Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

Artikler

Her finder du en oversigt over spændende og inspirerende artikler, der handler om den alternative, holistiske og spirituelle verden vi lever i.

Artikel vejledning

Kunne du tænke dig at skrive en artikel? Læs vores vejledning her

Når hovedet glemmer og kroppen husker

2. November 2015 - Selvudvikling * Livscoaching * Hypnose/hypnoterapi
Af: Lisbeth Olesen Livscoach, psykoterapeut og hypnoterapeut
Når hovedet glemmer og kroppen husker - Lisbeth Olesen Livscoach, psykoterapeut og hypnoterapeut

Kroppen husker alt! Vi lagrer alle vores oplevelser gennem livet i vores underbevidsthed og det sætter spor i psyken, ikke mindst de følelsesmæssige reaktioner knyttet til en særlig skelsættende begivenhed eller periode i vores liv. Hovedet glemmer, hvad vi har oplevet, men kroppen husker og følelserne taler deres helt eget sprog, som vi kan have glæde af hjælp til tolkning af. Også for at kunne gøre os fri af fortiden.

"Så min usikkerhed i dag er knyttet op på oplevelser helt tilbage fra dengang i 3. klasse?" konstaterer hun både overrasket og eftertænksom. Hun er 34 år, ansat som projektleder i den finansielle sektor, er gift og har 2 børn.

"Det er godt nok utroligt, at det sidder så dybt i mig. Jeg har været meget påvirket af mobningen gennem alle årene, der er gået siden dengang. Det vidste jeg slet ikke. Det er jo så længe siden - over 25 år... Jeg kan sagtens huske flere situationer, men jeg var slet ikke bevidst om, at det åbenbart stadig sidder i mig og påvirker mig i min dagligdag. At det er årsagen til at jeg stadig kan blive bange for, at andre ikke kan lide mig på jobbet. Også selv om vi i princippet ikke behøver at være venner, så har jeg tillagt det en enorm stor betydning at være vellidt".

✽ LÆS OGSÅ FRA TEAMET OM SELVUDVIKLING - en store misforståelse om selvkærlighed 

Hun sidder igen i stolen overfor mig og er tilbage i nuet, efter at være bragt ud af den hypnotiske tilstand, som hun blev guidet ind i for at få kontakt direkte til underbevidstheden og finde nye svar fra fortiden. Behandlingen med brug af hypnoseteknikker kaldes hypnoterapi/hypnoanalyse og er en metode til at skabe nye indsigter og forvandling på forbavsende kort tid.

I denne case finder hun ud af, at ubehaget, som har siddet i kroppen gennem alle årene handler om frygten for at være udenfor fællesskabet. Hun bliver klar over, hvor meget tidligere oplevelser stadig påvirker hendes måde at give udtryk for meninger og i det hele taget kommunikere på arbejdspladsen. Hun har holdt sig tilbage for at undgå (igen) at føle sig misforstået. Det har styret hende langt mere end godt er. Efter at hun får hjælp til at slippe gamle følelser som utryghed, ensomhed og en følelse af at være anderledes og ikke føle sig god nok, bliver der plads til at udvikle og forankre nye følelser. Hun bliver sin egen bedste ven, og stopper den evindelige selvkritik. Hun udvikler selvaccept og begynder at føle sig god nok. Hun begynder at kunne lide sig selv, som hun er. Fremover vil det betyde, at hun bliver modigere og i langt højere grad giver udtryk for sine holdninger, også selvom andre er uenige med hende. Nu ved hendes underbevidsthed, at hun ikke bliver ekskluderet fra fællesskabet, blot fordi andre er uenige med hende og hun lever med erkendelsen af, at hun ikke behøver at være venner med alle for at samarbejde på arbejdspladsen.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Selvudvikling er at tage ansvar

Selvudvikling styrker vores underbevidsthed i at handle nutidigt på baggrund af tidligere erfaringer og livslang læring

De kvinder, som jeg møder i min private praksis, søger effektiv og målrettet hjælp til selvudvikling. Når de kommer, har de oftest en anelse om, hvad det handler om eller en indre følt fornemmelse af, at noget ikke er helt på plads og fungerer som det skal for dem i dagligdagen. De kan opleve, at der ikke er overensstemmelse mellem det ydre og det indre. De kan have udfordringer med at finde eller varetage drømmejobbet i et konstruktivt samarbejde med andre på arbejdspladsen.

Mennesker, som oplever at det er svært at få kontakt til, tale om og forløse gamle og ubevidst fortrængte følelser kan have glæde af hypnoterapi og vil opleve det som en blidere terapiform end eksempelvis gestaltterapi, der typisk opfattes som mere konfronterende omend yderst effektfuld som selvudviklingsmetode.

Under hypnosen arbejder kvinderne med at opløse negative følelser som stadig sidder lagret i kroppen og rumsterer i psyken. Tegn på ubalancer i systemet er f.eks. ubevidste spændinger i kæberne, hovedet eller skuldrene, migræne, irritabel tyktarm, trøstespisning eller dårlig nattesøvn. Alt sammen kan være udtryk for kroppens måde at fortælle at der er noget, som ikke føles rigtigt eller noget er ikke helt landet på rette hylde i psyken. Sindet fungerer billedligt talt som en harddisk, hvor vi kan komme til at overloade eller fejllagre informationer, som ikke skal bruges til noget fremover.

Vores hjerne lagrer alle oplevelser og det kan være vanskeligt at knække koden eller løse op for den knude, som får fortiden til at træde på bremsen i nutiden, selvom vi , når vi ser mere objektivt på tingene, ikke har noget at frygte som voksne.

Men vores underbevidsthed oplever det noget anderledes. Den søger det trygge og forudsigelige - også selv om det ikke er det mest hensigtsmæssige reaktionsmønster i en given situation i nutiden.

I dette tilfælde handlede det om at få kontakt til den meget grundlæggende og dybt forankrede følelse af at være udenfor fællesskabet og helt alene. En følelse som er nærmest ubærlig for en lille pige og som kræver voksnes hjælp til at håndtere. Vi har jo alle været 11 år engang og måske på egen krop oplevet, hvor ked af det man kan blive over ikke at være veninder med nogen (også selvom det bare er for en enkelt dag).

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Et smukt mirakel 

Jeg bliver igen og igen forundret over kompleksiteten af sammenhængen mellem vores tanker, følelser og kroppen. Og set i tilknytning til sammenhængen mellem vores bevidsthed og underbevidsthed, og vores (ofte manglende) evne til at skelne oplevelser i fortiden fra oplevelser i nutiden og handle derefter. Det er en meningsfuld udfordring at lære sig selv bedre at kende og langt fra alle tager denne udfordring op. Vi kan blive enormt bange for vores egne følelser. Ikke alle har lært at være fortrolige med alle slags følelser og udviklet kompetencer til at håndtere følelser som eksempelvis ensomhed, vrede, sorg, frygt, afmagt eller utilstrækkelighed. Det er ikke meningen at vi skal undgå disse følelser i livet, men vi skal udvikle en fortrolighed og robusthed til at kunne håndtere følelserne, så de ikke helt overmander os og vi tror at der er noget galt med os.

Her kommer hypnoterapi i kombination med psykoterapi og coaching til sin ret, da vi både arbejder med og omprogrammerer underbevidstheden (som gør hele arbejdet selv via guidning) og bagefter sætter fokus på de nye bevidstgørelser og muligheder for at udvikle nye tanke- og handlemåder fremover.

CASE NO.1

En midaldrende kvinde, som er single og uden børn, kontakter mig, fordi hun er led og ked af at bære rundt på en følelse, som hun selv beskriver som en nærmest karmisk sorg. Hun føler sig uønsket og uelsket og har haft det sådan altid. Lige så længe som hun kan huske. Det har gjort det svært for hende at holde af sig selv og at lade andre holde af hende. Hun føler ikke rigtig at hun hører til nogen steder og trives heller ikke arbejdsmæssigt. Overvejer at sige op, men har ingen fremtidsplaner. Hun har svært ved at sætte ord på, hvad det handler om og hun ved ikke, hvad hun kan gøre ved det. Hun er ked af det og tæt på at være træt af livet.

Efter at være blevet guidet ind i hypnosen, der bedst kan beskrives som en meget afslappet tilstand, hvor kroppen bliver tung og nærmest sover samtidig med at man kan høre alt, hvad der bliver sagt og også er i stand til at svare på spørgsmål, beder jeg kvinden om at lade kroppen og sindet glide direkte tilbage til en tidligere situation, oplevelse, hændelse, der har alt at gøre med følelsen af at være uønsket og uelsket.

Det lykkes hendes ret hurtigt at spore følelsen ret langt tilbage og jeg spørger hende:

Så der, hvor du er nu (tilbage i tiden) , er det mørkt eller lyst?

Hun svarer: "Det er mørkt"

Er du indenfor eller udenfor?

Hun svarer: "Indenfor"

Er du alene eller sammen med nogen?

Hun svarer: "Jeg tror, at jeg er indeni min mors mave. Det er farligt. Nogen forsøger at stikke til mig. De vil have mig ud. Jeg må ikke være der. De er efter mig. Jeg trækker mig tilbage og forsøger at gemme mig."

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Vores børn er vores største læremestre, når det kommer til selvudvikling

Hun er bange og græder. Jeg bringer hende straks ud af situationen ved at bede hende om at forestille sig, at hun svæver op over situationen og ser det hele udefra og herefter starter selve hypnoterapien. Hun får helet det indre barn. Vi arbejder med at bekræfte hende i, at hun overlevede den traumatiske hændelse. Det lykkes at berolige og gøre den side af hendes personlighed, der har mærket og følt dødsangst mere tryg og rolig. Vi arbejder stille og roligt hen imod, at følelsen af at være uønsket og uelsket bliver erstattet af nye følelser af selvværd og retten til at leve nu. Endda med ret til at leve et godt liv og med bekræftelse af, at hun er værd at elske og at hun fremover elsker sig selv ubetinget.

Bagefter reflekterer hun over, om hændelsen egentlig er sand. Om hun virkelig har været udsat for så voldsomt et angreb, som en illegal abort var. Om det virkelig er hændt hende? Vi ved det ikke. Hendes mor lever ikke mere, så hun kan ikke spørge hende.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVUDVIKLING - Din sande natur

I denne case bliver det vigtigste at få forankret nye følelser af, at hun har ret til at være til her i verden og at hun har ret til at leve. Jeg hjælper hende til at læse den vigtigste opgave fremover, nemlig at elske sig selv ubetinget og igen og igen gøre gode ting for sig selv, der bekræfter at hun er værdifuld og værd at elske. Det kommende stykke selvudviklingsarbejde handler om, at hun er omsorgsfuld, nænsom og kærlig overfor sig selv. Også i tankerne, så hendes indre selvsnak er rummelig og tolerant, frem for hård og kritisk. Præcist som man ville gøre ved et lille uskyldigt og hjælpeløst spædbarn, som har behov for kærlig omsorg, beskyttelse og pleje. Og det bliver vigtigt at gentage både med ord og handlinger, så hun gradvist kan komme til stede i sit liv og begynde at få tillid til at verden er et godt sted at være og at andre også vil hende det godt.

