Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

JANUAR 2017

Velkommen til januar måneds MOOLA magasin med tema om sundhed og detox.

Men hvad er sundhed og hvordan er vi sunde? Jeg har fundet dette lille udsnit fra radiodoktorens bud på hvad sundhed er; "Sundhed er i bund og grund et personligt begreb. Det handler om at have det godt med sin krop, sit sind, sine medmennesker, sin kultur, sit arbejde og sin sjæl. Sundhed er oplevelsen af at være i balance og samklang med sit liv og sine omgivelser, både de menneskelige og de fysiske".

Sundhed er blevet allemands eje, noget vi nærmest skal forholde os til dagligt og hvis ikke vi går op i sundhed er vi ikke beviste om vores liv og omverden. For ja sundhed er kommet for at blive, på alle planer. Sundhed for krop, sind, sjæl, naturen, miljøet, arbejdspladsen. Alle steder kan vi sætte spørgsmålstegn ved sundheden. Og hvordan vælger vi så hvor vi skal sætte ind og gøre noget ved sundheden. 

I første omgang synes jeg vi skal kigge lidt indad og se på vores egen sundhed, båden den kropslige og mentale. At mestre sundhed er vist en livslang opgave og vi har alle en holdning om hvad der er det vigtigste for vores sundhed. Vi lytter til forskellige sundhedseksperter og tager det til os som passer på os, hvis vi kan overskue det eller også slår vi os selv i hoved over at vi igen ikke kunne holde en sund linje/livsstil. 

For mig handler sundhed først og fremmest om at at skabe balance helt ned på celleplan, så jeg ved at min krop fungere optimalt. Men sundhed for mig er måske noget helt andet end sundhed for dig. 

Lad dig inspirere af de mange spændende artikler om både sundhed og detox, desuden er magasinet krydret med en artikel om det meningsfulde liv, om i-flirt og lidt andet inspiration

Rigtig god læsning ♥

Kærlig hilsen Maria & Lisbeth 

Covergirl: Caecilie livestyle FOTO: Charles NG

28
Frederiksberg

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+