Vil du være en alternativ succes? Få hjælp til at kommer længere ud her

MOOLA - Vi sætter fokus på alternativ behandling og giver
dig inspiration til at få en sund krop og et balanceret sind.

Alternativ behandling - Artikler og events,samt oversigt over alternative behandlere

MOOLA magasinet

SEPTEMBER 2016

Et fjernsyn der tænder af sig selv, et vigtigt budskab der med et slår ned i din bevidsthed, et møde med et barn med en gammel klog sjæl. De fleste af os har hørt om, eller måske lige frem selv oplevet de situationer, hvor man føler at noget andet end hvad øjet ser, er i spil.

Velkommen til MOOLA magasinet i september med temaet engle, ånder og universet, og fokus på clairvoyance og klarføling. I dette nummer finder du en masse spændende artikler om ”alt mellem himmel og jord”, og i den forbindelse kommer vi ikke uden om det der i daglig tale kaldes ”den ny tids energi” – det energiskifte der er i gang på jorden, som kalder på at vi i fremtiden handler mere fra hjertet. Den måde vi gjorde tingene på før, virker ganske enkelt ikke mere, og mange finder for tiden nye måder at være mor, chef eller kæreste på. Det er der en forklaring på – og flere artikler om netop det. 

Er du nysgerrig på at få skabt kontakt til din guider eller engle, så finder du også flere artikler om hvordan du selv kan gøre det. Der er også en guidet meditation til at skabe kontakt til dine skytsengle i en af artiklerne., og Rebekkah Leve guider dig til, hvordan du ved at justere på på din indretning med feng shui, kan skabe et endnu bedre udgangspunkt for at få kontakt til dine skytsenge.

Hvordan bruger du englene? Vi har spurt englene om budskaber til os alle. Kunne du tænke dig at høre deres svar? Klik ind og vælg det kort, der taler til dit hjerte og skriv nummeret på kortet inde i kommentarfeltet. Om få dage kan du læse dit budskab fra englene.

Rigtig god læsning ♥

Kærlig hilsen Maria & Lisbeth 

Covergirl: Izabella Rødtnes FOTO Line Hjorth

Kontakt os her

MOOLA
Værkstedsgården 8, Albertslund
Tlf. 61 33 03 25
Email: info(at)moola.dk
CVR-nr.: 35907300

Følg MOOLA på Facebook
Følg MOOLA på Google+