Selvudvikling er en livslang proces

CASE NO.2

En talentfuld kvinde i slutningen af tyverne, kæreste og ingen børn, fortæller i starten af en session: "Der er noget, som holder mig tilbage. Jeg bekymrer mig alt for meget og er skrækslagen for at prøve nyt, selvom det er det, jeg er blevet ansat til i mit nye job. Jeg er vildt bange for at tage beslutninger, hvis andre ikke er enige. Jeg har behov for noget mere styrke og handlekraft. At blive mere modig og sikker på mig selv. Det er lidt som om jeg går og venter på mig selv og nu skal der ske noget. Det sagde min veninde også til mig."

Hun ønsker min hjælp til at finde ud af, hvad der er årsagen til, at hun gør som hun gør og dermed få mulighed for at sætte tingene i perspektiv og bringe sig selv videre. Selvudviklingsprocessen kommer til at bestå af en kombination af psykoterapi og behandling med hypnoterapi, og efterfølgende livscoaching med fokus på opstilling af mål for fremtiden.

Selvudvikling handler om at skabe selvindsigt og selvbevidsthed som grundlag for nye tanke- og handlemønstre

Vi har som mennesker godt af at lære os selv og vores historie bedre at kende. Det handler om at udvikle selvindsigt, så vi forstår vi os selv bedre og bedre er i stand til at rumme og acceptere os selv. Både de positive og de negative sider af os selv. Også selvom det vi gør ikke er hensigtsmæssigt, så bliver det forståeligt.

Selvaccept er nøglen til fortsat personlig udvikling. Når vi står ved, at vi er som vi er (blevet) og ser vores situation som den er (uden filter), skaber vi selv det bedste grundlag for at videreudvikle os selv personligt, socialt og ledelsesmæssigt.

Selvudvikling sker, når vi får accept af det som er

Udfordringen består i at erkende og acceptere at ja, jeg har gennem tiden udviklet nogle strategier og overlevelsesstrategier, som jeg nu er bevidst om og derfor kan arbejde med at ændre.

En overlevelsesstrategi kan f.eks. være at spille cool og sætte en facade på, der signalerer, at jeg har totalt styr på det hele.

Selverkendelsen giver mulighed for at give slip på gamle (u)vaner og strategier fra fortiden, der ikke bringer os det som vi ønsker i nutiden. I dette tilfælde kunne det handle om ønsket om nærhed og dybere, psykisk kontakt til andre mennesker. Det er muligt at give slip på fortiden ved at favne den side af personligheden, der har behov for at beskytte selvet og derfra tage fat på selvudvikling, så de gamle mønstre til beskyttelse af egoet erstattes af nogle nye og nutidige, der passer bedre til der, hvor vi er.

Selvudvikling, hvor man beskæftiger sig terapeutisk med fortiden og arbejder på at forløse gamle, fortrængte følelser som at være bange, føle sig uelsket eller ked af det , giver kun mening, hvis noget står i vejen i nutiden eller træder på bremsen i forhold til at realisere mål og ønsker for fremtiden. Det er nu, du lever. Det er de beslutninger, som du træffer i nutiden, der former din fremtid.

Det kan være yderst frustrerende at opleve, at der ligesom ikke rigtig kommer nogle svar indefra, når man vælger selv at reflektere og tage fat om problemstillingen. Især, hvis man som ambitiøs og dygtig kvinde er vant til hurtigt at kunne ræsonnere sig frem til en forklaringsmodel og en løsning for herefter at være handlekraftig og energisk - og i det hele taget kender sig selv for både at være mentalt skarp og hurtig.

Nogen gange skal der hjælp til at få kigget i bakspejlet.

Det kan hjælpe at skabe eller købe sig til tid, ro og rum for at få slukket for nogle af de emotionelle kogeplader, som man igen og igen bliver ved med at brænde fingrene på. Det handler om selvudvikling, som har fokus på at kunne runde af for historiske oplevelser og finde livskraft og energi til at leve i nuet.

Dit liv er, hvor din krop er - men somme tider lever kroppen i fortiden, selvom vi på et bevidst plan har arbejdet med os selv og styrket vores selvindsigt. Der er opnået en personlig forståelse og en rationel erkendelse af, at ja, det var sådan det var. Noget af det, var noget skidt. Noget af det, var de andres skyld. Nu er det min opgave at tage et personligt ansvar for at komme videre og billedligt talt adskille fortiden fra nutiden. Så er det vigtigt at huske at få gamle følelser forløst og forankret en ny indre tilstand i kroppen.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVODVIKLING - Dit hjerte er lukket, ikke helt, men næsten

Selvudvikling og frygten for retraumatisering

Jævnligt møder jeg kvinder, der tidligere har arbejdet på at lægge fortiden bag sig, men som føler, at de ikke er kommet helt i mål.

Som en kvinde sagde efter at have beskæftiget sig med sin selvudvikling over et halvt år tid hos en psykolog: "Jeg føler ligesom ikke rigtig at jeg er kommet videre. Faktisk oplevede jeg blot at blive endnu mere ked af det og følte mig fastlåst i gamle mønstre. Vi bekræftede hinanden i, at det var synd for mig og at det havde været hårdt at være mig. Men det ved jeg jo godt. Det er noget andet, jeg har brug for nu".

Selvudvikling og kunsten at forløse følelser

Når vi åbner op for fortiden og går tilbage for at få kontakt til situationer, hændelser eller oplevelser, der har været smertefulde, så er det vigtigt at få den fornødne hjælp og støtte gennem hele processen. Det handler om at komme ud på den anden side. Vi kan ikke holde til at gå rundt med åbne sår. Følelsesmæssig forløsning handler om hurtigt og effektivt at få åbnet op for gamle sår, rense ud, lukke og hele på et nyt grundlag.

✽LÆS OGSÅ FRA TEMAET SELVUDVIKLING - Din sande natur

Som psykoterapeut er min fornemste opgave at sikre at der sker en følelsesmæssig forløsning, så der bagefter kan ske en nyorientering netop fordi de gamle og fortrængte følelser er forløst og sluppet. Det kan bedst beskrives som om kroppens overspænding bliver sluppet. Der kommer en meget afslappet og behagelig tilstand i kroppen bagefter. Ikke at forveksle med at blive drøntræt og udmattet, men simpelthen at blive afslappet og lettet både i krop og sind.

Selvudvikling gør det muligt for dig at udvikle og styrke din identitetsfølelse, så du bliver dig selv som den du er og dermed bedre i stand til at leve i nuet og i stand til at være en bevidst leder i dit eget liv

Vind 1,5 times coaching med Lisbeth Olesen - Talentfuldekvinder.dk

Gemmer din stemme...

Bedømmelse: 3.7 af 5. 3 stemme(r).

Del denne artikel med andre i dit netværk

Kommentarer (69)

 1. Dacian Alibec
  Dacian Alibec 4 dag(e)s siden
  Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com
 2. Adriana Leon
  Adriana Leon på 09.08.2023
  Jeg tog næsten mit liv på grund af min mand, der forlod mig og stoppede med at vælge mine opkald. Han sagde, at han ikke elsker mig længere, jeg prøvede at tigge ham, men han vil ikke svare mig, før vi havde en kamp og slog op i seks måneder, hvorefter jeg indser, at jeg ikke kan tage af sted uden ham. Jeg prøvede alt muligt for at få ham tilbage, men det lykkedes ikke. indtil jeg stødte på denne mand kaldet DR WALE online, kontaktede jeg ham og fortalte ham alt, hvad der er sket mellem mig og min mand, før vi gik fra hinanden. Han spurgte mig ikke alt for bange for, at alt bliver godt igen. han fortalte mig at betale for genstande, som han ville bruge til at forberede kærlighedsformularen til mig, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruktioner, han gav mig. Efter at have hjulpet mig med at kaste en kærlighedsbesværgelse og se, kom min mand tilbage inden for en uge. bad mig om tilgivelse, jeg var så overrasket over, at besværgelser som DR WALE stadig eksisterer. Hvis nogen her har brug for hjælp, med al oprigtighed, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
  du er faktisk den bedste DR WALE tak fordi du gjorde mit hjem til et lykkeligt hjem igen. Jeg kan aldrig stoppe med at tale om dig sir. hans er virkelig en fantastisk mand, du kan kontakte ham for løsning af enhver form for problemer som
  (én) lotteriformidling
  (to) ex tilbage
  (tre) bliver gravid
  (fire) kur mod enhver form for sygdom, sygdom og infektion
  Og mange andre kontakter denne store mand i dag og får din
  Problemer løst 100%
 3. Amor Layouni
  Amor Layouni på 25.07.2023
  EFFEKTIV OG KRAFTIG KÆRLIGHEDSTAVELSER DR WALE
  Jeg er blevet afvist af min mand efter fem(5) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en trylleformular på ham, og han lod mig og barnet lide. en dag, da jeg læste gennem nettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne trylleformular på denne WHATSAPP +2347054019502 har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg gav ham et svar på hans WHATSAPP, og han fortalte mig, at en kvinde havde en besværgelse om min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter nogle dage vil jeg have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at lade jer alle vide, at denne trylleformular har magten til at bringe elskere tilbage. fordi jeg nu er glad for min mand. Tak for DR WALE. Nå ham på WhatsApp/Viber-nummer: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com Tak DR WALE. Må dine guder altid belønne dig for dit gode.
 4. Susana Thuesen
  Susana Thuesen på 07.03.2023
  Mit navn er Susana Thuesen. Da min mand forlod mig, var jeg traumatiseret og knust og kunne ikke få mig selv i flere måneder. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage, men uden held. Jeg rejste til en anden by i håb om, at jeg kunne starte forfra. Jeg kom i kontakt med en anden mand, som jeg gjorde mit bedste for at være sammen med, men det lykkedes ikke, fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg vidste, at jeg stadig elskede og ville have min mand tilbage til mig. Så jeg begyndte at søge efter hjælp, og det var, da jeg fandt DR ISIKOLO fra forskellige synspunkter, jeg læste om ham. Vi talte sammen, og jeg fik ham til at forstå alt, hvad jeg havde brug for at vide, og jeg troede på ham og overholdt procedurerne. Han arbejdede for mig og genoprettede kærligheden og forbindelsen mellem mig og min mand, og lige efter 48 timer, som han lovede, søgte min mand efter mig, og vi snakkede, og han kom ned for at se mig, hvor jeg er, og vi fandt på tingene og blev glade sammen igen. DR ISIKOLO er til at stole på, og han kan også hjælpe dig, hvis du kontakter ham for noget. Bare skriv til ham via WhatsApp +2348133261196 eller e-mail ham via: isikolosolutionhome@gmail.com
 5. LUCA MATTEO
  LUCA MATTEO på 13.02.2023
  Mit navn er Luca Matteo, dette har været en af de bedste ferier i mit liv, fordi jeg fik min kone tilbage inden for få timer. Jeg læste nogle gode vidnesbyrd om Dr. Udama, før jeg ringede til ham, men jeg vidste ikke, om alle de historier var sande, før jeg vandt min kone tilbage. Efter at jeg havde vundet min kone tilbage, har jeg med hjælp fra Dr. Udama lært at dele mit vidnesbyrd med alle på denne hjemmeside om, at Dr. Udama er en virkelig kraftfuld trylleformular, der genopbygger ethvert ødelagt forhold eller ægteskab med en kærlighedsformular på få timer. Du er velkommen til at kontakte Dr. Udama på WhatsApp: ( +27 65 897 8226 ) eller e-maile ham på ( udamaada@gmail.com ) og takke mig senere.
 6. Diana Diagne
  Diana Diagne på 23.01.2023
  DR WALE HJÆLPER MENNESKER I ENHVER TYPE FORELATIONSSPØRGSMÅL OG LOTTERINUMRE
  Det er en meget svær situation, når man spiller i lotteriet og aldrig har vundet, eller bliver ved med at vinde lav fond ikke op til 100 bukke, jeg har været et offer for et så hårdt liv, den største fond jeg nogensinde har vundet var 100 bukke, og jeg har har spillet lotteri i næsten 12 år nu, tingene ændrer sig pludselig i det øjeblik, jeg stødte på en hemmelighed på nettet, et vidnesbyrd om en trylleformular kaldet DR WALE, som hjælper folk i enhver form for lotteri-numre, når de gik online, så mange gode vidner om DR WALE. nu er jeg en stolt lotterivinder ved hjælp af DR WALE, jeg vandt $1.000.0000.00, og jeg gør dette bekendt for alle derude, som har prøvet alle dage at vinde i lotteriet, tro mig, dette er den eneste måde at vinde på lotteriet. En anden god nyhed her er, at DR WALE også hjælper en af mine venner med at bringe sin mand tilbage, som forlod hende for en anden dame. nu hvor min veninde lever lykkeligt med sin mand. Du kan kontakte DR WALE Via: WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

