Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

Februar 2019

Velkommen til 2019 og til det første MOOLA magasin på denne side af årsskiftet.

Denne gang handler det om at blive den bedste/det bedste.

Jeg tænker, vi alle har nogle af de bedste oplevelser og rutiner, som fungerer for os - denne gang bliver du inspireret af andres bedste tip mm.

Jeg faldt i december over et program på netflix om oprydning. Jeg må indrømme, at jeg bruger rigtig meget tid på at rydde op, men det er, som om rod kommer tilbage. Derfor kaldte dette program på mig. Principperne i måden at rydde op på tiltalte mig. Det går i sin simpelhed ud på, at du tager alle ting i hånden og mærker efter, om det gør dig glad; hvis det gør, beholder du det, hvis ikke, smider du det ud (eller sender til genbrug). Først kigger du på alt dit tøj, bøger, papirer, diverse osv.

Det har været en vildt spændende proces. Det var lige pludselig ikke svært at smide ud. Selv mine to teenagetøser på 13 fik ryddet op i bund, og tøjet er blevet organiseret på den fineste måde. Måske kan det inspirere dig til at få ryddet op i 2019. Netflixprogrammet hedder ”Tidying up with Marie Kondo”.

December var fyldt med rigtig mange af de bedste oplevelser. Udover ”Tidying up”, var jeg inde og se 'A Star Is Born', den bedste film jeg nogensinde har set, en oplevelse udover det sædvanlige.

Min mand er i gang med det bedste projekt - DESKMA Håndværkerens online værktøj, en total løsning til håndværkere. Her fik jeg mulighed for sammen med vores børn at være "skuespillere" for en dag. En super sjov og fed oplevelse.

Den bedste nyhed til dig er, at jeg har startet MOOLA brevkassen - ”I stolen hos...”

Her har du mulighed for at stille dine spørgsmål til vores dygtige brevkasseredaktør Louise Von Linstow, der svarer på spørgsmål primært omkring sind, parforhold og terapi.

Læs første brevkassesvar fra Louise om: "Vi skændes hele tiden"

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+