Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
MOOLA cover december 2016 Cover girl Nadia Ferhat

MOOLA magasinet

DECEMBER 2016

Rigtig glædelig december.

Så kom julemåneden endelig, og vi har glædet os til at sende et magasin ”på gaden” med temaet KODNINGER & BEGRÆNSNINGER. Under dette tema finder du en masse spændende artikler, om hvad de kodninger og begrænsninger vi slæber rundt med, fra ex. barndommen eller oplevelser senere i livet, betyder for den måde vi agerer på som voksne, og hvordan de kan betyde at vi ikke helt får det ud af livet som vi gerne vil.

Naturligvis kigger artiklerne også på, hvad du kan gøre for at slippe fri for de kodninger og begrænsninger, som ikke er lukrative for at du kan leve det liv du ønsker. Her er masser af super spændende læsning, til en december med fordybelse og selvindsigt. December måneds fokus er HEALING, og her finder du nogle virkelig gode artikler om healing og hvordan healing kan hjælpe dig. 

Julen er desværre for nogen forbundet med depression eller stress. Det er rigtig ærgerligt at ikke alle nyder ”den søde juletid”, og vi har derfor to artikler med der sætter fokus på at forstå hvad der kan være de bagvedliggende årsager til dette, og hvad man selv kan gøre for at forstå og arbejde med depression og stress.

Både for singler, for par og for familier sætter ordet ’jul’ gang i associationerne. Således også for sexologen. Januar er notorisk en travl tid for parterapeuter … og skilsmisseadvokater. Magasinet er krydret med en artikel om hvordan du kan lave nogle erotiske juletraditioner, og måske slippe for en tur til parterapeuten i januar. Og nu vi er ved de nedre regioner, finder du også en artikel om Yoni damp, det helt nye hotte inden for kvindelig selvpleje.

Hos MOOLA ønsker vi dig og dine kære en fortryllende julemåned, en magisk juleaften og et festligt nytår. Vi glæder os rigtig meget til det nye år, hvor vi er klar med en masse nye MOOLA magasin temaer til dig.

Rigtig god læsning ♥

Kærlig hilsen Maria & Lisbeth 

Covergirl: Nadia Ferhat. FOTO: Anne Ditte Rumle

28
Frederiksberg

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+