  DR WALE kan også hjælpe dig med at løse dette problem

  (1)Bringer den tidligere kæreste tilbage.
  (2) Urtekur og spirituel healing.
  (3) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor.
  (4) Graviditetsbesvær.
  (5)Vind en retssag.
 7. Erik
  Erik på 12.01.2023
  Har du nogensinde været udsat for et fupnummer? Har du mistet din tegnebog eller penge til falske hackere eller långivere online? Jeg beder dig om at kontakte denne pålidelige hacker og gendannelsesekspert ÆGTE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker, der udgav sig for at være binære optioner og bitcoin-investorer, jeg mistede en sum på $10.000 og 2BTC fra min bitcoin-pung til disse svindlere. Det tog et stykke tid, før jeg indså, at de var falske og følte mig virkelig såret. Så hørte en af mine venner om det og anbefalede mig til GENUINE HACKER, som hjalp mig med at genvinde alt det, jeg mistede. For mere information send en e-mail til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592...
 8. Erik
  Erik på 12.01.2023
  Har du nogensinde været udsat for et fupnummer? Har du mistet din tegnebog eller penge til falske hackere eller långivere online? Jeg beder dig om at kontakte denne pålidelige hacker og gendannelsesekspert ÆGTE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker, der udgav sig for at være binære optioner og bitcoin-investorer, jeg mistede en sum på $10.000 og 2BTC fra min bitcoin-pung til disse svindlere. Det tog et stykke tid, før jeg indså, at de var falske og følte mig virkelig såret. Så hørte en af mine venner om det og anbefalede mig til GENUINE HACKER, som hjalp mig med at genvinde alt det, jeg mistede. For mere information send en e-mail til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.
 9. Joyce
  Joyce på 11.12.2022
  Jeg visste aldri at folk fortsatt har krefter og får ting til å skje på denne måten. Jeg er Joyce J fra USA. Mannen min forlot meg og barnet mitt for en annen jente for tre år siden, siden den gang har livet mitt vært fylt med smerter, sorg og traumer fordi han var min første kjærlighet og vi har vært sammen i årevis og kunne ikke forestille meg livet uten ham . Jeg så noen vitnesbyrd om en stor trollformler DR IBINOBA og hvordan han hjalp mennesker rundt om i verden, at han kan bringe tilbake elskeren i løpet av noen få dager, først lo jeg det av meg og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten jeg har til mannen min, jeg konsulterte den store trollformleren og til min største overraskelse etter to dager ringte mannen min meg for aller første gang etter tre år at han savner meg og at han er så lei seg for hver ting han fikk meg til å gå igjennom, at han vil ha meg tilbake, vi skal tilbringe livet vårt sammen og lover å aldri forlate meg og barnet mitt igjen. Jeg kan fortsatt ikke tro mine egne øyne, for det er høyst utrolig, det er bare for godt til å være sant. Alt jeg kan si er å takke deg DR IBINOBA for at du tok tilbake mannen min til meg og barnet mitt, og for alle som måtte trenge hjelp fra denne flotte trollformleren kan du ringe den store mannen eller whatsappe ham +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com
 10. Deborah Shaarawy
  Deborah Shaarawy på 03.11.2022
  jeg vil dele min fantastiske oplevelse med den bedste trylleformular DR WALE, min mand var mig utro, og da jeg fandt ud af, at vi havde en kamp, ​​som førte til, at han udfyldte en skilsmisse, græd jeg og blev syg, da jeg søgte efter kærlighedscitater online jeg så folk snakke om ham og hans store arbejde, hvis sag lignede mit, de efterlod hans kontaktoplysninger, jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om, at han efter uger vil annullere skilsmissen og vende tilbage til mig, efter at jeg gjorde alt, hvad han bad om mig at gøre til min største overraskelse næste dag aften det var min mand han knælede ned og tryglede mig om at acceptere ham tilbage, tak endnu en gang DR WALE du er virkelig en velsignelse for mig han kan også hjælpe dig med at kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber : +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com
 11. ANGELA HOLDEN
  ANGELA HOLDEN på 05.07.2022
  Jeg er meget glad i dag med min familie. Mit navn er Angela, bor i USA, min mand forlod mig i et år, og jeg elsker ham så højt, at jeg har ledt efter en måde at få ham tilbage på siden da. Jeg har prøvet mange muligheder, men det lykkedes ikke, før jeg mødte en ven, der introducerede mig til Dr. UDAMA, en trylleformular, som hjalp mig med at bringe min mand tilbage efter 2 dage. Min mand og jeg lever lykkeligt sammen i dag, fordi jeg fulgte instruktionerne fra den store Dr UDAMA. Den mand er fantastisk, du kan kontakte ham via e-mail: (udamaada@gmail.com). og hans direkte kontaktnummer og whatsapp er (+27658978226) Nu vil jeg råde alle seriøse personer, der befandt sig i denne form for problemer, til at kontakte ham nu en hurtig løsning uden stress .
 12. Kristen
  Kristen på 25.05.2022
  Hej jeg er så glad for at dele dette, jeg kan stadig ikke takke dig nok kraftfulde præst Ola,
  Min mand tog afsted til en yngre dame, fordi jeg ikke var i stand til at føde på grund af PCOS. Jeg var så knust. Jeg var ensom, jeg græd meget, jeg prøvede endda at tage mit liv.
  Så for omkring 3 måneder siden fortalte min ven mig om denne store mand, præst Ade, som hjalp hende med at gøre hendes ægteskab perfekt.
  Jeg gik på nettet og forskede mere om ham. Jeg var ikke så sikker, men jeg besluttede at give ham en chance, han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig, alt ville være i orden.
  Han fortalte mig alt, hvad jeg skulle betale, hvilket var et bekvemt gebyr, og det gjorde jeg, og han gjorde sit arbejde og sendte mig videobevis og fortalte mig, at jeg skulle vente 24 timer på, at han ville være tilbage.
  Jeg ventede 24 timer og ingen opkald og heller ikke dukkede Shawn (min mand) op. Jeg følte mig bedraget, da det var forbi 24 timer.
  To dage senere hørte jeg ringeklokken tidligt om morgenen, og til min største overraskelse var det Shawn, min mand ved døren, der undskyldte over for mig for at have svigtet mig.
  Jeg er så glad, for vi har et lykkeligere liv, end vi havde før. Det stoppede ikke der, jeg er stolt over at sige, at jeg er gravid i 3. uge, tak så meget præst Ade, jeg er evigt taknemmelig.

  kontakt ham via e-mail: drola.banjo@gmail.com
  WhatsApp +234 814 095 0088
 13. elina
  elina på 05.05.2022
  Jeg er så forbløffende over, hvordan jeg fik min eks tilbage på mindre end 48 timer med hjælp fra Dr ogugu. De siger, at den engel, du kendte, er bedre end den, du ikke kender, at gå tilbage til min eks var den rigtige ting at gøre, hvis nogen er her, der også har brug for sin eks-ryg, kontakt Dr ogugu med hans hjælp 100%
  Whatsapp +2347011196745
  https://www.facebook.com/Dr.ogugu4/
 14. Angelina
  Angelina på 05.04.2022
  Hvordan man får rige mænd til at elske og begære dig og få din elsker tilbage

  Jeg har stået over for et problem, mænd elsker mig ikke, de bruger kun, og efter at have haft sex med mig, glemmer de mig, siden jeg begyndte at have en kæreste, har ingen mand været i forhold til mig i 1 eller 3 måneder, de slog op med mig, Jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp, så kom jeg i kontakt med Dr. Sacre, som bad for mig, siden dengang vil forskellige rige mænd gifte sig med mig, så vælger jeg den mand, som jeg elsker, og i dag er vi lykkeligt gift, jeg kender mange mænd eller kvinde står over for det samme problem, kontakt Dr. Sacre på WhatApp nummer:+2349076034359 eller e-mail sacretempleofpower@gmail.com, han vil hjælpe dig, hvis du har brug for din kæreste tilbage eller nogen du elsker, kan han få dem til at elske dig, kontakt ham for at få hjælp

  Angelina
 15. Angelina
  Angelina på 05.04.2022
  Jeg har stået over for et problem, mænd elsker mig ikke, de bruger kun, og efter at have haft sex med mig, glemmer de mig, siden jeg begyndte at have en kæreste, har ingen mand været i forhold til mig i 1 eller 3 måneder, de slog op med mig, Jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp, så kom jeg i kontakt med Dr. Sacre, som bad for mig, siden dengang vil forskellige rige mænd gifte sig med mig, så vælger jeg den mand, som jeg elsker, og i dag er vi lykkeligt gift, jeg kender mange mænd eller kvinde står over for det samme problem, kontakt Dr. Sacre på WhatApp nummer:+2349076034359 eller e-mail sacretempleofpower@gmail.com, han vil hjælpe dig, hvis du har brug for din kæreste tilbage eller nogen du elsker, kan han få dem til at elske dig, kontakt ham for at få hjælp

