ Tak fordi du deler MOOLA magasinet med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel ♥

Covergirl: Ianneia Livia Silke Meldgaard FOTO: Hanne Fuglbjerg

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+