Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet maj 2018 - Udfordringer - ser du gaven?

MOOLA magasinet

maj 2018

Velkommen til maj måneds MOOLA magasin - UDFORDRINGER - ser du gaven?

Hvilke briller ser du verden med? Er dit liv fyldt med problemer og uoverskuelige udfordringer?

Når vi træder ud i verden, med en lyst og nysgerrighed for hvad livet bringer os, er det også nemmere at gå til vores udfordringer med optimisme og en forestilling om, at alt er, lige som det skal være.

Som så mange gange før, blev jeg igen konfronteret med månedens tema på egen krop. Efter en lang ferie med familien, har jeg følt mig bagefter, siden jeg kom hjem. Jeg kunne næsten ikke se, hvordan jeg skulle få det til at hænge sammen, og hvordan jeg skulle nå at få denne måneds magasin ud.

Det er ofte, man hører folk fortælle, at voldsomme oplevelser som sygdom, dødsfald og store kriser har ændret deres liv. De er blevet taknemmelige for deres liv, tager ikke tingene så tungt og sætter pris på det de har, istedet for at længes efter det de ikke har. De bruger deres udfordringer og ser gaven i den læring, der ligger.

Hvad sker der, hvis vi kan tage det ind i vores liv nu - for selv de "mindste" udfordringer kan bruges positivt. Lad os prøve at sige TAK ♥ bare TAK ♥ TAK for det der kommer.

Vi støder på bump, huller, afkroge, ulykker, uheldige omstændigheder, misundelse, problemer og mange andre udfordringer... Tænk hvis vi stopper op og siger TAK for dem - kigger nysgerrigt og finder gaverne i dem? Hvordan bliver vores liv så?

TAK for dig ♥ TAK fordi du læser med ♥ Tak fordi du deler MOOLA magasinet med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel ♥

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth

Jeg havde ikke fået styr på covergirl. Så... I fået mig på forsiden, uden makeup, uden filter - bare mig. Grænseoverskridende... og befriende.

 

 

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+