  Angelina
 16. Dr. Irene Kilubi
  Dr. Irene Kilubi på 05.04.2022
  Hvordan en dame udgiver en kommentar på avisen om, hvordan hun får sin mand tilbage, der har skilt sig fra hende, og i dag er de tilbage i dag med hjælp fra Dr. Sacre-bønner, jeg kontaktede Dr. Sacre, at min kæreste slog op med mig, som jeg har brug for hjælp for at få ham tilbage og også for at få ham til at holde op med at være mig utro, sagde Dr. Sacre mig, at jeg skulle få det nødvendige bønnemateriale, hvilket jeg gjorde, efter bøn inden for 24 timer kom min kæreste tilbage, han slog op med de andre piger i livet, han er nu en forandringsmand, han elsker og respekterer mig, vi planlægger snart vores bryllup. alt takket være dr. Sacre
  Kontakt Dr. Sacre på nedenstående detaljer
  Dr Sacre WhatsApp-nummer:+2349076034359
  e-mailadresse: sacretempleofpower@gmail.com
  Han er en god og magtfuld mand, hans magt er ikke ond magt

  Dr. Irene Kilubi
 17. vera
  vera på 11.03.2022
  Mit navn er Senna Rayan. Fantastisk DR UDUEBOR er virkelig kraftfuld og ved, hvordan han udfører sit arbejde perfekt. Hvis ikke for ham, kunne jeg ikke forestille mig, hvad der ville være sket. Min eksmand havde altid et skænderi med mig og misbrugte mig altid. Han begyndte at opføre sig mærkeligt og sjovt og forlod mig uden grund for en anden dame. Jeg troede, at alt håb var ude. Jeg søgte efter hjælp på internettet og stødte på DR UDUEBOR. Jeg så så mange vidnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktede ham på hans e-mail og fortalte ham, hvad der foregik. Han lo og forsikrede mig om at falde til ro, at han vil hjælpe mig, og at min eks vil komme tilbage og tigge mig. Han gjorde sit arbejde og fortryllede mig, og inden for 2 dage kom min eksmand og undskyldte, ligesom han fortalte mig. I dag bor vi begge sammen, og vi er endnu mere forelskede, end vi plejede at være, før han rejste. Kontakt den store DR UDUEBOR for din egen hjælp. Du kan kontakte ham via e-mail: dr.uduebor@gmail.com Du kan også WhatsApp / Viber ham på +2349044159370
 18. vera
  vera på 11.03.2022
  Mit navn er Senna Rayan. Fantastisk DR UDUEBOR er virkelig kraftfuld og ved, hvordan han udfører sit arbejde perfekt. Hvis ikke for ham, kunne jeg ikke forestille mig, hvad der ville være sket. Min eksmand havde altid et skænderi med mig og misbrugte mig altid. Han begyndte at opføre sig mærkeligt og sjovt og forlod mig uden grund for en anden dame. Jeg troede, at alt håb var ude. Jeg søgte efter hjælp på internettet og stødte på DR UDUEBOR. Jeg så så mange vidnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktede ham på hans e-mail og fortalte ham, hvad der foregik. Han lo og forsikrede mig om at falde til ro, at han vil hjælpe mig, og at min eks vil komme tilbage og tigge mig. Han gjorde sit arbejde og fortryllede mig, og inden for 2 dage kom min eksmand og undskyldte, ligesom han fortalte mig. I dag bor vi begge sammen, og vi er endnu mere forelskede, end vi plejede at være, før han rejste. Kontakt den store DR UDUEBOR for din egen hjælp. Du kan kontakte ham via e-mail: dr.uduebor@gmail.com Du kan også WhatsApp / Viber ham på +2349044159370
 19. Celia Kingston
  Celia Kingston på 03.03.2022
  Livet er altid smukt, når du har en, du elsker, til at dele livets skønhed. Jeg opførte mig dårligt, og min mand forlod mig i seks måneder, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få ham tilbage, men han kom ikke tilbage, og jeg var ensom, knust og ked af det. Heldigvis blev jeg henvist til en meget venlig og kraftfuld mand Dr. Ilekhojie, som udførte en forsoningsformidling og bragte min mand tilbage, og nu elsker han mig langt mere end nogensinde og er så glad for livet nu. Mange tak Dr Ilekhojie. Hvis du har problemer som mit, kontakt Dr Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com Whatsapp / ring +2348147400259
 20. vera
  vera på 21.02.2022
  DETTE ER IKKE ET SPIT. STOL TIL AT EN FANTASTISK DR UDUEBOR HJÆLPER DIG MED DINE PROBLEMER.
  Mit navn er Senna Rayan. Fantastisk DR UDUEBOR er virkelig kraftfuld og ved, hvordan han udfører sit arbejde perfekt. Hvis ikke for ham, kunne jeg ikke forestille mig, hvad der ville være sket. Min eksmand havde altid et skænderi med mig og misbrugte mig altid. Han begyndte at opføre sig mærkeligt og sjovt og forlod mig uden grund for en anden dame. Jeg troede, at alt håb var ude. Jeg søgte efter hjælp på internettet og stødte på DR UDUEBOR. Jeg så så mange vidnesbyrd om ham. Jeg var glad, og jeg kontaktede ham på hans e-mail og fortalte ham, hvad der foregik. Han lo og forsikrede mig om at falde til ro, at han vil hjælpe mig, og at min eks vil komme tilbage og tigge mig. Han gjorde sit arbejde og fortryllede mig, og inden for 2 dage kom min eksmand og undskyldte, ligesom han fortalte mig. I dag bor vi begge sammen, og vi er endnu mere forelskede, end vi plejede at være, før han rejste. Kontakt den store DR UDUEBOR for din egen hjælp. Du kan kontakte ham via e-mail: dr.uduebor@gmail.com Du kan også WhatsApp / Viber ham på +2349044159370
 21. ANNETTE SHAW
  ANNETTE SHAW på 28.08.2021
  Hej, nu kender jeg en Spell Doctor, du kan få en håndgribelig privat chat og genetablere dit kærlighedsliv. Denne person er den altid pålidelige doktor Egwali, en tryllekaster, der brugte sin stave til at ændre mit liv og så mange andre liv, jeg kender i dag. Du kalder det bare kærlighedsformulering, karrierejagt, sundhedsproblemer, uanset hvad der er tilfældet, uanset hvilket traume du befinder dig i, det er tid til at tage sig af dig uden tøven. Min sag var ret grim, før jeg mødte ham, og resten var historie. Du kan kontakte ham på en hvilken som helst af disse måder WhatsApp / Viber +2348122948392
  Mail: dregwalispellbinder@gmail.com
  Hav en privat session med ham og vær glad igen.
  Alle mine ønsker !!
 22. FREJA IDA
  FREJA IDA på 21.08.2021
  Til alle, der læser dette, skal du have tro og et højt niveau af positivitet, fordi der er større kræfter på arbejde, end du nogensinde kan forestille dig. Det vil blive bedre, når du tror og handler på det, og derefter vil hver af dine situationer gradvist transformere til det bedre. Jeg fik tingene restaureret med min ægtefælle efter et møde med DR EGWALI. Min forening blev ødelagt af uovervindelige kræfter, der ikke vidste, at mit ægteskab var hovedmålet, vi havde vedvarende problemer uden at løse dem, men tingene kom sig efter DR EGWALIs ankomst, fordi vi er glade og lever i fred, uden tvivl vil jeg stærkt anbefale at dem, der har brug for det, virker godt, det er virkelig troværdigt for alle problemer, du støder på, uanset om det er kærlighed, beskyttelse, penge eller psykiske kræfter. DR EGWALI er den ægte vare. Send ham en e -mail på Dregwalispellbinder@gmail.com eller på Viber / WhatsApp +2348122948392
 23. RUTH GARETH
  RUTH GARETH på 03.08.2021
  Livet kan nogle gange være sjovt, det ene minut er smukt, og det næste minut er helt anderledes. Min mand og jeg levede et meget smukt liv før det uventede kaos, et liv uden skavanker eller mistillid, indtil vi ikke havde problemer med støtte fra vores børn, stoppede han med at betale og fandt et eventyr uden for at flirte med sit eftertragtede ægteskabelige hjem. alt jeg led. og for det, jeg arbejdede på en unødvendig fornøjelse, følte jeg denne tomhed i mig, jeg anede ikke, hvordan jeg kunne hjælpe mig med at forene ham, fordi han ikke vendte hjem, blev sent ude, drak, røg, lavede alle mulige ting, han aldrig havde gjorde ... Men takket være manden, der bragte glæde med stabilitet til mit hjem, er Dr. Egwali, en mand med gode gerninger, så ægte og imødekommende, fordi jeg prøvede og havde tillid ... Fortæl hende om din frygt og dig ' vil være glad for du gjorde. WhatsApp eller Viber +2348122948392 eller via e -mail dregwalispellbinder@gmail.com
 24. Monika Gourou
  Monika Gourou på 26.07.2021
  VIRKELIG DRIFTENDE EFFEKTIV STAVING CASTER TIL HJÆLP TILBAGE TILBAGE EX LOVER OG DIN ÆGTESKAB
  Hej mine kolleger online. Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin tidligere kæreste, han havde, før han blev gift med mig, det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere, jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage alt var forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-nummer, og jeg WhatsAppede ham og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, og han kastede en kærlighedsformulering, der bragte min mand tilbage inden for fem år. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, skal du kontakte DR WALE på
  WhatsApp / Viber +2347054019402 ELLER E-mail:
  drwalespellhome@gmail.com
 25. Alice Gilcreast
  Alice Gilcreast på 10.06.2021
  Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
  Nå ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com
 26. Dewe Hughes
  Dewe Hughes på 07.06.2021
  Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
  Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
  WhatsApp: +2348122948392
 27. Ruby
  Ruby på 25.05.2021
  This testimony is worth sharing to the world. I am here to tell the world of the good works of Dr SANTO. My name is Ruby Bolton am from the UK.. My man left me and my kids for another older woman. It was not so easy for me.. I love my husband so much and I did not lose hope and I kept praying and God finally answered my prayers...i searched online for a spell caster to help me unite me and my lover back forever and i saw so many testimonies of how DR SANTO has helped so many people online and i decided to give him a trial … I contacted him and explained to him. He told me not to worry that he will bring back my man within 24 hours. He consulted his powers and assured me not to worry . He did his work and cast the spell and to my greatest surprise, my husband came back the same day begging and crying just as Dr SANTO said. He begged me for forgiveness and he promised never to leave me for any reason. We are happy and we live together as one. Contact Dr SANTO now and be happy forever. don't lose hope and good luck..

