Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet oktober 2016 - Barndom - covergirl Rose Maimonide

MOOLA magasinet

OKTOBER 2016

Dengang jeg var barn... var græsset grønnere, himlen mere blå, mad hjemmelavet og børn legede dagen lang! Stemmer det billede, mange af os sætter op for hvordan det var dengang vi var børn, egentlig overens med det der rent faktisk skete rundt om os? Hvad skete der inde i os som børn? Hvad lærte vi, og hvad har vi taget med os ind i voksen livet?

Velkommen til MOOLA magasinet oktober med tema om Barndommen. Barndommen er nok den vigtigste periode i vores udvikling, til at blive hele mennesker. De mønstre, værdier og overbevisninger vi lærer om livet følger os op i vores voksen liv, og hvis ikke vi aktivt gør noget for at ændre nogen af de kodninger vi har fået, kan vi hænge fast i nogle uhensigtsmæssige mønstre.

Kender du det, at du lærte livet var på en bestemt måde, ud fra de handlinger dine forældre eller andre betydningsfulde voksne foretog sig? Og det blev din virkelighed for hvordan livet er – på godt og ondt! Dette og mange andre spændende vinkler på barndommen bliver der taget fat på i vores magasin.

Et magasin fyldt til randen med inspiration til at løfte vores børn, bearbejde de kodninger vi har med i bagagen, hvordan fremtiden skabes i barndommen, hvordan du giver din barn en sund start på livet, hvordan chok og traumer påvirker vores liv, og mange flere spændende artikler.

Halloween er blevet en stor del af børns barndom i dag. Hvordan fejre du denne dag? Hos MOOLA holder vi den sammen og giver vores børn en fed oplevelse, men sådan har det ikke altid været... Find også vores inspiration til hvad du kan lave til Halloween.

Rigtig god læsning, efterårsferie og Halloween♥

Kærlig hilsen Maria & Lisbeth 

Covergirl: Rose Maimonide. Foto: Mathilda Yokelin

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+