Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere
Cover MOOLA magasinet marts 2018

MOOLA magasinet

Marts 2018

Velkommen til marts måneds MOOLA magasin med temaet BACK TO BASIC

Jeg bliver forundret, gang på gang, over hvor stor betydning MOOLA magasinets temaer har for mit liv og hvad jeg oplever, går i gennem eller skal vi bare sige "mit liv i en nøddeskal". 

Denne sidste måned, har for mig handlet om at komme back to basic. Min krop har kaldt på naturlig, nærende og omsorgsfuld mad - hvilket jeg har mærket og handlet på. Og lige så meget som jeg har nydt , at mærke min krop og få styr på min base, er jeg blevet testet om jeg nu også mener det. Kan vi få back to basic ind som en del af vore hverdag, rutiner/tiltag som vi "bare" gør fordi det er det vores kroppe har det bedst med? 

Hvad er dine 3 basale hverdags sundheds rutiner?

Mine 3 must do hver dag er: vand med æblecidder eddike + balanceolie og vitaminer + de rigtige fiber til min fordøjelse

En stor del af min back to basic rejse har handlet om kærlighed og familie. Jeg ved at min base er min familie, her jeg er tryg, kan være mig og der er rum for at jeg udvikler mig og bliver den bedste udgave af mig. Og her blev min rejse rystet, da jeg uventet fandt min elskede farmor ukontaktbar, da jeg tog ned for at besøge hende med mine fire børn. Det blev heldigvis vendt til den smukkeste afsked, hvor vi kunne sidde og tale til hende og holde hende i hånden mens hun stille og roligt gav slip på det jordiske liv.

I MOOLA magasinet har vi denne gang samlet rigtig mange vinkler på hvordan du kan komme back to basic - om det er i parforholdet, med dine hormoner, dit chakrasystem eller at finde dit blueprint, så håber vi at du bliver inspireret til at lave små tiltag i din hverdag så du kommer tilbage til din base - og få den balace i dit liv som du fortjener.

Vi håber, du er så glad for MOOLA magasinet, at du deler det med dine venner og bekendte - og hjælper os med at udbrede kendskabet til MOOLA magasinet. Delinger på fb af magasinet gør alverden til forskel. Tak for dig.

Rigtig god læsning ♥ Kærlige knus Poul & Lisbeth - Covergirl: Pia Torp

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+