Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA magasinet juni 2017 Covergirl Katrine Birk

MOOLA magasinet

JUNI 2017

Velkommen til juni måneds MOOLA magasin med tema om FAMILIE, FORÆLDRE, DEN SAMMENBRAGTE

Familien er vores base, vores ståsted, vores frirum og her vi udvikler os, som forældre og børn.

Jeg mener vi skal fokusere på at have en familie, hvor vi kan stole på hinanden, er nærværende og giver hinanden plads til at være dem vi er. Jeg er ret sikker på, at vi får mest ud af vores familie, hvis vi kommunikerer og sætter ord på vores ønsker, behov og forventninger. Noget der ikke altid er lige let i en presset hverdag, og slet ikke hvis man er i en sammenbragt familie, med hans, hendes og måske vores.

Jeg har lige læst en spændende artikel om de 6 vigtigste ting for at have en lykkelig familie - måske kan rådene også inspirere dig 1) Formuler jeres familieværdier - hvad gør jeres familie til jer, 2) del jeres familie historie - hvordan var mor/fars opvækst osv, 3) Hold familie møder - stil hinanden følgende 3 spørgsmål: Hvad fungerede godt i denne uge, hvad fungerede ikke så godt, og hvad kan vi blive enige om at arbejde på i den kommende uge?, 4) Hvis I skal skændes -så gør det ordentligt! 5) spis SAMMEN! 6) Gør forsøget - få implementeret de første 5 punker, med små skridt i jeres families tempo. Læs hele artiklen her - tak for inspiration Louise Schønnemann

Min ene datter trak forleden et enhjørningskort - og det vil jeg gerne dele med jer. På kortet står der: "It's Okay to Be Different! You dont't need to be like everyone else. You're perfect just as you are!"

Rigtig god fornøjelse med juni magasinet fyldt med dejlig inspiration - som jeg håber giver ligeså meget mening for dig som det gør for mig.

Håber du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper mig med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet.

Rigtig god læsning & pinseferie ♥ Kærlige knus Lisbeth 

Covergirl: Ida & Katrine Birk FOTO: Stine Louise Hansen

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+