  EMAIL ON ::: Drsanto4@gmail.com
  WHATSAPP AND CALL ::: +2348141975095
 28. nira901
  nira901 på 19.04.2021
  Hej, jeg er herude for at sprede denne gode nyhed til hele verden om, hvordan jeg fik min eks-kærlighed tilbage. Jeg blev skør, da min kærlighed forlod mig til en anden pige i sidste måned, men når jeg møder en ven, der introducerer mig til Baba Wale da Wiseman, den store messenger, fortalte jeg mit problem til Baba Wale om, hvordan min eks-kærlighed forlod mig og også hvordan jeg havde brug for at få et job i en meget stor virksomhed. Han sagde kun til mig, at jeg er kommet til det rette sted, hvor jeg får mit hjerte ønske uden nogen bivirkninger. Han fortalte mig, hvad jeg skal gøre, efter at det var gjort. I de næste 2 dage ringede min kærlighed til mig på telefonen og sagde undskyld for at have boet mig før nu og også i den næste uge efter min kærlighed kaldte mig til beder om tilgivelse, blev jeg indkaldt til interview i mit ønskede selskab, hvis jeg havde brug for at arbejde som vejleder. Jeg er så glad og overvældet, at jeg er nødt til at fortælle det til hele verden om, hvordan Baba Wale hjælper mig med at give mit hjertelyst. Baba Wale er specialist i alle slags trylleformularer og god magi. Hvis du har brug for nogen form for hjælpekontakter, Baba Wale, på følgende e-mail-adresse: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Tak mig senere
 29. Freja Vegar
  Freja Vegar på 21.03.2021
  DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402
 30. vivian
  vivian på 02.03.2021
  Jeg er så begejstret for at dele dette fantastiske vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min tidligere mand tilbage ........ Hilsen til enhver, der læser dette vidnesbyrd. Jeg er blevet afvist af min mand efter tre (3) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en fortryllelse af ham, og han efterlod mig og børnene til at lide. en dag, da jeg læste igennem internettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne stavekaster (Dr. Ogun) har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg svarede ham på hans adresse, og han fortalte mig, at en kvinde havde en fortryllelse af min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter 2 dage at jeg vil have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at fortælle jer alle, at denne stavehjul har magten til at bringe elskere tilbage, hjælp i din virksomhed, forfremmelse, goodluck osv., fordi jeg nu er tilfreds med min mand. Tak til Dr. Ogun, endnu en gang for at hjælpe mig i mit ægteskab, bedes du kontakte ham via, solutiontempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper. Vil du ikke hvad han gør her SpellLottery SpellHIV curerenovation spellEtc ... Han vi hjælper dig med hvad du har brug for tak Send bare en besked til ham via e-mail løsningtempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper., Ring / whatsapp ham via .. +2347011196745
 31. vivian
  vivian på 24.02.2021
  Hej venner, jeg er her for at sige et fantastisk og forbløffende vidnesbyrd om en stor stavehjul, der hjalp mig. Mit navn er Vivian Anderson fra Canada. At få min elsker tilbage er, hvad jeg mindst forventede og aldrig kunne forestille mig. Jeg og min elsker har været gift i fem år, og vi har levet lykkeligt, men pludselig ændrede han sig helt og vendte sig væk fra mig, og jeg vidste aldrig, hvad der foregik, jeg prøvede at spørge ham, men han nægtede at fortælle mig hvad problemet er, og efterhånden som han gik, søgte han skilsmisse. Jeg var så bekymret og forvirret, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var ikke let, jeg troede alt håb var tabt, og under min søgen efter en vej ud fortalte en af ​​mine venner, der havde et lignende problem mig om en stor trylleformular, der hedder Dr ogugu, som hjalp hende med at få sin ven tilbage også. Jeg tror aldrig på tryllekunst i hele mit liv eller en magi, fordi jeg aldrig troede, det ville fungere, men jeg prøvede at give denne mand en chance og til min største overraskelse kastede han en trylleformular for at bringe min kæreste tilbage, men i dag er vi tilbage sammen til et dejligt hjem med to smukke børn.Tak Dr 0gugu Vi er glade sammen igen, og jeg benytter lejligheden til at fortælle enhver, der passerer en lignende situation, eller hvis du har brug for Cure for at kontakte ham på +2347011196745 E-mail :: solutiontempledrogugu @ gmail .com
 32. Leah Becker
  Leah Becker på 16.02.2021
  Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402
 33. Nina Marko
  Nina Marko på 01.02.2021
  Jeg overvejede at tænke dig selv på grund af min mand, der efterlod mig til en anden kvinde. de rejste begge langt væk fra mig, jeg kunne ikke kontakte min mand mere. Så alt det, der fik mig til at bekymre mig, var ikke mit sind afgjort. Da alt dette foregik med mig. Jeg valgte at kigge på internettet, hvor jeg stødte på mange gode vidnesbyrd om DR WALE. Så jeg tog kontakt med DR WALE og fortalte ham, hvad der sker med mig, og han bad mig om ikke at græde og bekymre mig mere. DR WALE kastede en Voodoo-trylleformular, der fik min mand til at komme tilbage til mig og begyndte at bede mig om at være barmhjertig med ham. Hvis du har problemer i dit ægteskab eller forhold, så tro mig, at DR WALE er den bedste mand at kontakte. E: Mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402
 34. Erna Jonas
  Erna Jonas på 26.01.2021
  Efter at have boet i et dårligt ægteskab i nogle år har jeg mistet mit job, jeg græd dag og nat og blev næsten gal. Men nu er jeg også på benene igen tak også DR WALE, der gendanner min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad der går igennem. Min mand slog mig altid uden nogen grund til, at han altid fornærmer alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette gjorde han en Voodoo-fortælling for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har gendannet alting til det normale igen. min mand har bedt om tilgivelse fra mig, og min chef på mit arbejdssted har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402
 35. Wini Ayoze
  Wini Ayoze på 22.01.2021
  KONTAKT DR WALE I DAG FOR AT FÅ TILBAGE DIN EX OG FOR AT FÅ GOD KAMPANJE I DIN ARBEJDSSTED: E: MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ELLER RING / WHATSAPP +2347054019402
  Årsager til, at jeg deler dette, er på grund af det gode arbejde, DR WALE gjorde for mig og mine venner. Sandheden bliver fortalt DR WALE er den slags mand, du kan stole på og stole på. Han arbejder 100% sikkert. DR WALE holder sig til sit ord, han svigter ikke. Så i dag vil jeg anbefale DR WALE til alle, der har brug for hjælp. Ring / WhatsApp +2347054019402 ELLER E: mail: drwalespellhome@gmail.com
 36. Marie Harris Gill
  Marie Harris Gill på 21.01.2021
  Jeg havde brug for at få adgang til min kæreste, fordi jeg formoder, at han blokerede mig på whats-app og Facebook. Jeg blev træt af at hacke hans telefon selv, men det var ikke muligt, så jeg blev sendt til (int.hackers002@gmail.com), der med succes hackede telefonen og gav mig alle de resultater, jeg havde brug for. så er her for at sætte pris på int.hackere til et job, vil Gud velsigne dig
 37. Lotty Pawel
  Lotty Pawel på 18.01.2021
  Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402
 38. Olga Defrel
  Olga Defrel på 14.01.2021
  Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402
 39. Aras Luca
  Aras Luca på 07.01.2021
  Hej alle sammen, jeg ved, at der er nogen, der læser dette, jeg vil dele et godt stykke arbejde med en stavekaster kaldet DR WALE. MIN mand og jeg havde en kamp, ​​der førte til vores skilsmisse, men da han forlod mig, var en del af min krop og sjæl tilbage med ham, og jeg var trist og græd hele dagen og natten, jeg søgte noget online, da jeg så folk vidne om stort arbejde af DR WALE, og jeg besluttede at også komme i kontakt med DR WALE for at få hjælp. Har jeg kontaktet ham, fortalte han mig, hvad og hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde alt, hvad han har sagt, også for mig. Han forsikrede mig om, at inden 72 timer vil min mand vende tilbage til mig, alt for overrasket før 72 timer, hvor min mand er begyndt at sende en sms og ringe til mig. Før nogle dage senere kørte en bil og stoppede uden for mit hus, og det var min mand. Jeg er så glad for, at DR WALE bragte min mand tilbage til sin mening igen. Du kan nå DR WALE med følgende oplysninger nedenfor: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
  WhatsApp: +2347054019402
 40. Katy Lozano
  Katy Lozano på 26.12.2020
  Jeg er her for at dele min vidunderlige historie om, hvordan DR WALE bragte lykke tilbage i mit liv. Jeg har haft det meget svært med mig selv i nogle år og måneder. Så på denne gode dag gik jeg til denne butik for at få nogle madvarer, hvor jeg overhørte denne dame fortælle en ven om, hvordan DR WALE hjælper hende også med at bringe sin mand tilbage, der forlod hende til en anden kvinde, da jeg overhørte hende, har jeg ingen valg, men at dele mit problem med hende, sagde hun, at DR WALE vil hjælpe mig. derfra gav hun mig DR WALE-kontakt, som jeg kontaktede DR WALE og delte mit problem med ham. Efter at have fortalt ham alle mine bekymringer fortalte han mig, at han bliver nødt til at forberede kærlighedsformulering og bliver nødt til at få ting. Så jeg betalte for varer, han brugte til at forberede kærligheds kærlighedsformularen, og se, min mand er nu med mig. Vi afviklede begge vores forbipasserende og tilbage sammen stærke. Alt takket være DR WALE. Du kan også drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402
 41. Thomas Kraene
  Thomas Kraene på 18.12.2020
  HVORDAN JEG FÅR MIN EKKONNE TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ODION ...... Hej alle sammen, jeg hedder Thomas Kraene, efter 15 års ægteskab boede jeg og min kone lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og jeg elskede min familie, de var min højeste prioritet, indtil en morgen havde jeg og min kone et lille argument, som jeg ved, at alle par har, fordi der ikke er perfekte par i denne verden efter argumentet, jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke ' for ikke at finde min kone og vores børn, hun pakkede også sine tasker og børnenes og forlod jeg prøvede at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende, jeg gik til hendes vens hus, men de kunne ikke fortælle mig, hvor jeg kunne finde hende, jeg var frustreret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at drikke alkohol hver dag og aften, jeg stoppede med at gå på arbejde, det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn betyder alt for mig, det var som om en del af min krop forlod mig, jeg kunne ikke ' t fungerede godt, en dag søgte jeg på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om nogen, der vidnede om en mand ringede til Dr. ODION, og hvordan han bragte sin kone tilbage inden for 3 dage, jeg tænkte ikke to gange over det. Jeg sendte en besked til ham og fortalte ham alt, hvad der skete mellem mig og min kone, og han sagde, at han finder mit problem meget let for ham at løse han fortalte mig også at stole på ham, at min kone kommer tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stoler på ham, og han bad om nogle oplysninger, som jeg gav ham, 3 dage senere kom min kone hjem med børnene, jeg var så overrasket over at se hende, det var som en drøm for mig begyndte hun at græde og undskyldte mig, jeg fortalte hende, det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad, hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis du er sønderknust, fordi din kone eller mand forlod dig, kan du kontakte ham via hans e-mail for enhver form for dødsformular, beskyttelsesformulering og også for at løse retssager. (drodion60@yandex.com) eller du kan også whatsApp ham på +2349060503921.
 42. Silvia Andreea
  Silvia Andreea på 15.12.2020
  Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.
 43. Mila Soken
  Mila Soken på 15.12.2020
  Det fungerede virkelig, og jeg er stolt over at være vidne til det. Jeg så indlægget om, hvordan hun fik sin mand tilbage gennem DR WALE. Han hjalp hende med at få sin eksmand tilbage. Min skiltes for 2 år siden for at bo hos en anden mand, og jeg prøver at lade hende gå, men kunne ikke, så jeg prøver at gøre en masse ting for at få hende tilbage, hun kommer ikke tilbage til mig. En dag besøger jeg forumet for nogle tip til bedring, og der så jeg en kvinde vidne om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, efter at han havde bundet sig med en anden kvindes magi, og DR WALE hjalp hende. Begyndelsen troede jeg aldrig på åndeligt arbejde, prøvede modvilligt det, var desperat, jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer for ham, til min største overraskelse hjalp DR WALE mig med at finde min kvinde efter 2 dage, og nu er mit forhold perfekt nu. som lovet. Permanent gendannelse af en eks bringer ikke kun nogen tilbage, du elsker, men forener også følelser fra elskere med det faktum, at du er tilfreds med denne person. Min kvinde behandler mig som en konge nu og siger altid, at hun elsker mig hele tiden. Hvis du gennemgår vanskeligheder i dit forhold, kan DR WALE problemer hjælpe ægteskabshjælp, KONTAKT HAN WhatsApp / Ring til ham på +2347054019402 eller EMAIL: drwalespellhome@gmail.com
 44. Marcel Pescaru
  Marcel Pescaru på 01.12.2020
  Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921
 45. Marcel Pescaru
  Marcel Pescaru på 01.12.2020
  Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921
 46. Henk mavue
  Henk mavue på 13.11.2020
  DET ER SAND, AT MANGE AF SPELL CASTEL ER FALSKE, DETTE ER DEN ENESTE STAV CASTEL CASE, DER HAR VÆRET I stand til at returnere min pige, den sidste uge, efter at en eller anden falsk CASTER har indsamlet min penge, så kontakt venligst DR ALASHIRA, AT DET ER EN GOD MAND (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.
 47. Sandra vivo yark..
  Sandra vivo yark.. på 13.11.2020
  Jeg vil gerne takke ALASHIRA for din hjælp. Min kone forlod mig for et par måneder tilbage, og jeg havde brug for hende i mit liv, fordi jeg elsker hende så meget. Jeg kontaktede ALASHIRA, da jeg læste om ham på Google, hvordan han returnerer kærlighed. Han gav mig forsikring og fortalte mig, at han havde brug for ting, som jeg leverede, og inden for de næste to dage efter at have trylleformuleret, kom hans kone tilbage til mig. Tak ALASHIRA Du kan kontakte ham med følgende detaljer. dralahalah@gmail.com eller Whatsapp +23480115720823 han er en god mand, kontakt ham i dag ..
 48. Hennebert kie
  Hennebert kie på 13.11.2020
  MG !! Dette er bestemt et chokerende og ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om denne magtfulde og store læge kaldet dr allam på forummet..jeg troede ikke , fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om, hvad der ikke skete, før dr allam gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab på 6 år tilbage til mig og bragte min vender tilbage til mig i samme 48 timer har læst på Internettet ... åh min Gud, jeg er virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hende tilbage .. Jeg har virkelig mangel på udtryk, og jeg ved ikke hvor meget for at formidle min påskønnelse til digDrALLAM du er en Gud sendte til mig og hele min familie .. Her er ... er den bedste læge online og hans resultat er 100% garanti .. e-mail dralahalah@gmail.com .... WhatsApp eller ring til +2348115720823 ... bedes du kontakte ham i dag, han er fantastisk .. ..
 49. David Bescht
  David Bescht på 31.10.2020
  Mit navn er Clara Andrew, jeg vil dele mit vidnesbyrd med offentligheden om, hvad denne mand kaldte chubygreat lige har gjort for mig, denne mand har netop bragt min mistede eksmand tilbage til mig med sin store trylleformular inden for 48 timer.
  Jeg var gift med min mand William Bob, vi var sammen i lang tid, og vi elsker os selv, men da jeg ikke kunne give ham et barn i 2 år, forlod han mig til en anden kvinde og fortalte mig, at han ikke kunne fortsætte længere. Jeg sagde omg, jeg var frustreret og håbløs, og begyndte derefter at lede efter en måde at få ham tilbage, indtil en af ​​mine venner fortalte mig om denne mand, og hvordan han har hjulpet mennesker rundt omkring i verden med forskellige problemer, først troede jeg ikke hende, jeg tænkte på det i to dage, indtil jeg besluttede at prøve det.
  Jeg kontaktede denne mand, og jeg fortalte ham alle mine problemer, og hvad jeg vil have ham til at gøre for mig, han fortalte mig, at mine problemer ville blive løst inden for 48 timer, og at alt mit ønske skal imødekommes, jeg var skeptisk, men se inden for de 48 timer kom min mand tilbage på knæ og bad mig om at tilgive ham. Denne mand bragte ikke kun min mistede mand tilbage inden for 48 timer, men jeg savnede også min menstruation efter en måned, og jeg gik til en test, og resultatet viste at jeg var gravid. Jeg er glad i dag som mor til en baby pige, endnu en gang tak kæreste for hvad du har gjort for mig.

