Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

december 2017

Velkommen til december måneds MOOLA magasin med tema om Flow & energier.

"Vi vil alle gerne have mere flow og mere energi ind i vores liv. Vi vil gerne have det hele og helst på den halve tid. Når vi haster tingene igennem, kommer der ikke et troværdigt flow. Vi skal ned i kroppen og mærke efter, om vi har hjertet med. Hamsterhjulet får overtaget, og vi pisker afsted fra morgen til aften. Hvordan skal vi stoppe os selv?" 

Disse smukke og kloge ord, har jeg lånt af Roze Milene, som har skrevet en dejlig artikel om energi. 

Jeg er helt enig med Roze, vi stræber efter energi og flow, men har vi tid til at få det ind i vores liv? Hvad har du travlt med i øjeblikket? Hvad er det, der er så vigtigt at nå? Skal vi nå det hele? Jeg kan mærke på mig selv, at jeg ikke kan det hele. Jeg vil så gerne kunne nå det hele: arbejde, lave det perfekte MOOLA magasinet, hygge med familien, forberede og afholde min ene datters fødselsdag, div. arrangementer på skolen og i børnehaven, hjælpe med lektier, lufte hunden, lave sund mad - og huske mig selv. Det er ind i mellem svært (meget svært) at nå alt, og så er det vi vælger os selv fra.  Måske er et liv med høj energi og flow, nøglen til et lykkeligere liv!?

Det bedste du kan gøre for dig selv er at mærke dig, din krop og finde ro med dig selv. Hvad har du foreksempel anerkendt dig selv for i dag? Sådan rigtig set dig selv? Lyttet til dine behov! Er dit behov ro? nærvær? en gå-tur i naturen? benene op i sofaen? Hvad har du brug for - hvis du skal være helt ærlig overfor dig selv? 

Find den helt rigtige julegave, til en du holder af eller måske til din egen ønskeseddel. Find inspiration til skønne julegaveønsker.

Vi håber, du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel. Tak for dig

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth

Covergirl: Anja Vintov FOTO: Sandra Åberg

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+