Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet april 2018 KÆRLIGHED

MOOLA magasinet

april 2018

Velkommen til april måneds MOOLA magasin - KÆRLIGHED

Kærlighed er alt - vi er kærlighed - All We Need Is Love!

Jeg er vild med kærlighed, det giver bare mening. Men kærligheden er ikke altid let og lykke, det kan være svært at finde dyb og nærende kærlighed, vi kan endda blive så afhængige af forelskelse, at vi vælger den ægte kærlighed fra. 

Vi skal gøre en indsats for at bevare kærligheden, vi skal pleje kærligheden også selvkærlighed. Ligesom din bil skal have benzin, sprinklervæske og olie! Skal kærligheden næres, plejes og passes på.

Lige nu fejre jeg kærligheden - til min mand gennem 12½ år på en familieferie i Orlando, hvor vi er  med vores fire børn og mine forældre. Vigtigst af alt, for os, er at være sammen. Det er ikke altid lige let i hverdagen, når vi begge er selvstændige og hverdagen med fire børn skal gå op i en højre enhed. 

Kærlighed og lykke er det eneste der bliver større når det bliver delt.

Dette magasin er en fejring af KÆRLIGHEDEN og det er der kommet dejlige og inspirerende artikler ud af og så er det en fejring af Izabella Rødtnes kærligheden til sig selv og hendes datter. Det har hun skrevet en ærlig, dyb og rørende artikel om, som du ikke må gå glip af. Desuden har jeg drysset lidt af Izabellas tidligere artikler om hjerte og kærlighed ud i magasinet samt en lydmeditation af dit hjerte.  

Jeg tror på at det vi sender ud er det vi får igen, sender vi kærlige tanker og positiv energi ud til verden, får vi igen af samme skuffe... hvilke briller ser du verden med?

Vi håber, du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel. Tak for dig.

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth

Covergirl: Izabella Rødtnes FOTO: Line Hjort

Nå ind i hjertet med en meditation

Izabella Rødtnes giver dig her en gratis guidet hjertemeditation.

  •  
  •  
  •  
HeartRelease.mp3

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+