  Hvis du er derude, der gennemgår nogle af disse problemer eller har HIV-problemer i dit liv eller nogen form for sygdom, skal du kontakte ham for hjælp, hans private e-mail:
  chubygreat@gmail.com / WhatsApp-telefonnummer: 2348165965904
 50. David Bescht
  David Bescht på 31.10.2020
  Mit navn er Clara Andrew, jeg vil dele mit vidnesbyrd med offentligheden om, hvad denne mand kaldte chubygreat lige har gjort for mig, denne mand har netop bragt min mistede eksmand tilbage til mig med sin store trylleformular inden for 48 timer.
  Jeg var gift med min mand William Bob, vi var sammen i lang tid, og vi elsker os selv, men da jeg ikke kunne give ham et barn i 2 år, forlod han mig til en anden kvinde og fortalte mig, at han ikke kunne fortsætte længere. Jeg sagde omg, jeg var frustreret og håbløs, og begyndte derefter at lede efter en måde at få ham tilbage, indtil en af ​​mine venner fortalte mig om denne mand, og hvordan han har hjulpet mennesker rundt omkring i verden med forskellige problemer, først troede jeg ikke hende, jeg tænkte på det i to dage, indtil jeg besluttede at prøve det.
  Jeg kontaktede denne mand, og jeg fortalte ham alle mine problemer, og hvad jeg vil have ham til at gøre for mig, han fortalte mig, at mine problemer ville blive løst inden for 48 timer, og at alt mit ønske skal imødekommes, jeg var skeptisk, men se inden for de 48 timer kom min mand tilbage på knæ og bad mig om at tilgive ham. Denne mand bragte ikke kun min mistede mand tilbage inden for 48 timer, men jeg savnede også min menstruation efter en måned, og jeg gik til en test, og resultatet viste at jeg var gravid. Jeg er glad i dag som mor til en baby pige, endnu en gang tak kæreste for hvad du har gjort for mig.

  Hvis du er derude, der gennemgår nogle af disse problemer eller har HIV-problemer i dit liv eller nogen form for sygdom, skal du kontakte ham for hjælp, hans private e-mail:
  chubygreat@gmail.com / WhatsApp-telefonnummer: 2348165965904
 51. judith
  judith på 03.07.2020
  Hej alle sammen .. Jeg var gift i 4 år, efter disse år begyndte tingene
  bliver grim, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang. det fik
  værre på et tidspunkt, som han anmodede om skilsmisse. Jeg prøvede mit bedste for at gøre ham
  skift mening og bliv hos mig. Men han flyttede ud af huset og stadig
  gik videre med at indgive en skilsmisse. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men
  stadig fungerede intet. Gennembrudet kom, da en ven præsenterede mig for
  denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med. jeg har
  aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt
  fordi jeg var desperat og havde intet valg. Han holdt specielle bønner og
  brugte rødder og urter. Inden for 24 timer ringede han til mig og var ked af alt det
  følelsesmæssigt traume han havde kostet mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter
  at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel dr. ældste Eric gjorde for mig og min
  familie. Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer på tværs af
  verden, og de har haft gode nyheder. Jeg har stor tro på nogen derude
  har brug for hans hjælp. Whatsapp: +19564101694 eller e-mail ham også her ..elderic123 @ gmail.com, så gør en ekstra indsats for at gemme din
  ægteskab / forhold, kan du også kontakte ham, hvis du har problemer ..
  1) vil have din eks tilbage.
  2) Du har altid mareridt.
  3) Forfremmes på dit kontor
  4) Vil du have et barn.
  5) Du vil være rig.
  6) du ønsker at beholde din mand / mand for dig alene for altid.
  7) Vil du have kontrol over dette ægteskab
  8) Vil du blive tiltrukket af mennesker
  9) Manglen på børn.

