Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

MARTS 2017

Velkommen til marts måneds MOOLA magasin med tema om børn, graviditet, udvikling og hjemmet.

Et tema der optager mig meget. Jeg fik i sin tid af vide det nok ville blive svært for mig at få børn, da jeg fik fjernet en stor vandcyste, hvor de måtte fjerne en stor del af min ene æggestok og æggeleder. Og nu står jeg her 4 børn senere, tvillingepiger på snart 12, en pige på seks og en dreng på fire. Jeg havde aldrig forstillet mig at skulle være mor til fire børn... Og det er den største gave, de vildeste udfordring der følger med og det vildeste sted at udvikle sig og lære af sine børn og livet. Jeg føler mig så taknemmelig hver dag - også de dage hvor det hele bliver for meget og jeg har lyst til at trække stikket og bare være mig. For de dage er der - heldigvis ikke så mange, men de er der ♥

Udviklingen der går i gang med en graviditet og forsætter resten af livet er svær at beskrive. For hvad sker der med os? mødre? fædre? familien og hjemmet? hvordan udvikler vi os - og er vi dem vi gerne vil være? 

Vores liv er ændret for altid. Graviditet og børn, ændrer os. Men hvordan bliver vi, hvem bliver vi og hvordan udvilker vi os og støtter vores børn i deres udvikling? 

Det er der kommet rigtig mange spændende vinkler ud af. Både de svære følelser om at få en abort - både de ufrivillige og selvvalgte, sundhed under graviditeten, kan du blive gravid? gør din krop parat til baby, hvordan udvikler parforholdet sig når vi får børn - husker vi hinanden og sex? Det magiske sovemineral. Ærlig og spændende artikel om en sjæl på vej af Louise Schønnemann.

Et magasin der står i børnenes tegn - med fokus på dig! Husk at del MOOLA magasinet med dine venner og bekendte - og hjælp mig med at få de smukke artikler ud i verden - de giver så meget mening og dem fortjener alle at læse.

Rigtig god læsning

♥ Kærlige knus Lisbeth 

Covergirl: Signe Find FOTO: Bente Maj

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+