Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet maj 2016 Tema Hjerte & Kærlighed

MOOLA magasinet

Maj 2016

Velkommen til MOOLA magasinet i maj. Temaet i denne måned er ”hjerte & kærlighed”, og det har været en sand fornøjelse at bygge dette magasin til dig, med mange fantastiske artikler om netop det.

Vi lærte begge to lidt om at være tro mod sit hjerte i sidste uge, da vi valgte at udskyde magasinet fra sidste fredag til i dag, da det var Kr. Himmelfart og vores unger havde fri fra skole. Selv om det føltes rigtig at gøre det, var det med is i maven at vi tog beslutningen og meldte det ud. Reaktionerne som vi fik tilbage var intet mindre end fantastiske, og understregede vigtigheden af at handle ud fra hjertet. Zidsel Rossing skrev: Jeg vil gerne have flere kvindelige forbilleder som dette, så vi kan huske hinanden på at det er okay at trække bremsen, når vi får sagt ja til for meget. Jeg synes jo det er med til at gøre jer til superkvinder. Super kvinder drager omsorg om sig selv og siger fra og stop. Karina Isolde: I er for seje - gid flere følger i jeres fodspor! TAK for dem og alle de andre skønne mails og kommentarer vi fik, da vi valgte at handle ud fra hjertet og kærligheden til os selv og vores børn.

Magasinet i denne måned er fyldt med de mest opløftende artikler om hvordan vi lever fra hjertet og i kærlighed, og du finder også artikler om homøopati, der er denne måneds fokus, og andet spændende læsning om hvordan dine smykker kan støtte din selvudvikling, og betydningen af navneændring ved ægteskab. Som noget nyt finder du både videoer og podcasts i vores nyhedsbrev, så du også kan være med på en lytter når du er på farten.

Vi var så heldige at møde Michael Beckwith i april måned, til Steinar Ditlefsens Heart Power Experience i København. Der var en kæmpe oplevelse i 2 dage, at høre hvad manden kendt som ”vestens Dali Lama” havde på hjertet. Og du kan glæde dig til at læse et spændende interview med Michael Beckwith, skrevet af Malue Montclairre. Du må heller ikke snyde dig selv for den fantastiske musikvideo med Michael Beckwith – den mand har mange talenter, som han bruger til at få sine budskaber ud i verden. Vi håber at du vil nyde en masse god læsning, krydret med lidt god musik og spændende potcast, og så har vi bare tilbage at ønske dig en fantastisk weekend – og en dejlig pinse.

Kærlig hilsen Lisbeth & Maria

MOOLA event kalender majl 2016
FABIOLA SHARE

FABIOLA SHARE

Fabiola Christensen laver podcasts hvor hun interviewer mennesker fra ind og udland der har noget på hjertet omkring hvordan vi kan vokse og udvikle os som mennesker.

I denne podcast ”SÅDAN BLIVER DU EN TRANSFORMERENDE FOREDRAGSHOLDER …UDEN NERVØSITET” taler hun med Steinar Ditlefsen, der har undervist og rådgivet nogen af Danmarks dygtigste foredragsholdere til at performe bedre og gøre en forskel med hjertet.

  •  
  •  
  •  
Fabiolachristensenogstinar.mp3

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+