  10) Du vil vinde lottr
 52. Felix Moscow
  Felix Moscow på 29.06.2020
  Jeg takker dig chubygreat for alle dine vidunderlige værker og vidunderlige værker, du har gjort for mig, og de omkring mig, du er faktisk en stor stavebesætning, en fredsskabende. chubygreat har hjulpet mig meget i mit ægteskab. For nogle år tilbage havde jeg og min kone nogle problemer, og det førte til, at hun boede huset. Vi havde allerede to børn sammen Natalie og Vanessa, som jeg værdsætter så meget. Jeg elsker min familie så meget, at jeg kan gøre noget. min kone Mabel forlod mig og tog børnene på grund af vores misforståelse, og jeg forårsagede det alt sammen, jeg snydt på hende. hun forlod huset, og jeg vidste aldrig hvad og hvordan man bedte hende mere, jeg blev næsten vanvittigt og prøvede at se efter en måde at bringe dem tilbage på, indtil jeg stødte på den store stavebeslag i google. Jeg kontaktede ham, og han stillede mig nogle spørgsmål, som jeg svarede, og han fortalte mig, hvad jeg havde brug for, og de ting, jeg har brug for at give, jeg troede, det hele var en fusk, selvom jeg besluttede at prøve det. Han gav mig to dage til min kone at vende tilbage, og det var sådan, alt blev løst i mindelig retning. hun kom af sig selv uden at jeg gik til hende og sagde, at alt er godt. og lige siden da har chubygreat@gmail.com hjulpet mange, jeg kender, fordi jeg fortæller folk, der står over for det samme spørgsmål om denne store mand, og de vidnede alle og takker mig. Du kan kontakte chubygreat nu for hjælp til enhver slags problemer med hans detaljer Whatsapp +2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com. Han er den løsning, du søger nu.
 53. Felix Moscow
  Felix Moscow på 29.06.2020
  Jeg takker dig chubygreat for alle dine vidunderlige værker og vidunderlige værker, du har gjort for mig, og de omkring mig, du er faktisk en stor stavebesætning, en fredsskabende. chubygreat har hjulpet mig meget i mit ægteskab. For nogle år tilbage havde jeg og min kone nogle problemer, og det førte til, at hun boede huset. Vi havde allerede to børn sammen Natalie og Vanessa, som jeg værdsætter så meget. Jeg elsker min familie så meget, at jeg kan gøre noget. min kone Mabel forlod mig og tog børnene på grund af vores misforståelse, og jeg forårsagede det alt sammen, jeg snydt på hende. hun forlod huset, og jeg vidste aldrig hvad og hvordan man bedte hende mere, jeg blev næsten vanvittigt og prøvede at se efter en måde at bringe dem tilbage på, indtil jeg stødte på den store stavebeslag i google. Jeg kontaktede ham, og han stillede mig nogle spørgsmål, som jeg svarede, og han fortalte mig, hvad jeg havde brug for, og de ting, jeg har brug for at give, jeg troede, det hele var en fusk, selvom jeg besluttede at prøve det. Han gav mig to dage til min kone at vende tilbage, og det var sådan, alt blev løst i mindelig retning. hun kom af sig selv uden at jeg gik til hende og sagde, at alt er godt. og lige siden da har chubygreat@gmail.com hjulpet mange, jeg kender, fordi jeg fortæller folk, der står over for det samme spørgsmål om denne store mand, og de vidnede alle og takker mig. Du kan kontakte chubygreat nu for hjælp til enhver slags problemer med hans detaljer Whatsapp +2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com. Han er den løsning, du søger nu.
 54. Carl
  Carl på 11.06.2020
  Jeg hedder Carl fra Mexico
  Min kæreste brød op med mig for 5 måneder siden, fordi hun følte at jeg snyder hende sammen med sin ven, jeg prøvede alt, hvad jeg kunne forklare hende, men hun betalte døve ører, jeg var følelsesmæssigt ødelagt, fordi jeg virkelig elskede hende, indtil jeg så en indlæg på internettet om Guds mand, der hjælper folk med at genvinde deres mistede elsker, i første omgang tvivlede jeg på, at det var ægte, fordi jeg aldrig troede på sådan noget, men jeg besluttede at prøve det, jeg kontaktede ham og fortalte ham, hvad skulle jeg gør, og det gjorde jeg, så gjorde en trylleformel for mig Processen med at stave for at forene elskere er meget enkel og fungerer uselvisk over for mennesker på samme måde som han gendannede mit forhold inden for 48 timer, og min kæreste ringede til mig i går og bad mig igen, hvis du har brug for hjælp til at løse dit forhold eller ægteskabsproblem. Her er hans Guds mand gennem sin spellspecialistcaster937@gmail.com
 55. Paul
  Paul på 11.06.2020
  Jeg hedder Jerry, jeg er fra Spanien på det europæiske kontinent
  Min kone brød op med mig for 3 måneder siden og tvang mig til at underskrive skilsmissepapirer, og jeg havde et helt brudt hjerte. Og jeg kunne ikke vende tilbage til nogen form følelsesmæssigt. Gudskelov for denne vidunderlige og strålende trylleformular, der er kommet mig til hjælp. Wow! Denne trylleformular hjalp mig så meget og garanterede mig en presserende rollebesætning i 24 timer, som jeg accepterede. Chokerende! Denne måned, den 1. juni 2020, kaldte min kone mig tilbage med mange undskyldninger efter 48 timer, hvilket beroligede mig, og hun gjorde sit bedste for at trække de skilsmissepapirer tilbage, der tidligere var blevet i gang med magten af ​​denne mirakelmedarbejder. Nogle mennesker vidnede om, at dette stavebeslag bragte deres elsker Ex tilbage, andre vidnede om, at han gendanner livmoderen, helbreder kræft, herpes simplex-virus og andre sygdomme, tak så meget, Herre, for dine magtfulde staver. udtryk er ikke nok til at takke dig. hvis du har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte lægen via hans e-mail spellspecialistcaster937@gmail.com
 56. Paul
  Paul på 11.06.2020
  Jeg hedder Jerry, jeg er fra Spanien på det europæiske kontinent
  Min kone brød op med mig for 3 måneder siden og tvang mig til at underskrive skilsmissepapirer, og jeg havde et helt brudt hjerte. Og jeg kunne ikke vende tilbage til nogen form følelsesmæssigt. Gudskelov for denne vidunderlige og strålende trylleformular, der er kommet mig til hjælp. Wow! Denne trylleformular hjalp mig så meget og garanterede mig en presserende rollebesætning i 24 timer, som jeg accepterede. Chokerende! Denne måned, den 1. juni 2020, kaldte min kone mig tilbage med mange undskyldninger efter 48 timer, hvilket beroligede mig, og hun gjorde sit bedste for at trække de skilsmissepapirer tilbage, der tidligere var blevet i gang med magten af ​​denne mirakelmedarbejder. Nogle mennesker vidnede om, at dette stavebeslag bragte deres elsker Ex tilbage, andre vidnede om, at han gendanner livmoderen, helbreder kræft, herpes simplex-virus og andre sygdomme, tak så meget, Herre, for dine magtfulde staver. udtryk er ikke nok til at takke dig. hvis du har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte lægen via hans e-mail spellspecialistcaster937@gmail.com
 57. Paul
  Paul på 11.06.2020
  Jeg hedder hr. Paul fra Canada.
  Jeg var så deprimeret, da min kæreste forlod mig efter en anden mand, efter at vi havde været sammen i 8 måneder, jeg prøvede at bede hende om at vende tilbage til mig, hun nægtede bare fordi den nye mand er meget rig end mig, og han købte for nylig nyt 2020 Toyota Camry, det var grunden til, at min kæreste forlod mig og fulgte manden bare på grund af penge, hvad med Guldgraveren og sagde, at hun ikke havde nogen følelser for mig mere. Vi var jo alt sammen, han blev en trist mand efter al den kærlighed, vi delte i fortiden, jeg kunne ikke forestille mig mit liv uden hende, fordi min kærlighed til hende var uvurderlig at handle af en eller anden grund en dag, mens jeg surfe på internettet, Jeg så en kommentar om det har magten til at bringe en kæreste tilbage, og jeg besluttede at prøve at se selv ved at kontakte ham, og jeg svarede straks og forklarede, hvad jeg gik igennem, og sagde, at den anden fyr brugte voodoo-stave på hende, så hun forlod mig for ham på trods af min pleje af hende, og han lovede mig, at han ville hjælpe mig med at få min kæreste tilbage, og også hjælpe mig med at give ham en død spell, så han ikke kan bekæmpe mig i fremtiden og efter 4 dage, hvor min kæreste ventede på, at jeg skulle komme tilbage fra arbejde, og da jeg kom hjem den dag, begyndte hun at tigge og sagde, at han var ked af, at hun aldrig vidste, hvad der var sket med hende, og det er som mirakel og magi i mit sind. tak, læge, nu er jeg tilfreds med min kæreste, og alt går glat nu. Hvis du har brug for hjælp fra lægen, der hjælper mig med at få min kæreste tilbage, bedes du kontakte ham via hans e-mail
  drpellar@gmail.com
 58. David
  David på 11.06.2020
  Jeg hedder Jerry, jeg er fra Spanien på det europæiske kontinent
  Min kone brød op med mig for 3 måneder siden og tvang mig til at underskrive skilsmissepapirer, og jeg havde et helt brudt hjerte. Og jeg kunne ikke vende tilbage til nogen form følelsesmæssigt. Gudskelov for denne vidunderlige og strålende trylleformular, der er kommet mig til hjælp. Wow! Denne trylleformular hjalp mig så meget og garanterede mig en presserende rollebesætning i 24 timer, som jeg accepterede. Chokerende! Denne måned, den 1. juni 2020, kaldte min kone mig tilbage med mange undskyldninger efter 48 timer, hvilket beroligede mig, og hun gjorde sit bedste for at trække de skilsmissepapirer tilbage, der tidligere var blevet i gang med magten af ​​denne mirakelmedarbejder. Nogle mennesker vidnede om, at dette stavebeslag bragte deres elsker Ex tilbage, andre vidnede om, at han gendanner livmoderen, helbreder kræft, herpes simplex-virus og andre sygdomme, tak så meget, Herre, for dine magtfulde staver. udtryk er ikke nok til at takke dig. hvis du har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte lægen via hans e-mail spellspecialistcaster937@gmail.com
 59. David
  David på 11.06.2020
  Jeg hedder hr. Paul fra Canada.
  Jeg var så deprimeret, da min kæreste forlod mig efter en anden mand, efter at vi havde været sammen i 8 måneder, jeg prøvede at bede hende om at vende tilbage til mig, hun nægtede bare fordi den nye mand er meget rig end mig, og han købte for nylig nyt 2020 Toyota Camry, det var grunden til, at min kæreste forlod mig og fulgte manden bare på grund af penge, hvad med Guldgraveren og sagde, at hun ikke havde nogen følelser for mig mere. Vi var jo alt sammen, han blev en trist mand efter al den kærlighed, vi delte i fortiden, jeg kunne ikke forestille mig mit liv uden hende, fordi min kærlighed til hende var uvurderlig at handle af en eller anden grund en dag, mens jeg surfe på internettet, Jeg så en kommentar om det har magten til at bringe en kæreste tilbage, og jeg besluttede at prøve at se selv ved at kontakte ham, og jeg svarede straks og forklarede, hvad jeg gik igennem, og sagde, at den anden fyr brugte voodoo-stave på hende, så hun forlod mig for ham på trods af min pleje af hende, og han lovede mig, at han ville hjælpe mig med at få min kæreste tilbage, og også hjælpe mig med at give ham en død spell, så han ikke kan bekæmpe mig i fremtiden og efter 4 dage, hvor min kæreste ventede på, at jeg skulle komme tilbage fra arbejde, og da jeg kom hjem den dag, begyndte hun at tigge og sagde, at han var ked af, at hun aldrig vidste, hvad der var sket med hende, og det er som mirakel og magi i mit sind. tak, læge, nu er jeg tilfreds med min kæreste, og alt går glat nu. Hvis du har brug for hjælp fra lægen, der hjælper mig med at få min kæreste tilbage, bedes du kontakte ham via hans e-mail
  drpellar@gmail.com
 60. David
  David på 11.06.2020
  God dag til jer seere, jeg hedder David. Jeg er her for at udgive et fantastisk stykke værk af en stavebeslag, der hjælper mig med at få min kæreste tilbage inden for 24 timer. Min kæreste forlod mig på grund af en anden mand, og jeg havde brug for hende så meget tilbage, fordi jeg elsker hende, det hele bekymrede mig for, at jeg ikke kunne koncentrere mig om arbejde. Jeg ledte efter hjælp fra venner og familie, men ingen kunne få et svar på mit problem, før min nabo tænkte at introducere denne læge for mig. Jeg kontaktede ham og åbnede alt for ham, og han gav mig håb og lovede mig, at min kæreste ville vende tilbage til mig inden for 3 dage. Jeg fulgte alle de instruktioner, han gav mig, og jeg så, at min kæreste var vendt tilbage til mig inden for 2 dage, som lægen havde lovet, at min kæreste var så loyal, sød og oprigtig. Jeg må sige, det er et mirakel, fordi jeg aldrig har haft noget lignende, og det virkede virkelig for mig. Seere, der søger hjælp, kan henvende sig til den mand, der hjælper mig. Du kan kontakte ham via hans e-mail når som helst du har brug for hans hjælp
  dette er e-mailen drpellar@gmail.com
 61. Garry
  Garry på 05.06.2020
  Dr.Sango, DET HJÆLPET mig, reddede mit forhold.
  Jeg vil gerne vidne om en stor og kraftfuld stavebeslag, min kone forlod mig og børn i 2 år, da jeg ringede til hende, hun forlod os til en anden kvinde, og da jeg ringede til hende sagde hun, at hun ville have en skilsmisse, jeg var så trist at jeg græd hele natten var jeg så ensom på udkig efter noget online, da jeg fandt en troldmand kaldet Dr.Sango, der hjalp en masse mennesker med at tackle deres problemer, så jeg kontaktede ham om hans problemer, han fortalte mig, at det ville tage 24 timer, og min kone ville vende tilbage til mig. Jeg gjorde alt, hvad han bad mig gøre. Den næste dag kom min kone tilbage på hendes knæ og bad om at annullere den skilsmisse, vi nu nyder sammen. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte guiden, der hjælper mig via hans e-mail spellspecialistcaster937@gmail.com
 62. mark
  mark på 05.06.2020
  Læs venligst hvordan jeg følte mig nogle gange siden
  Jeg har læst alle kommentarer siden 2015. og lidt virkelig lettet, når ingen omkring oplever noget lignende, nogle gange ser det ud til, at du vil opleve en helt overalt i verden, men her er de virkelige og virkelige menneskelige oplevelser, der gør du er klar over, at alle følelser, tårer, smerter og så videre. - normal proces efter adskillelse, selvom det tager lang tid. Det er meget svært at finde ud af, når hun forlader dig uden nogen seriøs grund, selv separationen endte med et simpelt kys på læberne, så jeg kan ikke engang stoppe med at tænke på ham efter 4 måneder, holde op med at tænke, hvorfor hun havde brug for det . Indtil videre vågner jeg og går i søvn og tænker kun på hende, selvfølgelig er der dage, hvor jeg har lyst til at komme mig, og jeg er stærk til at give slip på alle tanker, men så kommer den næste dag, og det er over igen kan jeg ikke stoppe med at følge hende i det sociale rum, og der ser jeg hende altid rejse efter iv. land, have det godt sammen med venner osv., så gnag på mig selv med tanken om, at hun var i stand til at lade mig gå og nyde livet, og jeg sidder fast og ikke bevæger mig fremad, hvis jeg handler på noget, jeg gør virkelig ikke ' t oplever det øjeblik fuldt ud, mine tanker flytter et andet sted. Jeg er oprigtigt glad for, at det går godt med henne, jeg ønsker ikke hende noget dårligt, og jeg ville aldrig ønske hende noget, men at "selvmedlidenhedsknappen" stadig kommer, jeg lever stadig i håb om, at hun en dag vil skrive til mig og spørge efter mig, hvordan jeg har det, men sådanne forhåbninger virker tomme. , fordi vi ikke kommunikerer helt efter separationen. Nogen vil tale, dele tanker eller endda udveksle dem, men venner, der ikke har oplevet noget lignende, ønsker ikke konstant at lægge byrden på familiemedlemmerne.
  endelig kom min kæreste senere tilbage til mig og elsker mig endnu bedre end før, men er kun en åndelig mand, der hjælper mig, og hvis du har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte Dr.Pellar og kontakte ham via denne e-mail,
  drpellar@gmail.com
 63. PETER MULLER
  PETER MULLER på 27.04.2020
  Jeg er så glad for, at jeg mødte Dr. Adeleke han hjalp mig kaste en genforening magi på min kone, hun forlod mig for nogen reel grund, han fortalte mig, at hun vil være tilbage inden for 48 timer, til min overraskelse hun kom tilbage, og nu er vi har den bedste tid i vores liv sammen lige siden hun kom tilbage, vores kærlighed er blevet stærkere end før. Hvis du har noget problem i dit forhold så tøv ikke med at kontakte disse store og magtfulde læge på aoba5019@gmail.com eller whatsapp ham på +27740386124 
 64. Olivia Jayden
  Olivia Jayden på 02.09.2019
  HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B
 65. Olivia Jayden
  Olivia Jayden på 02.09.2019
  HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B
 66. ahigah
  ahigah på 27.06.2019
  Jeg hedder Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio, USA, og jeg er lykkelig gift med en charmerende og kærlig mand med tre børn. Et meget stort problem opstod i min familie for et år siden, mellem min mand og mig, så forfærdeligt, at han tog sagen til retten for skilsmisse. Han sagde, at han aldrig ville blive hos mig igen, og at han ikke elskede mig mere. Så forlod han huset og gjorde mig og børnene gik igennem alvorlige smerter. Jeg forsøgte at vende tilbage til ham gennem meget tiggeri, men alt var forgæves. Endelig blev det bekræftet, at han havde truffet en beslutning, og at han aldrig ville se mig igen.
  En skæbnesvangende eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde, mødte jeg en gammel ven, der spurgte min mand. Jeg forklarede alt for ham, så han fortalte mig, at den eneste måde at få min mand tilbage på er at besøge professor Pellar, fordi det virkelig virkede for ham. Tværtimod troede jeg aldrig på stavningen, men jeg havde ikke andet valg end at følge hans råd. han gav mig e-mailadressen til stavningen, der er EMAIL drpellar@gmail.com
  Derefter sendte jeg den næste morgen en mail til den adresse, han gav mig, og professor Pellar forsikrede mig om, at jeg vil få min mand tilbage i to dage.
  Hvad en fantastisk erklæring! LOL !!! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre næste gang. Så utroligt, right?
  Nå, det var sådan, han kom tilbage samme dag med stor kærlighed og glæde, og han undskyldte for sine fejl og den smerte, han gav mig og mine børn. min mand elsker mig nu stærkere end det var før. Tak for hjælpen fra denne store professor Pellar.
  Jeg råder alle, der går gennem de forskellige udfordringer for at komme i kontakt med denne store mand, og som han gjorde med mig, vil han løse alle hans problemer. Du kan sende ham en email via denne email adresse. og han skulle fortælle hele verden om sine storslåede kræfter. (Drpellar@gmail.com)
  kontakt professor pellar om følgende spørgsmål
  1) Fremmes i hvad du gør.
  2) Tjen en god penge eller vind et lotteri.
  3) opnå succes i erhvervslivet.
  4) åndelige problemer.
  5) vinder retssagen.
  6) Find din livspartner.
  7) Få et godt betalt job.
  8) Få kontrol over dit ægteskab.
  9) Jeg kan godt lide og jeg er tiltrukket af mennesker.
  10) inddrive de tabte penge.
  (11) Han helbreder dig for alle sygdomme. helbredelig og uhelbredelig som hiv / aids, kræft, noget
  (12) Løs problemer med graviditet og velsigne dig med babyer.
  hvis du står over for noget problem i dit liv bedes du kontakte denne email adresse drpellar@gmail.om
 67. Jessica
  Jessica på 16.06.2019
  Jeg var i stand til at komme tilbage til min kæreste, takket være Dr. Adewale; en kraftfuld voodoo stavekaster, som jeg mødte online, og jeg anbefaler stærkt Dr. Adewale til alle, der har brug for hjælp! ..
  Jeg vil vidne om, hvordan jeg kom tilbage til min kæreste, efter at han slog sammen med mig, vi har været sammen i 3 år, og jeg fandt ud af at han havde en affære med en anden kvinde, da jeg konfronterede ham, førte det til en kamp og som i sidste ende førte til vores breakup, prøvede jeg alt for at få ham tilbage, men alting til ingen nytte før jeg så et indlæg i et relationsforum om denne stærke stavekaster, der hjælper folk med at få deres mistede kærlighed tilbage gennem kærlighedstrollen tvivlede på det, men besluttede at prøve det, så kontaktede jeg denne stavekaster via sin e-mail, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre og hvordan man skulle gøre ting, det gjorde jeg præcis som jeg blev instrueret. Få dage i magten kaldte min kæreste mig undskyld, fortalte mig, hvor ked af han er, og hvor meget han vil have mig tilbage. Bare vil have verden til at vide, at sande magtfulde stavhjul stadig afslutter selv online og forøger min oprigtige taknemmelighed og værdsætter Dr. Adewale for at gøre mit liv helt igen, nu er mit forhold til en økonomi stærkere end nogensinde
  Hvis du er her, og du har brug for hjælp til at få din ex tilbage, har du brug for et job eller har brug for lotteri stave, heldig spell, ikke mere skuffelse, græd ikke mere, kontakt Dr. Adewale for hjælp nu @ adesolutiontemple@gmail.com
 68. allison
  allison på 15.05.2019
  Hej jeg er Allison Howarts Efter at have været i forhold til Anderson i årevis brød han op med mig, jeg gjorde alt for at få ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, spurgte jeg Han med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere ville kontakte en stavekasting, der kunne hjælpe mig med at stave det tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede jeg havde stavet, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede stavningskanal, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være fint inden tre dage, at min eks skal komme tilbage til mig inden tre dage, han kastede stavningen og overraskende den anden dag var det omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket over, at jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at en person, jeg kender, der har et problem med forholdet, ville være nyttigt for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og kraftige staveramme, der hjalp mig med mit eget problem. email: drpellar@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller i et andet tilfælde
  er kun Dr.Pella, der kan hjælpe dig med følgende problemer
  1) elsker spil
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægtefæller ægtefæller
  5) bindende stavning
  6) Breakup Spells
  7) Forfalske en kæreste i kærlighed
  8.) Du vil blive fremmet på dit kontor / lotteri stavemåde
  9) Vil du tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  drpellar@gmail.com
 69. Warren Chandler
  Warren Chandler på 07.04.2019
  Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

