Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
Magasin oktober 2019 Forbedringer & Inspiration - Gratis online magasin

MOOLA magasinet

Oktober 2019

Velkommen til oktober måneds MOOLA magasin. Denne måneds tema er "Fællesskab & Inspiration".

Hvorfor er fællesskab så vigtigt for os mennesker? Ligegyldigt om vi er introverte eller ekstroverte, så er en af de vigtigste følelser, at føle sig som en del af noget, en del af fællesskabet. Mange siger endda, at tætte relationer og fællesskab er afgørende for, om vi har det godt. Der er ligeledes mange teorier om, at vi lever længere og bedre, hvis vi føler os som en del af fællesskabet.

“Alone, we can do so little; together, we can do so much” – Helen Keller

MOOLA er et fællesskab med mottoet: INSPIRATION TIL EN SUND KROP, ET BALANCERET SIND & EN SMUK SJÆL. Jeg håber, du føler dig som en del af MOOLA, hvad enten du er med som læser eller som medlem.

Magasinet kan forhåbentlig inspirere dig. Vi har artikler om fællesskabet; vigtigheden i at have det rigtige team, når du vil være sund, Er fællesskab den nye medicin mod ensomhed? Vores nye medlem Stine Gram skriver om, at fællesskabet kan både lindre og aflede, få et indblik i anerkendede kommunikation 2.0 på arbejdspladsen mfl.. Desuden: Find inspiration til at besøge Amma i Brøndbyhallen d. 22-23. oktober - med gratis entre. Måske skal du allerede af sted i denne weekend til krop-sind-ånd helsemesse i Aarhus? Eller måske skal du benytte dig af tilbudet fra Umahro til alle MOOLAs læsere med 25% rabat på Umahros univers ved oprettelse her i oktober?

Dette og meget mere kan du glæde dig til i dette magasin. Vigtigst af alt er, at du kan nyde magasinet, når det passer dig, om det er i sofaen med en god kop te eller det er, når du sidder i S-toget på vej på job, så er MOOLA magasinet lige ved hånden. Du kan finde alle gamle magasiner under vores nyhedsbreve.

Vidste du egentlig, at MOOLA magasinet blev til, da vi skulle lave vores første nyhedsbrev tilbage i oktober 2014? og at dette er magasin nr. 53? Håber du har lyst til at dele MOOLA magasinet med dem, du kender, så endnu flere kan blive en del af vores fællesskab.

Oktober Cover: Umahro ♥ Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Lisbeth

Er det tid til hjemmelavet bolsjer? Bestil alt til bolsjer her

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+