Efterlad en ny kommentar

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

MOOLA sender inspiration og information om spændende temaer til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl.

NYESTE ARTIKLER

Tag din power hjem og stå stærkt i livet! Artikel af Cph coaching by Karina
Coaching - 3. July 2020
Af: Cph coaching by Karina

Når du lærer at tage din power hjem, bliver mange ting lettere i dit liv.

Sig NEJ og sæt grænser – på en anerkendende måde. Artikel af Ianneia Livia Silke Meldgaard
Coaching - 1. May 2020
Af: Ianneia Livia Silke Meldgaard

I de sidste mange år, hvor den anerkendende tilgang har vundet indpas i de fleste forældres og pædagogers tilgang til børn, er...

Sådan skaber du en stærk relation til din teenager! Artikel af Karina Jensen
Coaching - 1. May 2020
Af: Cph coaching by Karina

Skulle jeg give dig mit bedste råd, til at skabe en stærk relation til din teenager, så er det at lytte. Sådan rigtigt at lytte,...

Hvornår er du en god forælder? blog af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 1. May 2020
Af: Sonja Ramsøe

På min tur i den flotte skov omkring hvor vi bor, går jeg forbi et flot birketræ, som ligner, at der er 3 træer i et træ. Og jeg...

Find din sunde balance i disse Coronatider. Arikel af Sonja Ramsøe
Håndlæsning - 3. April 2020
Af: Sonja Ramsøe

Flere af mine kunder kontakter mig, fordi de kan mærke, at de er ude af balance med det sunde i deres liv. Det kan være enten...

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+